Başlık bulamadığım konum ....

psikopatinkarisi

Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2013
521
5
16
Ankara
Arkadaşlar ...

Biraz önce forumda dolaşırken bir üyenin vefat haberine rastladım ... ( aslında aylar olmuş ben yeni gördüm ) Eski konuları yorumları falan okurken bir şey dikkatimi çekti .. Üyelerden biri bir konuda arkadaşa '' Sana rahat battı galiba '' tarzı bir ifade kullanmış ... Şimdi sorgulamaya başladım her şeyi ... Biz burda birbirimizi görmüyoruz sanal bir dünyanın içindeyiz diye karşıdaki kişinin ne yaşadığını ne hissettiğini nasıl biri olduğunu bilmeden türlü yorumlar yapıyoruz .. bazen kırıcı da oluyoruz ... Yüz yüze olsak bu kadar olmaz da burda klavye kahramanlığı da var tabi ..... İçime battı bir şeyler ... Düşündüm ... Eğer bir şekilde , bir yorum veya sözümle kırdığım incittiğim anlamadığım arkadaşlarım varsa haklarını helal etsinler ... Bundan sonra tanımadığım bilmediğim hayatlar hakkında konuşurken çok daha dikkatli olacağım ...

Çok etkilendim ... çok üzüldüm .... darmadağınım .....

Bazen konuyu çok tiye alanlar oluyor, bazen biri fake diyor inanmıyor diğerleri de o izden gidiyor belki doğru olabilir belki de değil. Buraya konu açıldıysa ilerisini berisini kurcalamadan iki kelam edeceksek etmeli, etmeyeceksek hakaret de etmemeliyiz sonucta kimse kimseye bu hakkı vermiyor. Ama bazen de göz göre göre aptal yerine konulmak çok kötü oluyor. Kuma konusunda başta inanmadım sonra dedim kendini ifade etmeye çalışıyor neden olmasın? Sonuçta var böyle şeyler. Ama diğer üyeliğiyle konuya girmiş kendi kendine destek olmuş orda da çalıştığını çeyiz düzdüğünü yazmış. Bunun gibi şeyler dışında kırıcı olmaktan ziyade yapıcı olmak lazım.
Vefat eden arkadaşa da haktan rahmet ve merhamet diliyorum...

Bazen konuyu çok tiye alanlar oluyor, bazen biri fake diyor inanmıyor diğerleri de o izden gidiyor belki doğru olabilir belki de değil. Buraya konu açıldıysa ilerisini berisini kurcalamadan iki kelam edeceksek etmeli, etmeyeceksek hakaret de etmemeliyiz sonucta kimse kimseye bu hakkı vermiyor. Ama bazen de göz göre göre aptal yerine konulmak çok kötü oluyor. Kuma konusunda başta inanmadım sonra dedim kendini ifade etmeye çalışıyor neden olmasın? Sonuçta var böyle şeyler. Ama diğer üyeliğiyle konuya girmiş kendi kendine destek olmuş orda da çalıştığını çeyiz düzdüğünü yazmış. Bunun gibi şeyler dışında kırıcı olmaktan ziyade yapıcı olmak lazım.
Vefat eden arkadaşa da haktan rahmet ve merhamet diliyorum...

Yani kuma konusunun fake olduğu kesinleşti mi ..

Arkadaşlar ...

Biraz önce forumda dolaşırken bir üyenin vefat haberine rastladım ... ( aslında aylar olmuş ben yeni gördüm ) Eski konuları yorumları falan okurken bir şey dikkatimi çekti .. Üyelerden biri bir konuda arkadaşa '' Sana rahat battı galiba '' tarzı bir ifade kullanmış ... Şimdi sorgulamaya başladım her şeyi ... Biz burda birbirimizi görmüyoruz sanal bir dünyanın içindeyiz diye karşıdaki kişinin ne yaşadığını ne hissettiğini nasıl biri olduğunu bilmeden türlü yorumlar yapıyoruz .. bazen kırıcı da oluyoruz ... Yüz yüze olsak bu kadar olmaz da burda klavye kahramanlığı da var tabi ..... İçime battı bir şeyler ... Düşündüm ... Eğer bir şekilde , bir yorum veya sözümle kırdığım incittiğim anlamadığım arkadaşlarım varsa haklarını helal etsinler ... Bundan sonra tanımadığım bilmediğim hayatlar hakkında konuşurken çok daha dikkatli olacağım ...

Dediklerinize katılmakla beraber bir yanlış anlaşılmayı ortdan kaldıralım.Benim bahsettiğim kişi o konunun sahibi olan bebek bekleyen kişi değildi.Benim bahsettiğim o konuya cevap veren bir arkadaştı isminide oraya yazdım zaten.
İnşAllah siz bu konuyu doğru kişiye istinaden açmışsınızdır yoksa feci bir yanlış anlaşılma oldu.
Bu arada yürekten amin diyorum yazdıklarınıza..

Son düzenleme:
Arkadaşlar öncelikle vefat eden arkadaş için başsağlığı diliyorum , mekanı cennet olsun.

Eğer çok ayıp olmazsa şey diyecektim; kim bu vefat eden üye, nereden okudunuz merak ettim şimdi?

Dediklerinize katılmakla beraber bir yanlış anlaşılmayı ortdan kaldıralım.Benim bahsettiğim kişi o konunun sahibi olan bebek bekleyen kişi değildi.Benim bahsettiğim o konuya cevap veren bir arkadaştı isminide oraya yazdım zaten.
İnşAllah siz bu konuyu doğru kişiye istinaden açmışsınızdır yoksa feci bir yanlış anlaşılma oldu.
Bu arada yürekten amin diyorum yazdıklarınıza..

Evet arkadaşım ilk anda yanlış anladım ama mesajı attıktan sonra kısa bir araştırmayla olayın doğrusunu anladım ... ama ne olursa olsun her şekilde üzücü çok üzücü :14:

Kimbilir daha nice bilmediğimiz üyeler vefat etti.Azrail yakamızda. Genç yaşlı dinlemiyor işte..Rabbim bütün ölenlere rahmet,merhamet etsin. Bizede Onun rızasını kazanmayı nasip etsin.

Arkadaşlar ...

sana yürekten katılıyorum....
elizzsa benide çok etkiledi.dünden beri onu düşünüyorum dualar ediyorum.kızını düşünüyorum.daha 24 yaşındaymış 3 yaşında bir evladı varmış.
ne garip bir hayat biz evlat istiyoruz evet allah belki nasip edecek o evladı peki ya onu büyütmeyi????
ev istiyorum mesela ya ev benim olduğunda o evde oturmayı kısmet edecekmi?
dün bir kez daha anladımki sahip olduklarıma sıkı sıkı sarılmalıyım üç günlük dünyada kimin kimi kırmaya hakkı var.hayat gerçekten çok kısa

nur içinde yatsın kardeşimiz allah rahmet eylesin.allah yavrusunun bahtını kaderini güzel etsin inşallah dualarım onunla:((((

ben ilk kez duydum ve yıkıldım şuan uzun uzun konuşmuştuk aynı yaştayız aynı dönemde evlenmişiz aynı yaşta çocuğumuz vardı şoktayım gerçekten şuan

Ben de 'elizzsa' isimli üyeye çok üzülmüştüm :43:... ALLAH(C.C) rahmet eylesin,yavrusuna ve ailesine sabırlar versin :5: ...Benim kırdığım birileri varsa haklarını helal etsinler ve benden yana da helal olsun üç günlük dünya, kimin ne olacağı belli olmaz, kul hakkı zor iş.. Öbür tarafta(ahirette) kimsenin benim yüzümden sıkıntı çekmesini arzu etmem...:18: :31:

Back
X