Biraz uzun lütfen okumanizi rica ediyorum. Zamanınızı aldığım icin affedin.
Herkese iyi geceler. Buralarda aktif değilim çoğu zaman. Konulara baktigim dönemde yorum fazla yazamıyorum hakkınızı helal edin..
Önceki konularımda da bahsettiğim gibi boşanma davam var. 25 kasimda ilk duruşmam var çekişmeli...
Annemlerde kalıyorum hala, şükür memurum çalışıyorum bir tane oğlum var. Eşim ayrı olduğumuz dönemde annesini kaybetti. Benim evden ayrılmam ve annesinin vefatına kadar olan 4aylik süreçte de kumar oynadigini itiraf etti Kurana el bastigini tövbe ettiğini belirtti.
Ben eşime güvenmiyorum. Hala eninde sonunda gene bu işe bulaşacak diye düşünüyorum. Kendisinden aşırı soğudum. Çünkü boşanmaya karar vereli 2 yıl evi terkedeli 7 ay olmuştu. Eşim eve gel davani cek aramızda cinsellik de olmasın istemediğin takdirde, maaşta senin olsun yeterli dön cocugumla olayım diyor. Ben bunun çocuğun psikolojisinj daha çok bozacagini düşünüyorum ancak boşanmış bir ailenin çocuğu oğlumuz ilerde seni suclyacak suça dahi karışırsa sebebi sensin diyor ben bu adamin derdini anlamıyorum. Sans vermek istemiyorum. Beni böyle boğup boğup atıyor. Kimseyle konuşamıyorum destek alıyorum psikolojik olarak başka da biseyim yok. Nolur tecrübeli arkadaşlar bu konuda bana yardım etsin.