• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başlayalım bakalım

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.418
43.905
798
Evde olduğum için bir süredir aşırı yemeye verdim kendimi can sıkıntısından ama çok severek aldığım pantolonun içine giremeyince sırf rahat diye tayt giymekten de sıkıldım. motive olmak amacıyla buraya yazacağım artık ne yediğimi ne içtiği.

Bugün ve yarın orucum o yüzden iki günü es geçip pazartesi başlayacağım yediklerimi yazmaya

76 ile başlıyorum bakalım bu iki gün ödem söktürücü şeyler içeceğim orucumu açtıktan sonra

Tek sorun burda sanırım. Motive olamamak !
Benimde doğum kilolarım var bir türlü motive olamıyorum istikrar yok oz güvenim kalmadı. Bu arada 75 kiloyum 60 olmak istiyorum:(

Ohh ohhh kofte patates pizza hamburger pide mayonez ketcap kekler ayyy ucusuyolar basimin ustunde :KK47::KK70:
ahahah yapma ama ya şuan zaten orucum :D
xenforo-smilies-kk70.gif

orucumu açar açmaz aşağıdaki kupa ile ( 2 su bardağı alıyor) kaynamış maydonoz suyumu içtim ödem atsın diye. resimdeki çorbanın yarısını yani 1 kasesini içtim
1 yemek kaşığı yoğurt
1 yemek kaşığı patlıcan
1 yemek kaşığı fırında kabak ve bir kase salata yedim yemeğin üstüne 1 fincan türk kahvesi içiyorum sade. metobolizmayı hızlandırıyor aynı zamanda yne aynı kupaya kiraz sapı ve karanfil koydum demlenince onu içicem :)

Eklentiler

• IMG_20151024_184321.webp
    IMG_20151024_184321.webp
    35 KB · Görüntüleme: 67
  • IMG_20151024_185313.webp
    IMG_20151024_185313.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 76
Oruç tutucm diye bir kepçe çorba içtim aynı kase ile salata yedim ve 3yemek kaşığı elmali-armutlu yoğurt yemeğin ardından da yine aynı kupa ile kiraz sapı cayi içtim. Yemek öncesi de iki çay bardağı maydonoz suyu ictm

Orucumu acar acmaz buyuk.kupamla maydonoz suyumu ictim. Bugün akşam ustu bir kase.çorba yarimdan fazla gözleme domates ve çay tükettim ama midem bulandi hepsi çıktı. Bir tane sade soda ixtim.Ardindan bir kupa kiraz sapı çayı içtim on bir gibi açıknca.peynir ekmek reçel yiyip sütlü nescafe içtim ama midemi usutmusum oda çıktı. Bir bardak adaçayı içtim limonlu başka da bir şey yemedimyemedim

Birde dün akşam ustu denedim pantolonum oluyor :)

Hashimato tiroidi olduğu için bende.kilo vermem çok zor oluyor. Bu hafta işlerim olduğu için bol kaçamaklı bir hafta olacak belli aynı zamanda regl olcm bakalm ne yapcm

Back
X