Başlık Bulamadım

nazeli33

hayatımın anlamı oğlum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2015
678
192
18
Selam..
Uzun zamanlik bir takip ardindan 5 ay once uye oldum kk'ya..
5 aydir ne derdim olsa paylastim sizlerle.
Kimi konumda fake üye damgasi yedim kimi konumda sizler sayesinde çözüme ulaştım.
Çok tesekkur ederim hepinize insanlarin dertlerini okuyup yorum yaptiginiz dua ettiginiz fikir sundugunuz icin..
Bazen hepimiz kirici olabiliyoruz bunu biliyorum benimde kirici oldugum oldu zaman zaman..
Aramizda surekli kirici olanlarda var ama bu KK'NIN iyi Kadinlari herseyin ustesinden gelir.
Her meslekten her tipten insan var aramizda ne kadar guzell..
Yardimlariniz karsiligini Rabbim verir insallah :)
Hep birlikk olalim birbirimize yardimci olalimm..
Bunlari icimde tutmak istemedim...

Evt hepimiz farkli karakterlerdeyiz ve farkli goruslerimiz var. Hatta bazen yorumlarimizi o anki psikolojimiz bile etkileyebiliyor. Ama geneline baktigimizda (istisnalar disinda) herkes herkesin iyiligini istiyor.

Evt hepimiz farkli karakterlerdeyiz ve farkli goruslerimiz var. Hatta bazen yorumlarimizi o anki psikolojimiz bile etkileyebiliyor. Ama geneline baktigimizda (istisnalar disinda) herkes herkesin iyiligini istiyor.
Evet aynen oyle ve bu cok guzel

Bende çok seviyorum burayı, buradaki kaderdaş, arkadaş, hepsini:) Herkes seferber. Canım bir şeye sıkıldığında veya ne bilim mutlu olduğumda hep buraya yazmak, paylaşmak istiyorum. İyi yorumlarda, kötü yorumlarda hepsi var. Hepsi bizi kendimize getirebiliyor. Ben iş yerine geldiğimde sistemden önce KK'yı açıyorum:D

Back
X