• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

başlık dahi bulamadım..

Bu ne ya! herkes ne kadar entel olmuş! cinsel kimliğine karışma! bir erkeğe oral yapması neden bideni bulandırdı ki... bik bik bik.... nasıl bir toplum olduk biz ya.... Lanet olsun tv.lerde orda burda özendirilen gay-lezbiyen olmayı yadsımayan bir toplum olduk biz de!!!
AYRICA ABİNİZ BU İŞİ ZEVK İÇİN YA DA CİNSEL TERCİHİ İÇİN YAPMIYOR BESBELLİ. SADECE UYUŞTURUCU ALABİLMEK İÇİN PARA KARŞILIĞI YAPIYOR! BU DA BİR TERCİH MESELESİ DEĞİL, TEDAVİ VE TERAPİ EDİLMESİ GEREKEN BİR DURUM!!!!

ben kendimi çok geri kafalı görmeye başlamıştım ki '' CHERRYJAM'' senin yorumunu görünce demekki yalnız değilmişim diye düşündüm...
Allah aşkına yapmayın arkadaşlar örflerimiz, adetlerimiz, bize öğretilenler nereye gitti.. nasıl bu kadar geniş olabildik..

Allah ıslah etsin hepimizi...

Konu sahibi size gelince ailenize söyleyemiyosanız ki söyleseniz bile bu saatten sonra abinizin babanızı, annenizi dinleyeceğini pek sanmıyorum, siz abinizi alıp karşınıza konuşacaksınız ki sizi de çok dinleyeceğini sanmıyorum ben..
bu adam kendi istemediği sürece tedavi olmaya maalesef ki hiç birinizi hiç bir şey yapamazsınız..
abiniz kendisine göre yolunu çizmiş günahı sevabı çoktan unutmuş bile..
Allah yardım etsin size..

Bizde öyle düşünüyoruz acaba cinsel yöneliminden dolayı psikolojisi bozuldu ve esrara mı başladı diye.Ama kızlara da attığı mesajlar var.Her ne olursa olsun çözüm bu değil.Önceden oruç tutardı mesela artık hiç tutmuyor.Dini bir konuşma olunca dinlemiyor mesela.Yada alaycı yaklaşıyor. Manevi boşluğu çok çok fazla.Farkındayım.

Bence tam tersi olabilir.Esrar kullandığı için kötü bir çevresi var,tabiri caizse batağa saplanmış.Alkol ve uyuşturucu kullananların değer yargıları sarsılıyor,doğruyu yanlışı ayıramıyorlar.Çok ahlaklı bir bağımlı olabilir mi örneğin,bunu düşünün.Uyuşturucu kullandıktan sonra kiminle ve nasıl birlikte oldukları önemini yitiriyor.
O yüzden bu işin peşini bırakmayın,büyüklerinize mutlaka söyleyip çözüm arayın.

Merhaba kadınlar kulübü. Bir derdim var.Nerden nasıl başlarım bilmiyorum.Yeni üyeyim ve belki konuyu fake bile zannedebilirsiniz ama kimseye anlatmazsam kafayı yiyecektim.
4 kardeşiz.Bir abim var.22 yaşında.2 sene önce esrar kullandığını farkettik.Ablalarımla birlikte fakat anne ve babamıza söyleyemedik.Daha sonra bir şekilde öğrenildi ve abim bırakacağına dair sözler verdi. Nasıl öğrendiğine gelecek olursakta babam abimin odasında mahkeme kağıdı buluyor.Abimle konuşuyor ve arkadaşlarıyla arabada esrar yakalattığını öğreniyoruz.Annem babam çok üzüldüler.Biz zaten biliyorduk şok olmadık yani..
Abimde bende şehir dışında okuyoruz. Bu ay mahkeme için Ankaraya geldi.Ve kişisel laptobunu getirmemiş evdekini kullanmış.Bende bugun eve geldim ve kısmet mi denir bilemem laptobumu getirmedim.Evdeki bilgisayarı açtım ve facebook sayfası açık kalmış.Mesajlara baktım bakmaz olsaydım keşke..Utanarak söylüyorum ki abim gay.Aslında beni utandıran öyle olmasından ziyade konuşmaları.Belki özel hayatına müdahele diyerek tepki gösterebilirsiniz ama amacım hala esrar kullanıp kullanmadığını öğrenmekti.Bir çok erkeğe selam yaş kaç gibi mesajlar gönderilmiş.Bazılarıyla konuşmuş ve s.kso yapmak istiyorum gibi şeyler yazılmış.Hatta bi adam ev adresini vermiş ve muhtemelen gitti oraya.
Ki benim kırılma noktam ev adresi veren adamlardan biri abime bir mesaj daha atarak tekrar evime gelmen çok rahatsız etti beni bir daha görüşmeyelim yazmış.Okuyunca yaşadığım utancı anlatamam.
Diğer konuya gelince babamın işçileriyle esrar,şeker hakkında konuşma yapmışlar.Yani onlarda kullanıyor.Hatta annemin kuzeninin oğluyla epey bi bu konu hakkında görüşmüşler kaynatalım vs diyerek.
Bir başka arkadaşı ise bayılmışsın az iç azz yazmış.
Bu olayı sadece ablam ve ben biliyoruz.Ben bugün öğrendiklerimden sonra ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.
Sadece paylaşmak istedim
esrarı gectımdee seker dedıgı extacy... ölüme kadar götürüyormuş Allah yardımcınız olsun bırakması cok zor cok bağımlı olmadan keske bırakabilse yoksa amateme gidip tedavi olmalı

Abin gay olabilir cinsel kimliği buysa yapacak bir şey yok. Uyuşturucu kullanma nedeni büyük ihtimalle bu kimlik bunalımı diye düşünüyorum. Toplumun bakış açısı belli, ailesine sizlere karşı utanç duyuyor da olabilir. Kendini yaşayamama, her şeyi gizli kapalı yapmak zorunda olma onu bu uyuşturucu meselesine itti diye tahmin ediyorum. Haliyle çevresinde de o türden insanlar bulunduruyor, kafasını dağıtabileceği yani.

Benim abim yok, erkek kardeşim var ben karşıma alır konuşurdum gaylik konusu. Zaten kardeşim bilir hep destek, tam destek var benden.Tabi bu genel doğrular içerisinde olduğu sürece.. Atıyorum uyuşturucu alabilmek için erkeklerle birlikte oluyorsa çok farklı yollar izlerim. Profesyonel destek almak gibi, isteği dışında da olsa kısıtlanmasını talep ederek AMATEM'e yatırılmasını sağlamak gibi..

Esrar kullanması, bu cinsel kimlik bunalımından dolayı başka madde kullanımlarına dönüşebilir.. Esrar kullanımı bir kokain bir eroin kullanımına dönerse durum çok daha vahimleşir. Kesinlikle yardım almalı abin. Bir psikologa gitseniz beraber. Ablan anlayışlı ise abinin durumunu onla da paylaşip durumunun daha kötüye gitme ihtimalini konuşsanız ve yardım almasını sağlasanız?

Eşcinsel olunmaz eşcinsel doğulur.Hala anlamayanlar görüyorum.Ha bunun çocuğunda olmasını ister mi kimse? İstemem ben dürüst olmak gerekirse,ama olduğunu öğrenirsem taşlayamam ki..Anlıyorum zor bir durum ama bu hikayede daha zor olanı uyuşturucu kullanması.Ailemde de oldu böyle 2 kişi uğraşılması gerçekten zor,seneler geçse de bırakamıyorlar.Ama inşallah abin bırakır..

bu kadar anlayışsız insanın içine konu açmayın bence. hormonlar ve insan anatomisi hakkında hiçbir şey bilmeyip de abinize sapık demeleri zorunuza gitmiyor mu ?

şu özgur ınsan ayakları yapan şahıslara seslenıyorum

eşiniz yada ilerde cocugunuz başka bir erkeğe s*kso yapsa ve sız bunu bılsenız acaba o aydın ınsanlar o an ne olur cok merak ettım...baydınız valla ooof !!

eşiniz yada ilerde cocugunuz başka bir erkeğe s*kso yapsa ve sız bunu bılsenız acaba o aydın ınsanlar o an ne olur cok merak ettım...baydınız valla ooof !!

Haklısınız. Oğlum eşcinsel olsa çeker vururum. Ne münasebet eşcinsel olmak, o kim ki kimden hoşlanacağına karar verebiliyor!

Sizin gibi başka insanlara saygısız olacağına eşcinsel olması çok daha iyi, en azından kimseye zararı yok. Üsluba bak. Oldu bundan sonra yorum yapmadan önce size onaya göndeririz, biz böyle düşünüyoruz yazabilir miyiz uygun mudur diye.

Merhaba kadınlar kulübü. Bir derdim var.Nerden nasıl başlarım bilmiyorum.Yeni üyeyim ve belki konuyu fake bile zannedebilirsiniz ama kimseye anlatmazsam kafayı yiyecektim.
4 kardeşiz.Bir abim var.22 yaşında.2 sene önce esrar kullandığını farkettik.Ablalarımla birlikte fakat anne ve babamıza söyleyemedik.Daha sonra bir şekilde öğrenildi ve abim bırakacağına dair sözler verdi. Nasıl öğrendiğine gelecek olursakta babam abimin odasında mahkeme kağıdı buluyor.Abimle konuşuyor ve arkadaşlarıyla arabada esrar yakalattığını öğreniyoruz.Annem babam çok üzüldüler.Biz zaten biliyorduk şok olmadık yani..
Abimde bende şehir dışında okuyoruz. Bu ay mahkeme için Ankaraya geldi.Ve kişisel laptobunu getirmemiş evdekini kullanmış.Bende bugun eve geldim ve kısmet mi denir bilemem laptobumu getirmedim.Evdeki bilgisayarı açtım ve facebook sayfası açık kalmış.Mesajlara baktım bakmaz olsaydım keşke..Utanarak söylüyorum ki abim gay.Aslında beni utandıran öyle olmasından ziyade konuşmaları.Belki özel hayatına müdahele diyerek tepki gösterebilirsiniz ama amacım hala esrar kullanıp kullanmadığını öğrenmekti.Bir çok erkeğe selam yaş kaç gibi mesajlar gönderilmiş.Bazılarıyla konuşmuş ve s.kso yapmak istiyorum gibi şeyler yazılmış.Hatta bi adam ev adresini vermiş ve muhtemelen gitti oraya.
Ki benim kırılma noktam ev adresi veren adamlardan biri abime bir mesaj daha atarak tekrar evime gelmen çok rahatsız etti beni bir daha görüşmeyelim yazmış.Okuyunca yaşadığım utancı anlatamam.
Diğer konuya gelince babamın işçileriyle esrar,şeker hakkında konuşma yapmışlar.Yani onlarda kullanıyor.Hatta annemin kuzeninin oğluyla epey bi bu konu hakkında görüşmüşler kaynatalım vs diyerek.
Bir başka arkadaşı ise bayılmışsın az iç azz yazmış.
Bu olayı sadece ablam ve ben biliyoruz.Ben bugün öğrendiklerimden sonra ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.
Sadece paylaşmak istedim

gay olması kendi tercihi
ama uyuşturucudan kurtulması lazım
gerekirse şikayet edin. denetimli serbestlik verilir kullanıp kullanmadığı kontrol altına alınır. tedavi görür.

eşim benimle evli o ne alaka ?? burda ihanet yok bekar bir erkek var. bir erkeğin kadın sevgilisine iğrenç tabirinizle sakso yapması ne kadar normalse erkek sevgilisine de yapması o kadar normaldir. ucu size mi dokunuyo ki bu kadar dert ettiniz cinsel hayatını da size mi soracak insanlar. oğlum erkekleri çekici buluyorsa bu onun cinsel seçimidir sapık olduğu anlamına gelmez.

eşim benimle evli o ne alaka ?? burda ihanet yok bekar bir erkek var. bir erkeğin kadın sevgilisine iğrenç tabirinizle sakso yapması ne kadar normalse erkek sevgilisine de yapması o kadar normaldir. ucu size mi dokunuyo ki bu kadar dert ettiniz cinsel hayatını da size mi soracak insanlar. oğlum erkekleri çekici buluyorsa bu onun cinsel seçimidir sapık olduğu anlamına gelmez.

o ıgrenc tabırı konu sahıbı anlatırrken yazmıs ıyı oku !!!!!

toplumun ahlak yasalarını boyle komık yaklasımla masumlastıramazsınız !

o ıgrenc tabırı konu sahıbı anlatırrken yazmıs ıyı oku !!!!!

toplumun ahlak yasalarını boyle komık yaklasımla masumlastıramazsınız !

toplumun tüm ahlak yasaları doğrudur diyorsan seninle konuşacak bir şeyim kalmadı zaten benim. he şunu da bil ahlak kurallarını toplum belirler, sen kendin gibi düşünmeyenleri toplumdan saymıyorsan düşüncelerinin bi tozunu aldır. öyle yüz tane ünlem koyacağına tabiri değiştirseydin madem

bak ben düşündüm sahne aynen şöyle ...
yatağın kenarında kadife bir berjele kurulmuş bir adet röpreşambırlı baba(doğru mu yazdım len)
oğlu orta yaşlı göbekli bir amcayla münakaşaya girerken izliyor piposunu keyfiynen tüttürerek ..

göze kulağa ne kadar hoş geliyor değil mi müsaadenizle kusmaya gideceğim:KK53:
medeniyetin mokunu çıkarmak bu olsa gerek boşuna dememiş üstat..
medeniyet dediğin açmaksa bedeni,afrikalı bedevi senden daha medeni diye.
buna benzedi bu olay,geniş ailede son nokta:KK53:

toplumun tüm ahlak yasaları doğrudur diyorsan seninle konuşacak bir şeyim kalmadı zaten benim. he şunu da bil ahlak kurallarını toplum belirler, sen kendin gibi düşünmeyenleri toplumdan saymıyorsan düşüncelerinin bi tozunu aldır. öyle yüz tane ünlem koyacağına tabiri değiştirseydin madem
Ulytau bırak, kendini ahlak bekçiliğine adamış insanlara, insan doğasını, eşcinselliği anlatamazsınız. İçinizden çok şey geçiyor biliyorum ama muhatap bile olmayın, sadece kendi sinirinizi bozduğunuzla kalıyorsunuz.

Back
X