• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başlık bulmakta zor işmiş vesselam...

Bir miniğim var Allah bağışlarsa dhaa 7aylık hatta uyuttum şimdi uyandı ağlıyor içerde:) O anları tekrar yaşamak için öyle sabırsızım ki öyle iyi anlıyorum ki yazdıklarını..kucağına alınca öyle bir duyguyu asla yaşamadığını anlayacaksın,,Öyle başka, öyle güzel ki gerçi güzel demek biraz hafif kaldı..

Allah bağışlasın miniğini :) ...İnşallah bakalım günler kaldı artık bekliyorum bende :6::6::6:

Son düzenleme:
Çoookk güzel anlatmissin hissettiklerini yazdiklarinda gozumde cok tatli bi hamiş canlandi ..icimden sevgilimi arayip haddiiiii evlenelimmmm anne olasimm var demek geldi :)))) Allahim saglicakla kucagina almayi nasip etsin isteyen herkese bu duyguyu tattirsin insallah ...

oooo nelere vesile oldum ben :1::1::1: çok mutlu oldum yazdıklarımın üzerinde olumlu etkisinden dolayı.. Aman sen yine de doğru zamanı bekle bırak o teklif etsin önce adet yerini bulsun :51::51::51:

Oyy çok şeker yazmışsınız yaaa:16:
Allah mutluluğunuzu daim etsin, sevgiyle sağlıkla büyüyen hayırlı bir evlat olur bebişiniz inşallah:103:
Bana çok uzak geliyor anne olmak kavramı daha toyum:35: ama inşallah Rabbim ileride bana da aşık olduğum bir adamla bir evlat nasip eder, sağlıklı hayırlı bir şekilde inşallah:38: e tabi tüm evlat, hayırlı eş isteyen kk hatunlarına da inşallah:55:
Çok çok çok mutlu olun:38::nazar:

Son düzenleme:
Oyy çok şeker yazmışsınız yaaa:16:
Allah mutluluğunuzu daim etsin, sevgiyle sağlıkla büyüyen hayırlı bir evlat olur bebişiniz inşallah:103:
Bana çok uzak geliyor anne olmak kavramı daha toyum:35: ama inşallah Rabbim ileride bana da aşık olduğum bir adamla bir evlat nasip eder, sağlıklı hayırlı bir şekilde inşallah:38: e tabi tüm evlat, hayırlı eş isteyen kk hatırlarına da inşallah:55:
Çok çok çok mutlu olun:38::nazar:

Teşekkür ederim güzel temennilerin için :16::16: inşallah kk hatunları candır. Bugün çok mutlu ettiler beni :16::16::16: :17::17::17:

:)
Ne hos :)
Allah hayirlisiyla kucaginiza da almayi nasip etsin.
Esinizle sicak, tatli yuvanizda huzurla hayirli evlat, hayirli bir fert yetistirmeyi nasip etsin.
Ve sizin nezdinizde Allah olmayanlara da hayirlisiyla nasip etsin.

Teoman ın musikileri eşliğinde bir iç dökme durumu. Bir kaç cümle... http://www.youtube.com/watch?v=0D6gXosFprw

Hayatımda ilk kez hamileyim :1: Hayatımda ilk kez bana aşkı tattıran eşimden.. Hayatımda ilk kez 55 kilonun üzerindeyim.. Çılgınca benim için.. Bu yüzden dombik nickim.. Penguen gibi yürüyorum.. Geceleri uyuyamıyorum. Uyusam sağımdan soluma dönemediğim için omuzlarım sızlıyor. Eşime bakıp fosur fosur uyuduğu için onu acayip kıskanıyorum o an.. :51: Sonra birşey bulup onu uyandırıp uykusunu bölüyorum :1:
Pazar günü rüyamda sarı kiraz gördüm böyle kocaman kocaman iyice yetişmiş.. Yerken yerken.. Sonra bir uyandım omzum sızlıyor yine.. O gün market market sarı kiraz aradık.. Bulamadık.. Geçen günde limonlu dondurma aradık gecenin bir saatinde..
Bu aralar enfeksiyon yüzünden hep hastane yollarındayım. Çok şükür ki değerlerim düşüyor artık. Ama sürekli kontrol yoruyor insanı.. Geçen gün nst de hamile annenin biri oo senin karnın küçücükmüş dedi. Aynı haftadaymışız onun karnı çok büyümüştü.. Bende bilmem ben her daim kocaman görüyorum onu dedim. Olumsuz bir durum mu acaba küçük karınlı olmak diye düşünmeden geçemedim..
Vajinal muayene olmaktan çok korkuyordum. Hayatta olamam diyordum geçen hafta enfeksiyon yüzünden doktor hop diye alttan bakmamız lazım dedi. Dizlerim titredi. Ama dedim doktor gerekli dedi.. El mecbur asistanın yardımıyla o acayip şeye çıktım aman ne rahatmış burası diye geçirdim içimden. Sonra muayene esnasında eşimin ismini zikrettim doktorun her müdahalesinde.. Gel kurtar beni zihniyetiyle. Oda garibim kapının diğer ucundan burdayım yanındayım diye moral veriyor :1: Rezilde oldum böylelikle.. :1::1:
Karnımda değilde bacaklarımda çok çatlaklar oluştu.. Ben ki bacaklarımı vücudumu seven beğenen birisiydim ama şimdi bacaklarıma baktıkça çok canım yanıyor.. Eşime bak ne hale geldim dediğimde geçer geçer doğumdan sonra diyor ama sanırım o da biliyor geçmeyeceğini bende biliyorum geçmeyeceğini. Moral veriyor canım benim. Ben seviyorum onları diyor. Kızımızı taşıyorsun sen olacak tabi onlar diyor..:49:
Doğum yaklaşıyor iki güne bir rüyalarımda doğum yapıyorum Allah hayırlara getire :emir_bebek::emir_bebek::40::40:

Tüm bu sıkıntılar kızım rahat olsun diye. Allah sağlıkla sıhhatle versin kucağıma diye. Şikayet değilde bir iç dökme durumu işte...

yazdıklarınız ne kadar güzel,hisli,geleceğe dair umut verici...tadını çıkarmaya bakın hemde her saniyesini.
çünkü;hamilelik yüzünden kilo alıp penguen gibi yürümek,bacağında ve poposunda hamilelik yüzünden çatlaklarla dolaşmak,gecenin bir yarısı aşermek,içindeki o minnacık meleğin varolduğunu bilmek ve hissetmek...kimbilir ne güzel şeydir,hayatında kaç kere daha yaşayabilir ki insan,belkide benim gibi acaba hamilemiyim diye umut bile edemeyen insanlar için hiç!

tüm bunları sizin ne kadar şanslı olduğunuzu hissetmeniz için yazdım,eminim ki bununda farkındasınızdır,tüm o yaşadıklarınızın kat be katını yaşamaya çekmeye razıyım yeter ki benim de minicik elleri olan süt kokulu bir yavrum olsun.

Allah analı babalı sağlıkla büyütsün arkadaşım,sevgiler.

:)
Ne hos :)
Allah hayirlisiyla kucaginiza da almayi nasip etsin.
Esinizle sicak, tatli yuvanizda huzurla hayirli evlat, hayirli bir fert yetistirmeyi nasip etsin.
Ve sizin nezdinizde Allah olmayanlara da hayirlisiyla nasip etsin.

Amin.. Allah herkese çocuklu huzurlu yuvalar nasip etsin..:61::61:

yazdıklarınız ne kadar güzel,hisli,geleceğe dair umut verici...tadını çıkarmaya bakın hemde her saniyesini.
çünkü;hamilelik yüzünden kilo alıp penguen gibi yürümek,bacağında ve poposunda hamilelik yüzünden çatlaklarla dolaşmak,gecenin bir yarısı aşermek,içindeki o minnacık meleğin varolduğunu bilmek ve hissetmek...kimbilir ne güzel şeydir,hayatında kaç kere daha yaşayabilir ki insan,belkide benim gibi acaba hamilemiyim diye umut bile edemeyen insanlar için hiç!

tüm bunları sizin ne kadar şanslı olduğunuzu hissetmeniz için yazdım,eminim ki bununda farkındasınızdır,tüm o yaşadıklarınızın kat be katını yaşamaya çekmeye razıyım yeter ki benim de minicik elleri olan süt kokulu bir yavrum olsun.

Allah analı babalı sağlıkla büyütsün arkadaşım,sevgiler.

Allah tan umut kesilmez zamanı var demek ki daha.. Umutsuz olmayın yeter ki. Eğer bu sizin sınavınızsa Allah başarıyla sabırla mükafatını verecektir eminim..:16::16:

Çok tatlı anlatmışsınız yazmadan geçemedim Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin:nazar: Henüz evli bile değilim ama bebiş sahibi olasım geldi :emir_bebek::9: Bu sıkıntılar yavrunuzu kucağınıza aldığınızda geçecek gözünüz görmeyecek aklınıza bile gelmeyecek inanıyorum kilonuzda normale dönecektir 1 sene içerisinde 55 kilo zaten fazla bir kilo değil:16:Karnınız çok büyük değilse iç karnınız büyüktür herkesin aynı olmaz sonuçta:16:

Çok tatlı anlatmışsınız yazmadan geçemedim Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin:nazar: Henüz evli bile değilim ama bebiş sahibi olasım geldi :emir_bebek::9: Bu sıkıntılar yavrunuzu kucağınıza aldığınızda geçecek gözünüz görmeyecek aklınıza bile gelmeyecek inanıyorum kilonuzda normale dönecektir 1 sene içerisinde 55 kilo zaten fazla bir kilo değil:16:Karnınız çok büyük değilse iç karnınız büyüktür herkesin aynı olmaz sonuçta:16:

Teşekkür ederim :34::34: gün gün yaklaşıyorum yavaş yavaş yalancı doğum sancıları da yoğunlaşmaya başladı :18::18: Yalancısınız gidin başımdan diyorum ama nafile :1::1::1: İnşallah Allah kuvvet verir o an korkuyorum biraz işte :49::49::49:

Teşekkür ederim :34::34: gün gün yaklaşıyorum yavaş yavaş yalancı doğum sancıları da yoğunlaşmaya başladı :18::18: Yalancısınız gidin başımdan diyorum ama nafile :1::1::1: İnşallah Allah kuvvet verir o an korkuyorum biraz işte :49::49::49:

Hiç korkmayın Rabbim kolaylığını veriyordur elbet hepimiz nasıl dünyaya geldiysek yavrunuzu kucağınıza aldığınızda bütün dertler acılar geçecektir :nazar::emir_bebek:

dombik çok güzel anlatmışsın bu tecrübeni, ellerine sağlık.

karnının küçük olması iç karnının büyük olduğunu gösterir, benim de öyle geç büyüdü. hiiiç takma kafana.
çatlakları kremler önlemiyor sadece azıcık hafifletiyor doğumdan sonra da belli bir süre kremleri kullanmaya devam et, benim doğumdan sonra oldu ama az.

Allah inşallah sana o omuz ağrıları ile uyuduğun zamanlara hasret kaldığın günleri göstersin. :52::52: o uykuyu bile özleyeceksin inşallah.

Sağ salim kavuş yavruna, Allah kolay doğumlar nasip etsin.

Bu arada merdiven çıkmak ve hurma doğumu kolaylaştırıp, hızlandırıyor bilgin olsun :)

Çok güzel anlatmışsınız :31:
Hamilelik kolay değil evet ama dünyadaki en sevdiğiniz insandan bir parçanın içinizde büyüyüp canlanıp gelişmesini hissetmek ve daha dünyaya gelmeden o meleğe aşık olmak öyle güzel bir duygu ki...
Yeter ki o iyi olsun diye elimizden geleni yapmak, ilk aylar su içseniz lavoboya koşmak, bel sırt ağrıları, çatlaklar, her saat başı altınıza kaçırıcakmış gibi sıkışarak uyanmak, zarar vermesin diye en sevdiğiniz tatlıları yiyememek, ağrıdan çatlasa da başınız ağrı kesici içmeyi düşünmemek, ters dönmüş kaplumbağa gibi yattığınız yerden yardım almadan kalkamamak...
Ama bunları bile yaşarken içimizdeki meleği okşayıp onu ne kadar çok sevdiğimizi tekrar tekrar söylemek... Eşimizin bize hayranlıkla bakması, elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışması ve ona tekrar tekrar aşık olmak...
Bunlar o kadar güzel duygular ki dilerim isteyen her kadın bu duyguları yaşar ve içindeki sevgi odacığının nasıl sonsuz bir evrene dönüştüğüne tanıklık eder...
Anne olduğunda anlarsın derlerdi, anladım...

dombik çok güzel anlatmışsın bu tecrübeni, ellerine sağlık.

karnının küçük olması iç karnının büyük olduğunu gösterir, benim de öyle geç büyüdü. hiiiç takma kafana.
çatlakları kremler önlemiyor sadece azıcık hafifletiyor doğumdan sonra da belli bir süre kremleri kullanmaya devam et, benim doğumdan sonra oldu ama az.

Allah inşallah sana o omuz ağrıları ile uyuduğun zamanlara hasret kaldığın günleri göstersin. :52::52: o uykuyu bile özleyeceksin inşallah.

Sağ salim kavuş yavruna, Allah kolay doğumlar nasip etsin.

Bu arada merdiven çıkmak ve hurma doğumu kolaylaştırıp, hızlandırıyor bilgin olsun :)

Tavsiyelerin için teşekkür ederim.. :16::16::16: badem yağı kullanıyorum devam edeceğim inşallah. Merdiven olayını da unutmayayım :51::51: Doğumdan sonra böyle olacağım desenize :27::27::27::27::1::1::1::1:

Çok güzel anlatmışsınız :31:
Hamilelik kolay değil evet ama dünyadaki en sevdiğiniz insandan bir parçanın içinizde büyüyüp canlanıp gelişmesini hissetmek ve daha dünyaya gelmeden o meleğe aşık olmak öyle güzel bir duygu ki...
Yeter ki o iyi olsun diye elimizden geleni yapmak, ilk aylar su içseniz lavoboya koşmak, bel sırt ağrıları, çatlaklar, her saat başı altınıza kaçırıcakmış gibi sıkışarak uyanmak, zarar vermesin diye en sevdiğiniz tatlıları yiyememek, ağrıdan çatlasa da başınız ağrı kesici içmeyi düşünmemek, ters dönmüş kaplumbağa gibi yattığınız yerden yardım almadan kalkamamak...
Ama bunları bile yaşarken içimizdeki meleği okşayıp onu ne kadar çok sevdiğimizi tekrar tekrar söylemek... Eşimizin bize hayranlıkla bakması, elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışması ve ona tekrar tekrar aşık olmak...
Bunlar o kadar güzel duygular ki dilerim isteyen her kadın bu duyguları yaşar ve içindeki sevgi odacığının nasıl sonsuz bir evrene dönüştüğüne tanıklık eder...
Anne olduğunda anlarsın derlerdi, anladım...

Teşekkür ederim :17::17: Evet aynen dediğiniz gibi o iyi olsun diye kahve tiryakiliğimden vazgeçtim eşimde uzun yıllar kurtulamadığı sigarasından:40::40::40: bir bebek dünyaya gelecek daha gelmeden insan kendine çeki düzen vermeye başlıyor. Asitli içecekleri bırakmak mayonezden vazgeçmek hazır gıdalardan vazgeçmek.. Daha bir sürü... Çok şükür.. Eşimin merhametini şefkatini daha çok hissettirdi hissettiriyor.. :49::49::49:

Son düzenleme:
Maşallah subhanallah :)

Gülümsetti yazdıklarınız beni bu zor günlerimde .

İsmini ne koyacaksınız

Teşekkür ederim :17::17: Evet aynen dediğiniz gibi o iyi olsun diye kahve tiryakiliğimden vazgeçtim eşimde uzun yıllar kurtulamadığı sigarasından:40::40::40: bir bebek dünyaya gelecek daha gelmeden insan kendine çeki düzen vermeye başlıyor. Asitli içecekleri bırakmak mayonezden vazgeçmek hazır gıdalardan vazgeçmek.. Daha bir sürü... Çok şükür.. Eşimin merhametini şefkatini daha çok hissettirdi hissettiriyor.. :49::49::49:

Çok haklısınız. Hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin Allah inşallah =)

Back
X