Başlık bulamadım..

Laviniada

Guru
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2013
1.226
650
323
Sevgili KK üyecanlarım.Daha önce de konu açmıştım çenemin altında dil köküne bağlı kitle vardı daha önce başka bir ameliyatım daha olduğu için ertelemiştim ve bu ameliyattan çok korkmuştum. Geçen gün komtrole gittim kitle 1.5 cm büyümüş ve iltihaplanmış iyice çamur gibi doktor kararını ver yakın da ameliyat olsan iyi olur dedi. Eğer iltihap yayılırsa ameliyat da edemeyiz dedi. Çok korkuyorum ve uzun zamandır içimde ki ses sürekli ölecekmişim gibi konuşuyor. İşte son günlerin son fotografların falan filan. Ya da bazen ağzımdan tuhaf şeyler çıkıyor istemeden. Mesela arkadaşıma ameliyattan önce sosyal medya hesaplarımı donduracağım diyeceğime ölmeden önce donduracağım gibi şeyler söylemişim. En tuhafı da halisinasyon görüyorum sanırım uyanıkken gözümün önüne öldüğüm herkesin arkamdan ağladığı şok olduğu ve gömüldükten sonra rahmetli babamın beni karşıladığını falan. Anlayacağınız çok korkuyorum kızlar. Ölecekmişim gibi hissediyorum sürekli içimde bir sıkıntı var ve aklımdan hiç çıkmıyor. Benim gibi bunları yaşayıp hissedip atlatan oldu mu aranızda?

Canım psikolojik destek çok aldım ama faydası olmadı gerçekten
kaç seans gittiniz? iyi bi doktor muydu? yaklaşımından memnun muydunuz?

yani bir doktora bir iki kere gitmek psikolojik destek aldım faydası olmadı demek için erken.

“Ölüm her aklına geldiğinde
Ah edip vah edip inleme
Bu halinle Tanrı'yı incitmiş olacaksın
Ecel kapını çaldığında evi telaşa verme
O geldiği zaman sen gitmiş olacaksın”
Rahmetli Ahmet kaya dan dinleyin.

Kendinize eziyet bu endişeleriniz. Biran önce ameliyat olup yolunuza bakın. Sağlık sorunları olunca insan daha çok hissediyor ölümü ama siz elinizden geleni yapın. Stres her hastalığın temeli.
Yakınlarınızla endişenizi paylaşın destek olsunlar daha rahat atlatırsınız.

Korktuğunuz için bu düşüncelere girmiş olabilirsiniz.
Ölümden hangimiz korkmuyoruz ki !!!
Ama bu ameliyat madem gerekli geciktirmeden yapmanız lehinize olacaktır.
Çok geçmiş olsun, Allah korktuğunuza uğratmasın :KK200: :KK36:
Evet çokk korkuyorum canım o yüxden de erteledim bir senedir. Allah yardım eder inşallah.

kaç seans gittiniz? iyi bi doktor muydu? yaklaşımından memnun muydunuz?

yani bir doktora bir iki kere gitmek psikolojik destek aldım faydası olmadı demek için erken.
Senelerce gittim izmirin en iyi doktorlarına memnunım ama o anlık eve gelince yine değişen birşey olmadı ne yazık ki

“Ölüm her aklına geldiğinde
Ah edip vah edip inleme
Bu halinle Tanrı'yı incitmiş olacaksın
Ecel kapını çaldığında evi telaşa verme
O geldiği zaman sen gitmiş olacaksın”
Rahmetli Ahmet kaya dan dinleyin.

Kendinize eziyet bu endişeleriniz. Biran önce ameliyat olup yolunuza bakın. Sağlık sorunları olunca insan daha çok hissediyor ölümü ama siz elinizden geleni yapın. Stres her hastalığın temeli.
Yakınlarınızla endişenizi paylaşın destek olsunlar daha rahat atlatırsınız.
Destek olan çok canım. Ne biliyim sigarayı bırakmam lazım ama o stresle daha da içesi geliyor insanın..

Ayni hisleri dogumdan once yasamistim. Hep dogumda olucem korkusu yasadim. Cok sukur gecti.
Bu düşünceler tamamen korkmanizla alakali. Doktorunuzu dinleyip ertelemeden ameliyatinizi olun.
Yapacak birşey yok zaten ameliyatı olmak zorundayım daha da yayılmadan. Teşeklür ederim canım sana da gelmiş geçmiş olsun.

Sevgili KK üyecanlarım.Daha önce de konu açmıştım çenemin altında dil köküne bağlı kitle vardı daha önce başka bir ameliyatım daha olduğu için ertelemiştim ve bu ameliyattan çok korkmuştum. Geçen gün komtrole gittim kitle 1.5 cm büyümüş ve iltihaplanmış iyice çamur gibi doktor kararını ver yakın da ameliyat olsan iyi olur dedi. Eğer iltihap yayılırsa ameliyat da edemeyiz dedi. Çok korkuyorum ve uzun zamandır içimde ki ses sürekli ölecekmişim gibi konuşuyor. İşte son günlerin son fotografların falan filan. Ya da bazen ağzımdan tuhaf şeyler çıkıyor istemeden. Mesela arkadaşıma ameliyattan önce sosyal medya hesaplarımı donduracağım diyeceğime ölmeden önce donduracağım gibi şeyler söylemişim. En tuhafı da halisinasyon görüyorum sanırım uyanıkken gözümün önüne öldüğüm herkesin arkamdan ağladığı şok olduğu ve gömüldükten sonra rahmetli babamın beni karşıladığını falan. Anlayacağınız çok korkuyorum kızlar. Ölecekmişim gibi hissediyorum sürekli içimde bir sıkıntı var ve aklımdan hiç çıkmıyor. Benim gibi bunları yaşayıp hissedip atlatan oldu mu aranızda?
Canım amaliatını ol psıkolojık destek almalısın.

Asla sigara içmeyin bu durumda. Bir de 1-2 doktorun görüşünü daha alın. Hemfikirlerse hemen ameliyatı olun bitsin. Zaman kaybetmeyin.
5 farklı doktora gittim kuzum ilaçla tedavisi yok hepsi de ameliyat dediler zaten 2 seneden fazladır var. Ama ben ağır bir kırık ameliyatı oldum o arada uzun süre yattım. Doktor da sigarayı alkolü bırak hiç yapamıyorsan 24 saat öncesinden bırakman gerek dedi ama senelerin tiryakisi olunca bir de bu stres korku ile pat diye bırakılmıyor

Korktugunuz ıcın bılınc altınızda hep aynı sey var dılınıze de o vuruyor malesef. Korkmayın ya ayrıca doktor orada kı ıltıhabı bıraz kurutmadan amelıyat edemez ılla kı onceden bır ılac surecı gecırırsınız ve malesef kı her narkozlu operasyonlarda risk var dogum da bıle

Back
X