Başlık Bulamadım

+1 bende deli oluyordum yetiştiremediğimde hala da oluyor arada
benim de camlarım bayağıdır silinmedi
her hafta sonu dolu iş yapsam da yetmiyor zaman

konu sahibi sigaraya ciddi para gidiyor gerçekten
azaltmak da çözüm değil tamamen bırakmak lazım
hafta içi zaten 7 de evde oluyorum
anca eşimle yemek hazırla topla saat 8-9 oluyor
hafta içi hiçö iş yapmam ben
benden önemli değil banane:)

haftasonu yapariz eşimle birlikte
tabi agırlık bende olur yıne
3 -4 makına camasır yıkıyorum zaten onları asmak toplamak ütülemek deli ediyor beni
evi kac senedir süpürmedim hep eşime yaptırıyorum
bazen ben arkasından silmiyorum valla:)

o arada baska ısler oluyor hıcbırsey yok gibi görünse de evde orayı sil orayı düzenle tüm gun bitiyor

haftada bır temızlıge yardımcı cagır dıgara ıcın esınlr ıkınız sıgara buraktırma polıklınıgıne gıdın bırunuz bırakmazsa dgerı yenıden baslar oyle olmaz ılerde cocuk ıcın mecburen bırakacaksın o zaman daha zor olur bıralmak

3 -4 makına camasır yıkıyorum zaten onları asmak toplamak ütülemek deli ediyor beni

o arada baska ısler oluyor hıcbırsey yok gibi görünse de evde orayı sil orayı düzenle tüm gun bitiyor
kesinlikle haklısın canım tüm gün bitiyor ve yetmiyor
senin eş iyi yine maşallah benimki de yapar ama o kadar değildir

Ben su an mesela tasinma derdindeyim bi ufak kizim var esyalari toplayip koliliyorum eski evin temizligi yeni evin temizligi ugrasiyorum.isten gelince mutfaga girip yarinin yemegini hazirliyorum yemek pişerken ortaligi topluyorum arada kizimla ilgileniyorum.sonra haber saatinde yemek yiyoruz haberleri izliyoruz.sonra tekrar sofrayi toplayip is yapiyorum.bir yandan da cay koyuyorum ocaga .cay hazirlandiktan sonra odaya gecip hem cay iciyorum hem sevdigim programi izliyorum.kizimla lego resim cizme vs oyunlar oynuyoruz.bu sekilde bir iki saat dinleniyorum bu bana iyi geliyor.sonra kizimi uyutuyorum sonra ben de uyuyorum.
pardon eşiniz nerelerde?

Onca yoğunluğun arasında sigaranın aklına bile gelmemesi lazım. Ben full evdeym bırakmaya çalışıyorum hiç canım yok sanırım... Sen taktıkça stres oluyosun farkında değilsin. Sigarayı azaltarak değil Bi anda kes gitsin.. üzme kendni fazla.

Arkadaşım karabaş otu demleyip içerdi nikotin ihtiyacını karşılıyomuş ve sinir stres kalmadı uykumda çok rahat geçiyor derdi sayesinde bırakmıştı sigarayı ama sonrası da irade işi. Geri başlamıştı...

kesinlikle haklısın canım tüm gün bitiyor ve yetmiyor
senin eş iyi yine maşallah benimki de yapar ama o kadar değildir
Bulasık makınası boşaltma görevi onundur
çöpleri atmak da
duşakabinleri LAVABOYU WC Yİ ovmak
aksamları çay merve servisi
market işi
:D

pardon eşiniz nerelerde?
Esim uc haftadir aksamlari birkac saatligine ek is yapiyor malum ev borcu var.gece gelince bir saat kadar beraber oynarlar kizimla.o aksam isteyken topladim kolileri.hakkini yemiyeyim hafta sonu yeni evi temizledi o da gonulsuz.valla yapacaksin dedim gezmek tozmak yok yaptida cogunu.onun disinda evde bana pek bir yardimi yok ama yeni eve gecince kurallarim olacak mecbur uyguluyacak.

bende yetiştiremiyorum ama zorlamıyorumda kendimi bitsin heryer tertemizz olsun diye..
hatta bugün eşime dedm ki akşam yemegimiz var akşam eve gidince süpürgeyi acabilirim.
beni şaşırtıyosun dedi o kadar uzun zaman olmş açmaayalı dalga geçiyo bnmle:olamaz::olamaz:
Yani heryer heryerde pek rahat edebilen biri değilim :( birikince toplaması da güç oluyo zamanla alışırım belki

kolay ilaçlar ile ve para sıkıntısı ile paket almayıp bırakıyosunuz. su an evde bi yarım paket var 20 gündür içemedik. almıştık lazım olur die.
Aslında ilaç konusunu araştırdım ama aynı zamanda sperm azlığı sorunu yaşıyoruz ve testis kistinden ameliyat oldu.
Daha spermiyogram yaptırmadığımız şuanda böyle ilaç kullanması testleri olumsuz etkileyebilir diye kullan diyemiyorum ne yazık ki

İşte tüm derdim de bu, işe dinlenmiş değil yorgun gidiyorum ve hafta bitmiyor.
Dinlenmeden tekrar haftasonu sözde tatil ki temizlik yemek vs

Evin temiZliği benim temizliğim ve bakımımdan önemli değil. Ev tertemiz ama kadın perişan halde,deterjan kokuyor vs.. emin ol erkekler eve bakmıyor ama sana bakıyor.. haftada birgün kadın gelmesi sizi maddi anlamda öldürmez.

Evin temiZliği benim temizliğim ve bakımımdan önemli değil. Ev tertemiz ama kadın perişan halde,deterjan kokuyor vs.. emin ol erkekler eve bakmıyor ama sana bakıyor.. haftada birgün kadın gelmesi sizi maddi anlamda öldürmez.
Haftada bir gün alamıyorum malesef, tüm günden 480 tl yapıyor azımsayabileceğim bir rakam değil

Onemli olan evi 7/24 bal dök yala moduna getirip sonra yorgunluktan bitmek huzursuz olmak değil oldugu ksdar yapip esin ve kendin icin dinc olmak diye düşünüyorum .Hangisi daha huzurlu sizce ? Tabii koyver gitsin degil eger temizliği bir duzene oturtur ve daginik olmayip temiz kullanirsaniz daha az zamaninizi alir .Isleri biriktirmeyin psrca parca yapın ki cogalmasin

Back
X