Bakın şöyle söyliyim benim gay arkadaşım vardı. Gay diyince aklımıza böyle her bulduğu yada nette tanıştığı adamlarla birlikte olabilen kişiler geliyor. Ama gayler gayet sevgili hayatı yaşıyor birbirlerini kıskanıyor vs. Birde Kardeşiniz sakso yapmak istiyorum demiş yani yaptırmak değil. Sadece karşı tarafın hazzını düşünerek bunları yazdıysa dediğim gibi olabilir. Birde bilişim suçları var biliyorsunuz eğer o esnada para konuşurlar sa olay fuhuş olarak yansır kendilerini tehlikeye atmamak için para ile ilgili konuşmuyor olabilirler. Madde ile ilgili yapabileceğiniz hiçbirşey yok malesef. Kullanan kişinin kesin olarak kendi iradesi ile bırakması gerekiyor.Kullanmışken gördük gerçekten fena durumda ve titriyordu.Hani konuşamıyor yürüyemiyordu.
Para karşılığında yapıp yapmadığını bilmiyorum.Konuşmalarında hiç para mevzusu geçmiyordu.Yani bu konuda net birşey diyemiyorum.
Etrafımda iki kişi var bunların özellikle birinin ailesi inanılmaz iyi insanlar. Ama çocukları hapse dahi girdi çıktı aynen devam ediyormuş. Hapisteyken yeminler verdi bırakıcam diye ama nafile.
Bir diğeri nin iki çocuğu var hapse girdi karısı çocuklarıda bırakıp kaçtı vs. Ama adam hala bu illeti hem kullanıyor hem savunuyor. Okadar beyni uyuşmuş yani. Allah herkesin evladına yardım etsin bu tuzaklardan uzak tutsun. Bu bataklığın içindekiler de inşallah kurtulsunlar ülke olarak çok kötü durumdayız zehir aldı başını gitti. Artık kullananlar sigara içer mişcesine gizlemiyor neredeyse.