Sevgili KK üyecanlarım.Daha önce de konu açmıştım çenemin altında dil köküne bağlı kitle vardı daha önce başka bir ameliyatım daha olduğu için ertelemiştim ve bu ameliyattan çok korkmuştum. Geçen gün komtrole gittim kitle 1.5 cm büyümüş ve iltihaplanmış iyice çamur gibi doktor kararını ver yakın da ameliyat olsan iyi olur dedi. Eğer iltihap yayılırsa ameliyat da edemeyiz dedi. Çok korkuyorum ve uzun zamandır içimde ki ses sürekli ölecekmişim gibi konuşuyor. İşte son günlerin son fotografların falan filan. Ya da bazen ağzımdan tuhaf şeyler çıkıyor istemeden. Mesela arkadaşıma ameliyattan önce sosyal medya hesaplarımı donduracağım diyeceğime ölmeden önce donduracağım gibi şeyler söylemişim. En tuhafı da halisinasyon görüyorum sanırım uyanıkken gözümün önüne öldüğüm herkesin arkamdan ağladığı şok olduğu ve gömüldükten sonra rahmetli babamın beni karşıladığını falan. Anlayacağınız çok korkuyorum kızlar. Ölecekmişim gibi hissediyorum sürekli içimde bir sıkıntı var ve aklımdan hiç çıkmıyor. Benim gibi bunları yaşayıp hissedip atlatan oldu mu aranızda?