- 15 Haziran 2017
- 4.318
- 12.263
- 158
- Konu Sahibi Bayan X diyeceksiniz
-
Aynı benim görünce senin kuzen,ama ben naptın tabi ki arkadaşımla gorumcemin giybetini yaptım. Ver Allah gıybet yaptım Allah vere de anlatmasa.Bizim gelinde kuzenimle samimiyet kurdu. Kimle görüşsem onunla irtibata geçiyorpekte takmıyorum dermişim. Ama şunu anladım. Çok samimide olsan kimseye özelimi anlatmıcan
Ucundan kıyısından anlatmıştır merak etmeAynı benim görünce senin kuzen,ama ben naptın tabi ki arkadaşımla gorumcemin giybetini yaptım. Ver Allah gıybet yaptım Allah vere de anlatmasa.
Aralarını bozunMerhaba kk,
Görümcem ve yakın arkadaşım benim sayemde tanıştılar. Şimdi benden daha samimi gelip gidip her gün arasip gorusuyolarlar,fena bozuluyorum. Lakin belli edemiyorum,cool havamdan çıkamıyorum huyum kurusun. Ama içim içimi yiyor. Yazacak başka bir şey bulamadım
Konu bitti __ the and__
Yapacak bir şey yok,ama ne alaka benim arkadaşım. Git kendine başkasını bulUcundan kıyısından anlatmıştır merak etmeiçindende bu kız hiçte Bayan X diyeceksiniz in anlattıgı gbi biri değilmiş der zındıklar
Kendi kendini banlatçan kızKendime yorum yapayım,olmazsa.
Sana ne,insanlar seni istemiyor olamaz mi? Demek ki onları iten bir şey var sen de,kendini sorgula bence.
Bende 7 tane var biraz göndereyim sizeSeviyorum,arada sirada.
Kimse de taktik vermedi,milletin tıkandığı konu sanirim.Bana çok ilginç gelir bu konu. Nasıl başarıyorlar bur anda samimi olmayı insanlar acaba. Yoksa sorun bizde mi?Ne desem bilemedim ki. Cin fikirli üyeler gelse de taktik verse.
Nasıl bozacam?Sizi dışlıyorlar mı ki?
Sizde dahil olun olmazsa aralarını bozun
Kimse yorum yapmıyorduKendi kendini banlatçan kız
Kimse de taktik vermedi,milletin tıkandığı konu sanirim.
Nerde o geyik bölümü bilmem ki,bilsem neler açarım nelerÇok banlanasin geldi herhalde. Bunu geyik bölümüne acsaydin keşke
Ay ne kadar az miş ,yedi görümceBende 7 tane var biraz göndereyim size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?