Başlık bulamıyorum buna

Favelayn

İçerden yeni çıktım
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2017
2.140
3.744
63
Bugün 4 aylik kizim esim ben oynuyor keyifli vakit geciriyorduk sonra esim karnima dokunarak bak kizim annen gibi olma fit ol dedi sonra ben de dogum yapmasin o zaman dedim o da iki uc defa dogum yapan fit aanneler var dedi ben de verelim parayı ben de olurum fit dedim.
Kilo konusunu cok taktiğimi zaten biliyor onceden de cok zayıf değildim 63 kiloydum smdi 68 im .
Aynada kendimi begenmiyordum tam biraz toplaniyorum böyle güya şaka yapmış oluyor.

Oncesinde cok konuştum bak kiriliyorum kilo ile ilgili saka yapma bana diye ki saka oldugunu sanmiyorum . evet cirkin görünüyorum oturunca karnim 3 düzensiz sekilsiz kat oluyor evet biliyorum ama bunu yüzüme neden vuruyor . bakiyorum cevreme kocalari sen bana evlat verdin diye Oyle minnet duyuyor oyle prenses gibi davraniyor ki eslerine ,çalıştigim zamanlar ozellikle görüyordum boyle esleri masallah gercekten onlara .
Kiskanma degilde ben haketmiyor muyum diyorum ilk tanistigimz zaman ki ince adam nerde o benim ellerim soğuk diye nefesiyle ısıtan adam nerde ..

Bugün 4 aylik kizim esim ben oynuyor keyifli vakit geciriyorduk sonra esim karnima dokunarak bak kizim annen gibi olma fit ol dedi sonra ben de dogum yapmasin o zaman dedim o da iki uc defa dogum yapan fit aanneler var dedi ben de verelim parayı ben de olurum fit dedim.
Kilo konusunu cok taktiğimi zaten biliyor onceden de cok zayıf değildim 63 kiloydum smdi 68 im .
Aynada kendimi begenmiyordum tam biraz toplaniyorum böyle güya şaka yapmış oluyor.

Oncesinde cok konuştum bak kiriliyorum kilo ile ilgili saka yapma bana diye ki saka oldugunu sanmiyorum . evet cirkin görünüyorum oturunca karnim 3 düzensiz sekilsiz kat oluyor evet biliyorum ama bunu yüzüme neden vuruyor . bakiyorum cevreme kocalari sen bana evlat verdin diye Oyle minnet duyuyor oyle prenses gibi davraniyor ki eslerine ,çalıştigim zamanlar ozellikle görüyordum boyle esleri masallah gercekten onlara .
Kiskanma degilde ben haketmiyor muyum diyorum ilk tanistigimz zaman ki ince adam nerde o benim ellerim soğuk diye nefesiyle ısıtan adam nerde ..
eşin odun

Ben olsam AYY TOTOMUN KENARI SEN HİÇ AYNAYA BAKIYOR MUSUN? Derdim. Daha başka şeylerde söylerdim de neyse. Ayar oluyorum şöyle tiplere ya şakaymış nasıl şakaysa.
Kendime sinir oluyorum iste zoruma gidiyo pat diye cevabını veremiyorum su an konuşmuyorum parcalamak geliyo icimden

Kendime sinir oluyorum iste zoruma gidiyo pat diye cevabını veremiyorum su an konuşmuyorum parcalamak geliyo icimden

Yani normalde insan olanın açıklayınca bi daha aynısını yapmaması lazım da senin ki öküz denilen türden. Böyle böyle kadınların kendine özgüvenini kırıyorlar. Kilo nedir alınır verilir. Beğenmeyen yallah başka kapıya.

Evlenmeden önce gözünü dört aç,evlenince birini kapat diye bir söz var.Ben bunu,evlenmeden önce erkekler ilgiyi 4e çarpar,evlenince 8e böler olarak değiştiriyorum:))
63le 68in arasında dağlar mı varmış?
Ona birşey söyleme,zayıf noktanı belli etme,egzersiz yap,kilo ver,sıkılaş ve onun kusurlarını söylemeye başla;)

Yani normalde insan olanın açıklayınca bi daha aynısını yapmaması lazım da senin ki öküz denilen türden. Böyle böyle kadınların kendine özgüvenini kırıyorlar. Kilo nedir alınır verilir. Beğenmeyen yallah başka kapıya.
Ya bir de su an bana trip yapiyor saka gibi eve yorgun argin geliyomusta ben de surat yapiyormusum

Yok is yerimde gördüklerimdi
4 duvar arasında neler yaşanıyor bilemeyiz canım,görünüşe aldanma.Hani,şikayet ettiğiniz hayat belki birinin hayalidir diye bir söz var ya,imrenilen hayatlar da belki birinin kabusudur,nereden biliyoruz doğru olduğunu...

Çok doğru demişsin

Vallahi güzellik parayla

Aylık 100 lira olan salonda başında durup takip eden mi var sanki

Ya da ucuz karın germeden mutlu olan?

Diyet listesi bile günlük en az 50 lira

Sosyetik, ünlü müyüz
Reklam alıp zayıflayacak bedava ürünle.

Kolay mı o göbeği dümdüz yapmak, kendimden biliyorum hiç, ama hiç değil.

Karnımız doysun diye makarna yiyoruz, kahvaltıda her gün 3 haşlanmış yumurta 1 somon ekmekten pahalı, havyar yok, bulgurdan bıktık
Pirinç pilavı yedik.

Yiyin madem her akşam buruk Ali :)

Back
X