Başlık bulamadım..

5 farklı doktora gittim kuzum ilaçla tedavisi yok hepsi de ameliyat dediler zaten 2 seneden fazladır var. Ama ben ağır bir kırık ameliyatı oldum o arada uzun süre yattım. Doktor da sigarayı alkolü bırak hiç yapamıyorsan 24 saat öncesinden bırakman gerek dedi ama senelerin tiryakisi olunca bir de bu stres korku ile pat diye bırakılmıyor
Sağlık söz konusu mecbur bırakılacak. Ameliyatlınızı olun sonra içersiniz. Bu yaptığınız ihmale giriyor ve bedeli de ağır olur. Yazık etmeyin kedinize.

İnsanın ne zaman öleceğini Allah bilir. Eğer benim ölüm tarihim 11.11. 1111 ise (tamamen atıyorum) o gün ölmeme kimse engel olamaz. Ben ameliyattan kaçarım ölmemek için ama aynı gün araba çarpar, başıma bir şey düşer, boğazıma yemek kaçar, sinek ısırır vs. yine ölürüm.

Ölüm bir sebep üzerine ama sadece sebep. Sebepler de gününü değiştirmez.

O yüzden Allah a tevekkül edin. Aklınıza böyle şeyler de getirip kötüyü çağırmayın. Ameliyatınıza girin.

Korktugunuz ıcın bılınc altınızda hep aynı sey var dılınıze de o vuruyor malesef. Korkmayın ya ayrıca doktor orada kı ıltıhabı bıraz kurutmadan amelıyat edemez ılla kı onceden bır ılac surecı gecırırsınız ve malesef kı her narkozlu operasyonlarda risk var dogum da bıle
İşin tuhafı ilaç vermedi ben de ona şaşırdım çünkü iltihap artık katılaşmış böyle ameliyat edicem dedi. Hatta ben de sinüzit var balgam falan oldu geniz akıntısından dedim ona bile ilaç vermedi. Ve doktor izmirin en iyi özel hastanelerinde doçent. Ameliyatları başarılı biri olduğu için tercih ettik.

Sağlık söz konusu mecbur bırakılacak. Ameliyatlınızı olun sonra içersiniz. Bu yaptığınız ihmale giriyor ve bedeli de ağır olur. Yazık etmeyin kedinize.
Haklısınız ama doktorun dediği de en geç ameliyattan 24 saat kadsr önce bırakman şart ama ameliyattan somra asla sigara içmeyeceksin dedi

Şöyle düşün canim madem korkuyosun ameliyat olmasan da ölceksin bigün korkunun ecele faydasi yok yarina cikacaginin da garantisi yok anliyacagin hayatta hicbiseyin garantisi yok ameliyat olmazsan kalitesiz bir yasam yasicaksin anladigim kadariyla ama ameliyat olursan ki tehlikeli bir ameliyat olsa sana bunun ne kadar tehlikeli oldugunu doktor anlatirdi en azindan kalan surende kaliteli bir hayat yasama sansin var karar senin 🤷🏻‍♀️

İnsanın ne zaman öleceğini Allah bilir. Eğer benim ölüm tarihim 11.11. 1111 ise (tamamen atıyorum) o gün ölmeme kimse engel olamaz. Ben ameliyattan kaçarım ölmemek için ama aynı gün araba çarpar, başıma bir şey düşer, boğazıma yemek kaçar, sinek ısırır vs. yine ölürüm.

Ölüm bir sebep üzerine ama sadece sebep. Sebepler de gününü değiştirmez.

O yüzden Allah a tevekkül edin. Aklınıza böyle şeyler de getirip kötüyü çağırmayın. Ameliyatınıza girin.
İnanın bunun gerçekten çok farkındayım ama aklıma boğazımın kesileceği geldikçe kendimi ikna edemiyorum bu konu da

İşin tuhafı ilaç vermedi ben de ona şaşırdım çünkü iltihap artık katılaşmış böyle ameliyat edicem dedi. Hatta ben de sinüzit var balgam falan oldu geniz akıntısından dedim ona bile ilaç vermedi. Ve doktor izmirin en iyi özel hastanelerinde doçent. Ameliyatları başarılı biri olduğu için tercih ettik.
Bence baska bır doktora daha gorunmejinde fayda var ıltıhaplı yere bıcak vurmak ıstemesı benı tamamen ısgıllendırdı suan. En basıtınden dısın abse yapsa onu bıle kurutmadan ne dısı cekıyorlar nede dolgu kanal tedavısı uyguluyorlar

Şöyle düşün canim madem korkuyosun ameliyat olmasan da ölceksin bigün korkunun ecele faydasi yok yarina cikacaginin da garantisi yok anliyacagin hayatta hicbiseyin garantisi yok ameliyat olmazsan kalitesiz bir yasam yasicaksin anladigim kadariyla ama ameliyat olursan ki tehlikeli bir ameliyat olsa sana bunun ne kadar tehlikeli oldugunu doktor anlatirdi en azindan kalan surende kaliteli bir hayat yasama sansin var karar senin 🤷🏻‍♀️
Evet benim ameliyatımın biraz uğraştıracağını söyledi ama biraz daha iltihap yayılırsa ameliyat edilemeyecegini de söyledi 🤦🏻‍♀️

Bir an önce ameliyatınızı olun hiçte korkmayın
İçinizdeki his sadece kaygı ve evhamdan ibaret emin olun bundan
Ölen insanların tümü öleceğini biliyor mudur sizce böyle bişey mümkün mü ?
Ben burun estetiğine ölecekmişim gibi girdim :-) Sizi çok iyi anlıyorum yani
Ameliyattan çıktıktan sonra bu düşüncelerinize güleceksiniz kalbinizi ferah tutun
Şifa dilerim

Bence baska bır doktora daha gorunmejinde fayda var ıltıhaplı yere bıcak vurmak ıstemesı benı tamamen ısgıllendırdı suan. En basıtınden dısın abse yapsa onu bıle kurutmadan ne dısı cekıyorlar nede dolgu kanal tedavısı uyguluyorlar
Evet benim de aklıma takıldı inan ki ama bahsettiğim doktor da izmirin en iyi doktorlarından biri. Çok doktora gittim bu konu da 1.5 senedir o zamanlar kitle bu kadsr sert değildi onlar abtibiyotik vermişti bu dr artık iltihap kurumaz çünkü katılaşmış dedi

Bir an önce ameliyatınızı olun hiçte korkmayın
İçinizdeki his sadece kaygı ve evhamdan ibaret emin olun bundan
Ölen insanların tümü öleceğini biliyor mudur sizce böyle bişey mümkün mü ?
Ben burun estetiğine ölecekmişim gibi girdim :-) Sizi çok iyi anlıyorum yani
Ameliyattan çıktıktan sonra bu düşüncelerinize güleceksiniz kalbinizi ferah tutun
Şifa dilerim
Ay inşallah öyle olur canım benim. Bu ilk ameliyatım değil ama umarım bunu da atlatırım

Evet benim ameliyatımın biraz uğraştıracağını söyledi ama biraz daha iltihap yayılırsa ameliyat edilemeyecegini de söyledi 🤦🏻‍♀️
Gecmis olsun kuzucum Zor bir durum suan basimiza gelmedigi icin belkide bu kadar rahat bunlari yaziyoruz ama karar senin hayat senin bu hastaligin ilerleme durumunda neler bekliyormus seni?

Canım psikolojik destek çok aldım ama faydası olmadı gerçekten
Yav en fazla dilsiz kalabilirsin. Amelyattaki anesteziden uyanamama ihtimali falan genç yaşta nerdeyse sıfır yani..
Hiç amelyat oldunuz mu?
Acaba hipnozla tedaviyi mi deneseniz,? Bu korku nerden geliyo anlaşılırdı.

Gecmis olsun kuzucum Zor bir durum suan basimiza gelmedigi icin belkide bu kadar rahat bunlari yaziyoruz ama karar senin hayat senin bu hastaligin ilerleme durumunda neler bekliyormus seni?
Ameliyat olmazsın yayılırsa dedi bilemiyorım ölürsün demek istedi sanırım

Evet benim de aklıma takıldı inan ki ama bahsettiğim doktor da izmirin en iyi doktorlarından biri. Çok doktora gittim bu konu da 1.5 senedir o zamanlar kitle bu kadsr sert değildi onlar abtibiyotik vermişti bu dr artık iltihap kurumaz çünkü katılaşmış dedi
Ayy ben bi tırstım canım. Lütfen bu kararı vermeden bı doktordan daha görüş al. Amelıyat cıddı bır operasyon ayrıca ıltıhap konusu aklımı cok kurcaladı sonradan keske dememen ıcın..

Yav en fazla dilsiz kalabilirsin. Amelyattaki anesteziden uyanamama ihtimali falan genç yaşta nerdeyse sıfır yani..
Hiç amelyat oldunuz mu?
Acaba hipnozla tedaviyi mi deneseniz,? Bu korku nerden geliyo anlaşılırdı.
Daha önce ameliyat oldum ama yüksek tansiyonum olduğu için genel anestexi yapmadılar spinal oldum.

3 cmdi geçen sene şimdi 4.5 cm. Doktor almamız lazım yakın zaman da dedi yayılırsa ameliyat edemeyiz dedi sanırım ölürsün demek istedi
Ben mide küçültme oldum banada olma ölürsün falan dediler ama ben ölüceksem zaten bu bahane olur dedim hiç korkmadım ölüceksek ölücez korkmamaya çalışın sizin mecbur olmanız lazım ertelemeyin

Back
X