BASLIKSIZ

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ki
Kayınvalidenin abileri sen içeri girdin diye rahatsız olacaklarını sanmıyorum. Bak tatlım biz de kısmen haremlik selamlık yasayan çevreye sahibiz. Sadece bu ortam için demiyorum genel olarak her zaman atılgan ol. Sen burda napıyorsun diyecek halleri yok. Derlerse de yalnız mı kalsaydım öbür odada dersin.
kimsenin bişey dediği yok gayet atilganim yapılan ayıp i arindiriyorsunuz

Eşinizin dayısı bildiğim kadarıyla namahrem değil. Diğerleride eşinizin kardeşleri içeri gitmeyi niye abarttiniz anlamadım. Ben de tesettürluyum eşimin dayisiyla amcasiyla kardeşiyle otururuz hep birlikte. Rahatsız olduysaniz inin evinize. Kimse sizin başınızı beklemek zorunda değil ki.

😊 konu bayagi sapti içeride unutulan benim ve benim onların yanına Gidemeyecegimi hepsi biliyor keza onlarda benim le oturamayacaklarini.Ben çocuk muyum da yalnız birakildim bunu benim değil onların düşünmesi lazım önüme bir tabak demem lafın gelişi,sonuçta bu kadın kalkıp mutfağa gidip çay da tazeler wc ye de gider ama diğer oda da ki oturan gelinini düşünmez aaa çok normal dimi aynı şeyi ben evimde yapsam benim arkadaşlarım gelse ve kayinvalide diğer oda da tek kalsa "cekinmekten değil"insaniz gelmek istemeyebilir haklı sebepleri vardır. Benim aklım onu unutmaz 'bu bir karşılaştırma değil' önem vermek düşünmektir bana izlemem gereken yol söyleyin dedim saolun sizde diğer oda da bulundunuz 😊

İyi de siz kayınvalidenizi düşünüyorsunuz diye o da sizi düşünmek zorunda değil ki. Ha düşünse güzel olur ama demek ki sizin gibi ince düşünen bir insan değil kendisi. Ayrıca dediğim gibi yanınıza gelmesi gereken kişi kayınvalide ve görümce değil eşinizdi. Madem içeri gitmeyeceğinizi biliyor, yanınıza 2 dk gelip "canım sen zaten teksin en iyisi eve çık burda böyle tek kalma" diyebilirdi size. Size karşı sorumlu olan kişi eşiniz, diğerleri değil.

Görümceniz ve kaynananiz da o odada oturuyor ve esinize, siz niye gitmemissiniz, anlamadim. Sokaga cikinca da, her yerde erkek var, otobüse binerseniz, yine erkekler var. Ozaman siz evden hicbir yere cikmiyormusunuz? Yoksa odada oturan adamlar da bir vahsilik Mi var?

Ne demek istediğinizi anlayarak (umarım) yazıyorum.
Siz içeri giremediniz, görümceniz yanınızda otursa iyi olurdu ama akrabaları gelmiş onların yanında olmak isteyebilir.
Ben sizin yerinizde olsam alırdım kendime bir tabak, eşime de msj atardım eve iniyorum diye ve gidip rahat rahat otururdum.

Kayınvalidenin abileri sen içeri girdin diye rahatsız olacaklarını sanmıyorum. Bak tatlım biz de kısmen haremlik selamlık yasayan çevreye sahibiz. Sadece bu ortam için demiyorum genel olarak her zaman atılgan ol. Sen burda napıyorsun diyecek halleri yok. Derlerse de yalnız mı kalsaydım öbür odada dersin.
Sizde bir cevap verme uğraşı yaptınız benim size demek istediğim ben o yazdiklarinzn hepsini yaparım fakat insanda bir aile den geln düzen var onu bozamiyorsun bunu burda oturup tartisamam dediginiz gayet iyi anladım fakat tam tersi onların birisi totosunu kaldiripta yanıma ugramalari gerekmez miydi hani otursun yanımdan kalkmasin demiyorum gelir bir dk bakar sonra kb kızım vs biz icerdeyiz sende eve in geç kalkar onlar falan ne bilim

😊 konu bayagi sapti içeride unutulan benim ve benim onların yanına Gidemeyecegimi hepsi biliyor keza onlarda benim le oturamayacaklarini.Ben çocuk muyum da yalnız birakildim bunu benim değil onların düşünmesi lazım önüme bir tabak demem lafın gelişi,sonuçta bu kadın kalkıp mutfağa gidip çay da tazeler wc ye de gider ama diğer oda da ki oturan gelinini düşünmez aaa çok normal dimi aynı şeyi ben evimde yapsam benim arkadaşlarım gelse ve kayinvalide diğer oda da tek kalsa "cekinmekten değil"insaniz gelmek istemeyebilir haklı sebepleri vardır. Benim aklım onu unutmaz 'bu bir karşılaştırma değil' önem vermek düşünmektir bana izlemem gereken yol söyleyin dedim saolun sizde diğer oda da bulundunuz 😊

İçerde unutulmak ne? Eşya mısınız siz bir yerde unutulacaksınız?
Siz o evin insanısınız, gelenler misafir. İnsanlar dayılarını kuzenlerini görmek, onlarla sohbet etmek yerine neden sizi düşünsünler ki?
Ben anlamıyorum bu mahrem, namahrem mevzularını pek. Benim ailemde de dindar, türbanlı insan çoktur ama haremlik selamlık yoktur, aynı ortamda oturabiliriz. Anlamıyorum ama saygı duyuyorum, siz böyle bir hayat tercih etmişsiniz bize laf söylemek düşmez. Ama tercih ettiğiniz hayattan kaynaklanan sorunları yine kendiniz çözmek zorundasınız. İnsanların sizi düşünmesini beklerseniz çok beklersiniz.

H
Siz o evin insanısınız, gelenler misafir. İnsanlar dayılarını kuzenlerini görmek, onlarla sohbet etmek yerine neden sizi düşünsünler ki?
Ben anlamıyorum bu mahrem, namahrem mevzularını pek. Benim ailemde de dindar, türbanlı insan çoktur ama haremlik selamlık yoktur, aynı ortamda oturabiliriz. Anlamıyorum ama saygı duyuyorum, siz böyle bir hayat tercih etmişsiniz bize laf söylemek düşmez. Ama tercih ettiğiniz hayattan kaynaklanan sorunları yine kendiniz çözmek zorundasınız. İnsanların sizi düşünmesini beklerseniz çok beklersiniz.
hayat nedir ya kırın şu tabuları mahrem namehrem kapalilara özel mi 😊

Aşırı alıngansınız.kimse öyle ortamda sizi düşünmez.yalnız olmayı siz seçmişsiniz.gitseydiniz yanlarına bu kadar eşinizin,görümce ve kvnin olduğu ortamda dini sebeple çekinmeniz gerekmiyor.eşinizin hoşuna gitmiyorsa gelip sizle ilgilenmesi gereken o.ben olsam şöyle yapardın böyle yapardım diyorsunuz ama o sizin düşünceniz herkes karşılık vermez.sizi haksız buldum.

Hhayat nedir ya kırın şu tabuları mahrem namehrem kapalilara özel mi 😊

Ben hiç kapalı olmayan bir insanın namahrem diye odaya girmediğini görmedim. Siz gördüyseniz bilemiyorum ama bence mantıksız. Yani evet kapalılara özel.

Bekleyiş de değilim sadece nerde hata var onu merak ettim zaten takmayani bende takmam bu konuyu acmamin sebebi ise paylaşmak 😊

Misafirliğe gittiğiniz bir evde bunu yaşasanız farklı olur durum belki ama ev her gün gittiğiniz kayınvalide evi. Dışarıdan misafir gelmiş insanlar elbette onlarla oturacaklar.

İçeriye girip oturmuyorsanız da bunu düşünecek olan eşiniz ki oda gelen misafirlerle oturabilir. Çocuk değilsiniz neticede baktınız yanlız kaldınız, tabağınızı alıp kendi evinize geçersiniz. Alınacak birşey yok, siz gereksiz bir hassasiyet göstermişsiniz.

Dayi ve evli bekar oğulları üstelik yaşıt sayılır aynen bana özel 😊

neyse.okuyun öğrenin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X