Baştan aşağı süzen ve yiyecek gibi bakan insanlar

ank-lyl

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2022
319
309
23
33
Çok açık giyinen birisi değilim. Diz kapağı hizası etek giyerim en fazla ( herkesin giyinişine de saygım var yanlış anlaşılmasın )

Ama ona rağmen bacaklarıma gözlerini dikip bakanlar ya da baştan aşağı süzenlere çok denk geliyorum. Hayır göz ucuyla şöyle bi bakarsım tamam da gözlerinle yemek, ne bileyim nasıl bir yoklukta bu insanlar? Bazen çok rahatsız oluyorum. Hele ki eşimle gezerken, çok kıskanç değil ama bazen o da fark ediyor. Bana bir şey demiyor ama karşı tarafa ters ters bakıyor bu sefer o da.

Bu ülkede damacanayı mikiyorlar, bacaklar ne ki?
Öyle bi sapkınlık öyle bir yoksunluk.
Terslesen, laf atsan bu sefer karşındakinin psikopatlık derecesini bilmediğinden başına bela da alabilirsin.

Kadın olmak zor vesselam..

Tersleme işine cesaret edemiyorum. Zira dediğiniz gibi bi sürü psikopat var. Eşim yanımdayken hiç tersleyemmem, o da kavgaya dahil olur bu sefer ve sonu kötü biter..

Çok açık giyinen birisi değilim. Diz kapağı hizası etek giyerim en fazla ( herkesin giyinişine de saygım var yanlış anlaşılmasın )

Ama ona rağmen bacaklarıma gözlerini dikip bakanlar ya da baştan aşağı süzenlere çok denk geliyorum. Hayır göz ucuyla şöyle bi bakarsım tamam da gözlerinle yemek, ne bileyim nasıl bir yoklukta bu insanlar? Bazen çok rahatsız oluyorum. Hele ki eşimle gezerken, çok kıskanç değil ama bazen o da fark ediyor. Bana bir şey demiyor ama karşı tarafa ters ters bakıyor bu sefer o da.
herkese bakiyorlar gercekten. ben kucucuk ortaokul cocuguyken de bakiyorlardi. degismez.

Zaten görmezden geliyorum da insan ürküyor. Yani baktıkları yer de bildiğin şehir merkezi, avm vs. Kalabalık yerler. Ya tenha olsa diye korkuyor insan.

Yani liseli ergenler bile bakıyor..

Valla ben hareketle göz kırparak '' hayırdır ne var acayip bi şey mi gördün? '' dercesine karşılık veriyorum o zaman hızlıca uzaklaşıyorlar :D Alışmışlar çünkü röntgenini çektikleri insanın utanıp bi şey dememesine o yüzden rahatlar herkes aslında cevabını verse sayıları azalacak.

Ya hani bakmak var bakmak var. Giyimden bahsettiğim yanlış anlaışmasın. Hani açık giyinmiş bakılmayı hak ediyor demiyorum. Sadece birisi çıkıp da şöyle böyle giyin der diye yazdım.

Dediğim gibi göz ucuyla birkaç saniye bakar, sonra kafasını çevirir. Tamam dersin. Ama gözlerini dikip bakmak çok rahatsız edici.

Hangi şehir bende merak ettim, ya da semtle alakalı olabilir. Liseli ergenlerden kocaman insanlara kadar uzun uzun herkesin bakması garip geldi.
Bana da bakan oluyor ama fark ettiğimde başlarını ceviriyorlar mesela. Çok şehirde bulundum, 1-2 tane öyle utanmaz denk geldi.
Ya aşırı aşırı güzelsiniz, ya çok yüksek bir enerjiniz var ama bunlar öyle rahatsız edici bakmaları açıklamaz ya da bulunduğunuz çevre aşırı sıkıntılı.

Ankara - Yeni Mahalle..

Ee napak yani neyi soruyon?

Back
X