Başlık bile bulamadığım konu...

Simdi ben tam olarak anlamadim o kadınla konusmaktan zevk aliyo sen bunalttigin icin hmm:duduk: bu savunma mekanizmasi hemen devreye girdigine göre ben cokta dostane sohbet ettiklerini dusunmedim ama sen anlarsın yani durumlari ne flortlesiyolarsa senin yaptigin hic bi sey onu bu duruma surukleyemez yani bahanesi olamaz

Kusura bakmayın ama bahane. Yok tavrından sıkılmışmışmış ondan konuşmuşmuşmuş bahane tek kelimeyle.

Cinsellik olmadığını düşünüyorum bu konuda çok rahat değil bizimki. Kadınla konuştum tam tersi ilişkine bak neden olmayan şeylere kafa yoruyorsun filan dedi. Kötü niyetli birine benzemiyor,hislerime güveniyorum zaten hissettim yalan söylediğini bizimkinin. O yüzden üstüne gittikçe anlattı bazı şeyleri.
Çok dolduruşa getirir gibi olmasın ama sadece ‘bu konuda çok rahat değil bizimki’ gibi bir düşünceyle bu olasılığı çok göz ardı etmeyin demek istiyorum. Benim de bir erkek arkadaşım vardı lisede benden 2 yaş büyüktü ailesi öyle yetiştirmiş, cinsellikten resmen korkardı. Benim elimi tutmak sarılıp öpmek dahi istemezdi ‘ateşle barut yan yana durmaz’ diye diye çocuğu korkutuyodu ailesi. Biz yaklaşık 3 ay çıktık sonrasında ne öğrendim biliyor musunuz, benim elimi tutmaya korkan o adam gidip benimle görüştüğü sürede benim arkadaşım gibi görünen bir kızla bir çok kez birlikte olmuş. Sorsanız aşırı dindar, el ele tutuşmanın dahi günahından korkar. Başka bir arkadaşımdan öğrendim biz birlikteyken görüştüklerini, daha ilerisi olduğunu düşünmüyodum, konduramıyodum. Çocuğa sordum böyle böyle o kızla mı görüştün biz birlikteyken diye o da anlattı neler olduğunu ve şoke oldum. İlla ki olmuştur demiyorum, ama sadece ‘yok ya o yapmaz öyle bişi’ düşüncesiyle olmamıştır demeyin.

Simdi ben tam olarak anlamadim o kadınla konusmaktan zevk aliyo sen bunalttigin icin hmm:duduk: bu savunma mekanizmasi hemen devreye girdigine göre ben cokta dostane sohbet ettiklerini dusunmedim ama sen anlarsın yani durumlari ne flortlesiyolarsa senin yaptigin hic bi sey onu bu duruma surukleyemez yani bahanesi olamaz
Benim yaptığımı bahane edemez zaten. Bunu iki tarafın ilişkide nasıl olduğunu anlamanız açısından yazdım ama yazmasam daha iyiymiş yanlış ifade etmiş oldum kendimi.

Erkek arkadaşınız bana rahat bi tip gibi geldi.
Yaptım , ne var tarzında.
Kendini hiç haksız görmemiş.
Ya da ben yanlış anladım.
Aksine siz kendinizi suçlamışsınız.
Bir üyenin de dediği gibi ; bahanelere sığınmanın zamanı değil.
Nişanı ertelemenizi tavsiye ederim.
Kadını suçlamadım 3.kişilerin bize bir sorumluluğu yok ki. Genel olarak rahat bir tiptir evet.
Şu an nişan düşünmüyorum zaten ilişki devam edecek mi diye düşünüyorum.

Herkesin yanlistan anlayisi farkli olabiliyor.Onun icin sen kendi dogrularina ve kaldirabilecegin kadarina gore hareket etmelisin diye dusunuyorum.Benim dusuncem erkek arkadasin durumu aciklarken nasildi rahatsa dogru degil diye dusunuyorum.Bundan once boyle durumlar oldu mu gecen zamani gozden gecirebilirsin.Sen boyle yaptigindan yaptim anlayisi yanlis cunku ikili iliskide kavgalar tartismalar olabilir her yanlista birisine gidecekse o iliski iliski midir?Yaptigindan fazla dusunce zihniyet yanlis.Topu sana atmis sen de kendine yuklenmis ve sorgulamissin.
Hayır rahat değildi utandığını üzüldüğünü söyledi ikimizinde moraller sıfırdı. Pişkinlik yapsa orada ağzına çantayı geçirir giderdim.

Hayır rahat değildi utandığını üzüldüğünü söyledi ikimizinde moraller sıfırdı. Pişkinlik yapsa orada ağzına çantayı geçirir giderdim.
Canim burada herkes kendi fikrini soyluyor kendi dogrularina gore.Sen de kendi dogrularina gore hareket ediceksin burdan aldigin fikirleri kendi dogrularina gore yorumlayarak.Umarim hakkinda hayirlisi olur ve iyi olursun.

Sizin kişisel olarak yaptığınız hatalarla sevgilinizin yaptığı şeyin kulvarları apayrı bilmem farkında mısınız? Adam sizi aldatmış ama siz ondan daha hatalı görüyorsunuz kendinizi. Ve anlattıklarınızdan sevgilinizin sizin kadar cicdan yapmadığını düşünüyorum. Barışın veya barışmayın o sizin bileceğiniz iş ama kendi kendinize bu kadar yüklenmeyin isterseniz. Dünyanın en kötü kadını bile olsanız aldatmanın hafifletici bir sebebi olamaz
Elbette ben bunu yaptım bu yüzden başıma geldi demiyorum asla demem. İlişkinin dinamiğini anlamanız için kendimi anlattım her mesajda bunu yazıyorum.

Canim burada herkes kendi fikrini soyluyor kendi dogrularina gore.Sen de kendi dogrularina gore hareket ediceksin burdan aldigin fikirleri kendi dogrularina gore yorumlayarak.Umarim hakkinda hayirlisi olur ve iyi olursun.
Teşekkür ederim umarım öyle olur.

Siz sanırım uzun zamandır birliktesiniz. 5 yıllık arkadaşımı gerçekten bu kadından daha önce bahsetmiş miydi hiç?
Sizin tavırlarınızdan ne kadar bunalırsa bunalsın başkasıyla konuşması çok yanlış. Yani içten içe ben onu çok bunalttım diye kendi kafanızda onu aklamaya çalışıyorsanız yapmayın
Bu arada kadına kız arkadaşımlayım demiş olması içinizi rahatlatmasın. Kendimden örnek vereyim:
2 seneden fazla süren bi ilişkim vardı. Bana sonradan bi kızla Facebooktan tanıştığını ve buluştuklarını itiraf etti. Ben tabi delirdim. Ben delirince ama hep senden bahsettim falan dedi ve fbook konuşmalarını gösterdi. Ben konuşmaları okuyunca iyi bari benden bahsetmiş dedim ve konuyu kapadım. 1 hafta sonra kız tekrar yazdı
Sevgilimde ona 'mavikabloylayım oturuyoruz' falan dedi hatta. Kız da aranız iyi mi çok sevindim dedi. Ben de bu kızdan zarar gelmez diye rahatladım. Sonuç 1 ay sonra kızla yattılar. Kısacası kız beni bilmesine rağmen sorun olmadı onun için. Eski sevgilimde beni bi güzel kandırmış oldu

Bana göre asla kabul edilmeyecek bi sey beni bogdun baska kadinla konustum çünkü bana iyi geliyor bak bak sen. Iyi geliyor diye koynunada alsin o zaman. Iliski bu iyi gununde olur kotu gununde. Her fırsatta bize iyi gelecek kisilere gidelim madem.

Konu niye hortlatıldı ki şimdi ?!

Mune Mune konuyu kapatır mısın ?

Back
X