• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

başlık dahi bulamadım..

Kullanmışken gördük gerçekten fena durumda ve titriyordu.Hani konuşamıyor yürüyemiyordu.
Para karşılığında yapıp yapmadığını bilmiyorum.Konuşmalarında hiç para mevzusu geçmiyordu.Yani bu konuda net birşey diyemiyorum.
Bakın şöyle söyliyim benim gay arkadaşım vardı. Gay diyince aklımıza böyle her bulduğu yada nette tanıştığı adamlarla birlikte olabilen kişiler geliyor. Ama gayler gayet sevgili hayatı yaşıyor birbirlerini kıskanıyor vs. Birde Kardeşiniz sakso yapmak istiyorum demiş yani yaptırmak değil. Sadece karşı tarafın hazzını düşünerek bunları yazdıysa dediğim gibi olabilir. Birde bilişim suçları var biliyorsunuz eğer o esnada para konuşurlar sa olay fuhuş olarak yansır kendilerini tehlikeye atmamak için para ile ilgili konuşmuyor olabilirler. Madde ile ilgili yapabileceğiniz hiçbirşey yok malesef. Kullanan kişinin kesin olarak kendi iradesi ile bırakması gerekiyor.
Etrafımda iki kişi var bunların özellikle birinin ailesi inanılmaz iyi insanlar. Ama çocukları hapse dahi girdi çıktı aynen devam ediyormuş. Hapisteyken yeminler verdi bırakıcam diye ama nafile.

Bir diğeri nin iki çocuğu var hapse girdi karısı çocuklarıda bırakıp kaçtı vs. Ama adam hala bu illeti hem kullanıyor hem savunuyor. Okadar beyni uyuşmuş yani. Allah herkesin evladına yardım etsin bu tuzaklardan uzak tutsun. Bu bataklığın içindekiler de inşallah kurtulsunlar ülke olarak çok kötü durumdayız zehir aldı başını gitti. Artık kullananlar sigara içer mişcesine gizlemiyor neredeyse.

genis genis yorum yapanlar, bu deneyimi kendi cocuklari veya eslerinin üzerinden yasayinca da bu duruslarini gösterebilirler umarim

genis genis yorum yapanlar, bu deneyimi kendi cocuklari veya eslerinin üzerinden yasayinca da bu duruslarini gösterebilirler umarim
Bunu yaşamak çok zor bir durum.Yani empati kurulsa dahi hislerimi tam olarak anlayamaz kimse. Ancak başına bu tarz olaylar gelen insanlar bi nebze olsun anlar.Gerçekten bu onun seçimi deyip oluruna bırakabileceğim birşey değil.
Başkalarıyla cinsel konuşmalar yapması ki hissiz duygusuz konuşmalar bunlar.
Evet abimin gay yada biseksuel olması garipsediğim bir durum.Kolay kabul edemeyeceğim bir durum.Ona bu konusa saygısızlık edemem bu bir yaradılış tır ama benimseyememem şu aşamada çok normal geliyor bana.
Çevrende bu tarz olaylara hiç rastlamadım.Ki birden en yakınımda yaşıyorum.
Başka biri kardeşinin gay olduğunu söylese birşey hissetmezdim herhalde.Bu kendi kardeşim ve istef istemez garipsiyorum.

Gösterirler hanımefendi iciniz rahat olsun.
Zaten eger birinin kardesi gay olacaksa umarım benim gibi insanlarınki olur.
Eger sizin gibi birinin esi cocugu kardesi olursa mazallah siz "genis" düsünemeyeceginiz icin dar kafalılıgınızla o kisinin de hayatını cehenneme cevirirsiniz.

Hic alınmayın bu arada. Bi insana senin düsüncen geniş derseniz bunun zıttı da olsa olsa dar kafalı olur. "Genis-Dar" zıt anlamlı sözcükler ne de olsa.

Gösterirler hanımefendi iciniz rahat olsun.
Zaten eger birinin kardesi gay olacaksa umarım benim gibi insanlarınki olur.
Eger sizin gibi birinin esi cocugu kardesi olursa mazallah siz "genis" düsünemeyeceginiz icin dar kafalılıgınızla o kisinin de hayatını cehenneme cevirirsiniz.

Hic alınmayın bu arada. Bi insana senin düsüncen geniş derseniz bunun zıttı da olsa olsa dar kafalı olur. "Genis-Dar" zıt anlamlı sözcükler ne de olsa.

dar olmak, sinirlari belirlemek ve insanin sinirlarinin olmasi her zaman kötü degildir, kaldi ki escinselligi ay cok normal hahayt diye karsilamak medeniyet de degildir, ben sizin o çok özendiginiz medeniyetin göbegindeyim yillardir, bunun dar kafalilik olmadigini çok daha iyi görüyorum

dar olmak, sinirlari belirlemek ve insanin sinirlarinin olmasi her zaman kötü degildir, kaldi ki escinselligi ay cok normal hahayt diye karsilamak medeniyet de degildir, ben sizin o çok özendiginiz medeniyetin göbegindeyim yillardir, bunun dar kafalilik olmadigini çok daha iyi görüyorum
İnsanların doguştan sahip oldugu seyleri ay cok anormal diye nitelendirmek de kimsenin haddine degildir. Bizim gibi heteroseksüel dogmadılar diye onları anormal göremezsiniz, kendinize sınırlar cizip de onları dıslayamazsınız.
Bu medeniyetle degil insan olmakla alakalı. Kendinden olmayanı da insan kabul etmekle ve asgari düzeyde saygı göstermekle alakalı. Bireysel olarak arkadaslık etmemeyi tercih edebilirsiniz. Zaten o insanlar da sizin gibi insanları kendi sınırları icinde istemezler. Ama size insan ve birey olarak saygı gösterirler. Siz de aynısını yapmak durumundasınız.

Nerede yasadıgınız ya da yasadıgınız yerin medeniyet seviyesi beni hic ilgilendirmiyor. Ben karsımdaki insan, insan olana ne kadar deger veriyor ona bakarım.

Son düzenleme:
İnsanların doguştan sahip oldugu seyleri ay cok anormal diye nitelendirmek de kimsenin haddine degildir. Bizim gibi heteroseksüel dogmadılar diye onları anormal göremezsiniz, kendinize sınırlar cizip de onları dıslayamazsınız.
Bu medeniyetle degil insan olmakla alakalı. Kendinden olmayanı da insan kabul etmekle ve asgari düzeyde saygı göstermekle alakalı. Bireysel olarak arkadaslık etmemeyi tercih edebilirsiniz. Zaten o insanlar da sizin gibi insanları kendi sınırları icinde sizi istemezler. Ama size insan ve birey olarak saygı gösterirler. Siz de aynısını yapmak durumundasınız.

Nerede yasadıgınız ya da yasadıgınız yerin medeniyet seviyesi beni hic ilgilendirmiyor. Ben karsımdaki insan, insan olana ne kadar deger veriyor ona bakarım.

ben escinselligin cok normal, ne var ki, herkes olabilir seklinde yaklasilmasini dogru bulmadigimi belirttim ve cevabim sadece size degil, bu konu basligi altinda GENIS yorum yapan herkese idi, siz atilganlik yapmis olabilirsiniz, insana saygi ayridir bazi seyleri toplumda yayginlastirmak hatta normallestirmek ayridir, bu tarz bir yaklasim yayginlastikca yarin siz de çok net heteroseksüel olursunuz, çünkü o kadar normallesiyor ki, insanlar sirf meraklarindan, macera olsun diye bunu deniyor
ayrica fikrimi belirttigim için bana dar kafali diyerek gösterdiginiz saygidan dolayi da tesekkür ediyorum

Lütfen ikili diyaloglara girmeyelim.Herkes aynı düşünmek durumunda değil.Tartışma ortamı yaratılmasın lütfen

ben escinselligin cok normal, ne var ki, herkes olabilir seklinde yaklasilmasini dogru bulmadigimi belirttim ve cevabim sadece size degil, bu konu basligi altinda GENIS yorum yapan herkese idi, siz atilganlik yapmis olabilirsiniz, insana saygi ayridir bazi seyleri toplumda yayginlastirmak hatta normallestirmek ayridir, bu tarz bir yaklasim yayginlastikca yarin siz de çok net heteroseksüel olursunuz, çünkü o kadar normallesiyor ki, insanlar sirf meraklarindan, macera olsun diye bunu deniyor
ayrica fikrimi belirttigim için bana dar kafali diyerek gösterdiginiz saygidan dolayi da tesekkür ediyorum
Size bana gösterdiginiz kadar saygı gösterdim azını ya da fazlasını degil. Siz şu büyük harfle yazdıgınız "geniş yorum" kelimesini hangi anlamda kullandıysanız ben de "dar kafalı" kelimesini aynı anlamda kullandım.
Eger ben ve benim gibi yorum yapanlara hakaret etmek istediyseniz aynı sekilde karsılık görmek sizi kırmamalı. Yok hakaret etmez istemediyseniz ben de size konuları dar bi bakısla yorumladıgınızı söyledim sadece, kötü niyet aramayın.
Konu sahibesinin de istegi üzerine konusunu dagıtmamak adına size bi daha yorum yapmayacagım.
Ama bu konuların toplumda normallesmesi sart benim görüsüme göre. Yorumunuzdan anlasılıyo ki daha heteroseksüel homoseksüel kelimelerinin farkını ayıramamıssınız. Ya da yazarken kafanız karısmıs yanlıs yazmıssınız. Gunahınızı almayayım simdi.
İnsanlar istedikleri deneyimleri yasayabilirler. Bu o kisilerin rızası oldugu sürece 3. Kisileri ilgilendirmez.
Neyse konu sahibesi sizden özür dilerim, ikili son diyalogumdur.

Lütfen ikili diyaloglara girmeyelim.Herkes aynı düşünmek durumunda değil.Tartışma ortamı yaratılmasın lütfen
Konu abinizin gay olmasına kayınca asıl önemli mevzu olan bagımlılık meselesi kenarda kaldı.
Bu konu gercekten endise verici boyutlara ulasmıs. Hele isin icine babanızın iscilerinin ve isyerinin de karısması cok ciddi yasal sıkıntılara sebep olabilir.
Siz bu bagımlılık hakkında ne yapacagınıza karar verdiniz mi? Ailenize söyleyecek misiniz?

Belki de görmemek için sizin gibi çabalarlar. illaki vardır etrafınızda fakat bu tutumla asla bilemeyeceksiniz.

Peki neden susuyorsunuz ve saklıyorsunuz. Sadece merakımdan soruyorum. Iki türlüsüde olumsuz sonuçlar getirir.

Söylerseniz ailenize tüm açıklığı ile herşeyi. aileniz kardeşinizi ret mi eder. Yada kötü şeylermi yaşanır diye çekiniyorsunuz. Yada anne babamıza üzüntüden bişey olur diyemi düşünüyorsunuz.
Ayrıca babanız işçilerinin bu işin içinde olduğunu bilmeli. Belkide onların kullandığını biliyordur babanız. Çünkü çok fark edilir tavırları oluyor. Geçenlerde bir taksiye bindik eşimle adam belliki kullanıcı idi çok belliydi ve endişelendim hatta eşim eve uzak biyerde indirdi bizi. Yani konuşma donuk bakış anlayamama vs gibi bisürü özellikleri var ortak.
Söylemediniz diyelim. Sessiz sessiz Kardeşiniz daha büyük bir bataklığa çekiliyor asla tek başınıza veya ablanız la bişey yapamazsınız. Ben hala Kardeşinizin bu işi madde için para bulmak amacı ile yaptığını düşünüyorum. Bu konuyu işleyen bir kitap okudum ayrıca böyle haberleri ve röportaj ları hep takip etmişimdir. Madde için bu şekilde para kazanmak en çok seçilen yol ve maddenin büyüsünü düşünmek bı işin çirkinliğini görmemelerini sağlıyor.

inş cnm yha.

Merak etmeyin, biz geniş geniş yorum yaptığımız için bizim için dünyanın sonu olmaz da, sizin gibi dar dar yorum yapanlar yaşayınca ne olacak çok merak ettim.
Büyük konuşmak, kınadığını yaşamak, istemediğin otun burnunun dibinde yaşaması gibi atasözü ve deyimlerimizden bir demet sunmak isterim.

Kullanmışken gördük gerçekten fena durumda ve titriyordu.Hani konuşamıyor yürüyemiyordu.
Para karşılığında yapıp yapmadığını bilmiyorum.Konuşmalarında hiç para mevzusu geçmiyordu.Yani bu konuda net birşey diyemiyorum.
All yardımcınız olsun kötü bir durum

Back
X