Başlık bile bulamadığım konu...

Aynı şeyi tekrar yaptığını hissedirsen, yada herhangi bir yalan sölerse ki kendini ele verir ozaman ayrıl. kimsenin beynini zaten değiştiremezsin.isteyen istediğini düşünsün bu kadarda takıntılı olma. hasta olursun canım bak
Teşekkür ederim desteğiniz için..

Her canını sıktığınızda başka kadınlarla muhabbet edecekse zor.

Ilişkilerde tarafların bu kadar birbirlerini biktirmasi yanlış tamam ama bu aldatmaya bahane olamaz. Ancak bu bir aldatma mı bence değil, kadın belli ki sevgiline yanaşmaya çalışıyor ancak sevgilinin bu konuda çok hevesli olmadığını düşünüyorum. Konuşmalarını da göstermiş arkadaşçaymis. Evet ortada arkadaşça olan birşey yok ama erkek arkadasiniz böyle düşünüyor gibi geldi. Kadın bulmuş genç oglani kaçırmak istemiyor, sevgiliniz de çok çok çok yanlış olmasına rağmen kafa dagitmak için kullanmış. Tabi cinsellik var mı bilemeyiz işin içinde. Eğer ileri gitmemisse bi sans daha verebilirsiniz

Zor isler...hayatini birlestirecegin insanin sohbetini sevmek onemli.. belliki sende bunu bulamiorki arayisa girmis. Birde bazi erkekler yasca olgun kadin istiyor! Nedeni ise cok kafa yormuyolar iliski icin, kadin goturuyo iliskiyi.. rahat gelio onlara..

Ama unutmak mumkun mu? Bence degil
Sohbetimiz sevmese saatlerce konuşmak istemez diye düşünüyorum ama farklı insanlarla sohbet etmek isteriz farklı kafa,farklı fikirler gibi. Konu zaten konuşması değil kız arkadaşı olabilir elbet..
Yaş konusunda keskin kuralları da yok zaten...

Iyi de tavir yaptiysaniz, o da bunaldiysa ayrilsaydi madem. Aldatmaya kalkmak ne? Sizin bu mantiginiz ilerde ne olacak biliyor musunuz?
"Yeni dogum yaptim
Cok kilo aldim
Bakimsizim
Cocuk zaten durdurmuyor cok yoruluyorum
Birkac aydir beraber olamadık
O da o zaman beni bu kadar boslamasaydin dedi"

Bu kadinla arkadasca konusuyor olmasinin sebebi, kendinin de dedigi gibi; bir sure sonra isinamamis olmasi.
Bir gun isinacagi birileri çıkar. Bunu da buraya yazıyorum.
Bir insan uzaklara bakmaya basladiysa, er ya da gec o kazığı atar. Kendinizi kurtarın.

Ilişkilerde tarafların bu kadar birbirlerini biktirmasi yanlış tamam ama bu aldatmaya bahane olamaz. Ancak bu bir aldatma mı bence değil, kadın belli ki sevgiline yanaşmaya çalışıyor ancak sevgilinin bu konuda çok hevesli olmadığını düşünüyorum. Konuşmalarını da göstermiş arkadaşçaymis. Evet ortada arkadaşça olan birşey yok ama erkek arkadasiniz böyle düşünüyor gibi geldi. Kadın bulmuş genç oglani kaçırmak istemiyor, sevgiliniz de çok çok çok yanlış olmasına rağmen kafa dagitmak için kullanmış. Tabi cinsellik var mı bilemeyiz işin içinde. Eğer ileri gitmemisse bi sans daha verebilirsiniz
Cinsellik olmadığını düşünüyorum bu konuda çok rahat değil bizimki. Kadınla konuştum tam tersi ilişkine bak neden olmayan şeylere kafa yoruyorsun filan dedi. Kötü niyetli birine benzemiyor,hislerime güveniyorum zaten hissettim yalan söylediğini bizimkinin. O yüzden üstüne gittikçe anlattı bazı şeyleri.

Iyi de tavir yaptiysaniz, o da bunaldiysa ayrilsaydi madem. Aldatmaya kalkmak ne? Sizin bu mantiginiz ilerde ne olacak biliyor musunuz?
"Yeni dogum yaptim
Cok kilo aldim
Bakimsizim
Cocuk zaten durdurmuyor cok yoruluyorum
Birkac aydir beraber olamadık
O da o zaman beni bu kadar boslamasaydin dedi"

Bu kadinla arkadasca konusuyor olmasinin sebebi, kendinin de dedigi gibi; bir sure sonra isinamamis olmasi.
Bir gun isinacagi birileri çıkar. Bunu da buraya yazıyorum.
Bir insan uzaklara bakmaya basladiysa, er ya da gec o kazığı atar. Kendinizi kurtarın.
Bunu nasıl anladınız ben anlayamadım.
Aldatmanın asla bahanesi olmaz olamaz! Bu asla benim zihniyetim olamaz. Sadece olayın OBJEKTİFliğini görün diye ilişki içinde kendimi de anlattım.

Cinsellik olmadığını düşünüyorum bu konuda çok rahat değil bizimki. Kadınla konuştum tam tersi ilişkine bak neden olmayan şeylere kafa yoruyorsun filan dedi. Kötü niyetli birine benzemiyor,hislerime güveniyorum zaten hissettim yalan söylediğini bizimkinin. O yüzden üstüne gittikçe anlattı bazı şeyleri.
Ben yinede kadınlarında erkeklerin ortak arkadaş olmadıktan sonra başka bir cinsle konuşmasına karşıyım. Biraz geri kafalılık olabilir ama bu aile ortamında çok büyük sıkıntı yaratacak herzaman.Sevgiliykende evliykende.

Bunu nasıl anladınız ben anlayamadım.
Aldatmanın asla bahanesi olmaz olamaz! Bu asla benim zihniyetim olamaz. Sadece olayın OBJEKTİFliğini görün diye ilişki içinde kendimi de anlattım.

Bunu diyorum iste. Objektiflik diye anlattiginiz sey aslinda kendinizi sucladiginiz meseleler. O ayri konu bu ayri konu diyorum. Kendinizi suclamayin diyorum. Isterseniz bogazina çökün, nefes aldirmayin yine de aldatilmak bir hak edis degildir diyorum. Sizin tarafinizda olarak sizi desteklemeye calisiyorum yani.
Umarim affetmezsiniz.

Ben yinede kadınlarında erkeklerin ortak arkadaş olmadıktan sonra başka bir cinsle konuşmasına karşıyım. Biraz geri kafalılık olabilir ama bu aile ortamında çok büyük sıkıntı yaratacak herzaman.Sevgiliykende evliykende.
Aynı şehirde olsak o da gelsin birlikte görüşelim derdim diyor. Kadın da söyledi biz üç senedir görüşmedik sadece telefonda muhabbet ettik dedi. Kadının gönlü olsa veya bizimki o tarzda konuşsa kadına ümit verse bana ters konuşur inadıma aramızda bir şeyler oldu der belki diye konuştum ama onda da bir şey yok 4-5 yıllık arkadaşımdı diyor.

Bunu diyorum iste. Objektiflik diye anlattiginiz sey aslinda kendinizi sucladiginiz meseleler. O ayri konu bu ayri konu diyorum. Kendinizi suclamayin diyorum. Isterseniz bogazina çökün, nefes aldirmayin yine de aldatilmak bir hak edis degildir diyorum. Sizin tarafinizda olarak sizi desteklemeye calisiyorum yani.
Umarim affetmezsiniz.
O konu açısından asla kendimde suç aramıyorum sadece bende öyle davranmamış olsaydım keşke diyorum,bu dünyanın en kötü insanı da olsa benim haksız olduğum nokta ve düşündükçe kendime yakıştıramıyorum. Arkadaşlığının arasında ince bir çizgi var onu korumaması onun hatası. Sağlıklı kafayla karar vereceğim inşallah.

Aynı şehirde olsak o da gelsin birlikte görüşelim derdim diyor. Kadın da söyledi biz üç senedir görüşmedik sadece telefonda muhabbet ettik dedi. Kadının gönlü olsa veya bizimki o tarzda konuşsa kadına ümit verse bana ters konuşur inadıma aramızda bir şeyler oldu der belki diye konuştum ama onda da bir şey yok 4-5 yıllık arkadaşımdı diyor.
işte bitanem bende buna karşıyım. bir ilişki yaşancaksa sevgilinden habersiz bi kadınla konuşmak bana ters. uzun süreli ilişkinin sırrı bu 8 yıllık bir ilişki sonucunda evlenen biri olarak bunu sölüorum. asla asla tek tek görüştüğümüz onun ayrı benim ayrı başka cins arkadaşımız kankamız olmadı. olsaydı muhakkak kıskançlık olurdu.Tabiki selamlaştığımız merhabalıklarımız oldu ama muhabbet edecek özel görüşmeler yapacak kadar olmadı. bir karar alın ve herkesi hayatınızdan çıkartın karşı cins olanları. benim sana tavsiyem.heleki ondan eskiden hoşlanan biriyle asla görüştürme.

benim için kendini değiştirmeye çalıştı hayatımdaki kişi
Sevgilinin hatasi bu olmus, hickimse icin kendini degistirmeyeceksin, senden degisim isteyen kisiyede kapiyi gostereceksin.

stresli işi vardı bir de ben tavır yapmayı uzattım baktırdım. En nefret ettiği şey birinin ona tavırlı davranmasıyken hemde..
Bunada gunumuz kizlarinin kanayan yarasi piremseslik sendromu diyoruz. Bunun hakkinda daha fazla konusmayacagim cunku konusursam agir olur. Gerci konusmayi birakin boyle davranan insanlar ayni yone bakilmayi dahi hak etmiyor.
Amma isin icinde aldatma var ise aldatmanin hicbir bahanesi olamaz. Cunku aldatmak berlikte oldugunuz kisinin ne yaptigi ile alakali degil bizzat aldatanin karaktersizligi ile alakalidir. Onlar arkadasca dertlesmismi yoksa seni aldatmislarmi bilemeyiz. Ama etkulendim falan filan bunlar olmaz. Seven insan baskasindan etkilenmez.
Hakkinizda hayirlisini dilerim.

Güncelleme; Sanki yeni tanışmış flört etmişler gibi yazmışım düzenlemeden konuyu açtım ama bunlar yaklaşık 5 yıldır arkadaşmış ara sıra konuşuyorlarmış zaten. Hani normal arkadaşlık ama mesele bir şeyler hissetti mi sonra da bilemiyorum kafamı karıştıran tam olarak buydu esasen.

işte bitanem bende buna karşıyım. bir ilişki yaşancaksa sevgilinden habersiz bi kadınla konuşmak bana ters. uzun süreli ilişkinin sırrı bu 8 yıllık bir ilişki sonucunda evlenen biri olarak bunu sölüorum. asla asla tek tek görüştüğümüz onun ayrı benim ayrı başka cins arkadaşımız kankamız olmadı. olsaydı muhakkak kıskançlık olurdu.Tabiki selamlaştığımız merhabalıklarımız oldu ama muhabbet edecek özel görüşmeler yapacak kadar olmadı. bir karar alın ve herkesi hayatınızdan çıkartın karşı cins olanları. benim sana tavsiyem.heleki ondan eskiden hoşlanan biriyle asla görüştürme.
Haklısınız bende gizlemesine kızgınım. Gözünde nasıl büyüttüyse beyefendi kızacakmışım söylerse,böyle daha iyi oldu sanki.

arkadasimi eskiden biri seviyormus.. buda arkadasim diye gorusuyordu adamla. adamin sevgilisi var ararmiş acmazmis ..arkadasima degerli oldugunu hissettirecek seyler soylerdi... sevgiline soyledinmi konustugumuzu demis adamda sorun cikarir soylersem demis .arkadasim onem vermeye basladi sevgilisiyle ayrildigini soylemis sonra kiz gelmis barismis... ne mi oldu arkadasima sevgilim rahatsiz oluyor dedi basindan atti sonrada sevgilisini basindan atti ..baskasiyla cikiyor simdi .. ayrilmaya gerek yok ona degerliymis gibi davrandiysa o da umutlanmistir

Erkek arkadaşınız bana rahat bi tip gibi geldi.
Yaptım , ne var tarzında.
Kendini hiç haksız görmemiş.
Ya da ben yanlış anladım.
Aksine siz kendinizi suçlamışsınız.
Bir üyenin de dediği gibi ; bahanelere sığınmanın zamanı değil.
Nişanı ertelemenizi tavsiye ederim.

Herkesin yanlistan anlayisi farkli olabiliyor.Onun icin sen kendi dogrularina ve kaldirabilecegin kadarina gore hareket etmelisin diye dusunuyorum.Benim dusuncem erkek arkadasin durumu aciklarken nasildi rahatsa dogru degil diye dusunuyorum.Bundan once boyle durumlar oldu mu gecen zamani gozden gecirebilirsin.Sen boyle yaptigindan yaptim anlayisi yanlis cunku ikili iliskide kavgalar tartismalar olabilir her yanlista birisine gidecekse o iliski iliski midir?Yaptigindan fazla dusunce zihniyet yanlis.Topu sana atmis sen de kendine yuklenmis ve sorgulamissin.

Son düzenleme:
Sizin kişisel olarak yaptığınız hatalarla sevgilinizin yaptığı şeyin kulvarları apayrı bilmem farkında mısınız? Adam sizi aldatmış ama siz ondan daha hatalı görüyorsunuz kendinizi. Ve anlattıklarınızdan sevgilinizin sizin kadar cicdan yapmadığını düşünüyorum. Barışın veya barışmayın o sizin bileceğiniz iş ama kendi kendinize bu kadar yüklenmeyin isterseniz. Dünyanın en kötü kadını bile olsanız aldatmanın hafifletici bir sebebi olamaz

Back
X