Baştan aşağı süzen ve yiyecek gibi bakan insanlar

Bir video izlemiştim kadınlar siyah çarşaflı adamlar böyle kafalarını çevire çevire bakıyorlardı. Ne pis insanlar var. Öğrenciyken böyle sakallı sarıklı tipler yanlarından geçerken kedi miyavlaması yapıyorlardı. Babam yaşında adamlar. Yani dincisi açığı hepsi aynı. Eğer adamda kişilik yoksa hepsi kötü. Aslında islamda gözle birini taciz etmek çok yanlış.
Islamda erkeginde giyimi ve harama bakmamasi var ama neredeee. Birgun servise binmek icin durakta bekliyorum. Uzun cizme, mont, atkı dolma gibi giyinmistim. Birisi kornaya oyle bir abandi ki, gayri ihtiyari dönüp baktim. Adam bana öpücük atip, basip gecti. Kadinin ne giydiğinin gercekten onemi yok, bunlar o kadar aç ki herkesi ciplak görüyor.

Taşımak yasal ama kullanmak değil, silahla yaralamaya giriyormuş maalesef.(mesaj tekrarı)

Manken gibi.kadın a yolda minik etek sıfır kol giderken kafasını kaldırmayan adamlar gördüm. Tam tersi kısa boylu kilolu bir kadına korna çalan, gözlerini diken adamlara da şahit oldum. Büyük ihtimal guzelliginiizden veya kiyafetinizden degilde auranizdandir o bakışlar

Çok güzelsiniz demek ki kahretsin🤣
Ben kimin bana baktığını fark etmiyorum bile.

Manken gibi.kadın a yolda minik etek sıfır kol giderken kafasını kaldırmayan adamlar gördüm. Tam tersi kısa boylu kilolu bir kadına korna çalan, gözlerini diken adamlara da şahit oldum. Büyük ihtimal guzelliginiizden veya kiyafetinizden degilde auranizdandir o bakışlar

Ferhans 2 hosgeldin. 😂

Taşımak yasal ama kullanmak değil, silahla yaralamaya giriyormuş maalesef.
Ancak taciz, gasp gibi olaylara karşılaşırsanız, biber gazı kullanmanız gerekebilir. Böyle durumlarda biber gazını kullanmanız artık zorunludur. Kullandığınız kişi, zarar görürse kendinizi savunduğunuz ortaya çıktığı takdirde ceza almazsınız.
Yani, ülkemizde biber gazını kullanmak için verilecek cezalar, olaylara karşı değişiklik gösterebilmektedir. Çünkü özellikle kadınlar, çok zor durumda kaldıkları zaman biber gazı kullanmak durumunda kalabilirler.
Böyle bişey okudum bi sayfada yani aşkımsa gerektiği yerde kullanılabilir, sonuçta kendimizi korumak için kullacağız.Amaç dışı kullanırsak sıkıntı.

Bence aura da değil tek sebep kadın olmak bakımlı bakımsız her türlü kadına bakılıyor

Bir espri buraya kadar nasıl geldi ben de bilmiyorum ama teşekkürler bilgi için 🙏🏻
Ancak taciz, gasp gibi olaylara karşılaşırsanız, biber gazı kullanmanız gerekebilir. Böyle durumlarda biber gazını kullanmanız artık zorunludur. Kullandığınız kişi, zarar görürse kendinizi savunduğunuz ortaya çıktığı takdirde ceza almazsınız.
Yani, ülkemizde biber gazını kullanmak için verilecek cezalar, olaylara karşı değişiklik gösterebilmektedir. Çünkü özellikle kadınlar, çok zor durumda kaldıkları zaman biber gazı kullanmak durumunda kalabilirler.
Böyle bişey okudum bi sayfada yani aşkımsa gerektiği yerde kullanılabilir, sonuçta kendimizi korumak için kullacağız.Amaç dışı kullanırsak sıkıntı.

Geçen bir kafede kızımla birlikte oturuyoruz, garson kız ( sadece saçı açık ve üzerinde önlük var) yanımdaki masaya sipariş almaya gitti. İki amca kahve istedi, kız da yanında başka şeyler de getirmek için biraz ikna çabasında. Amca 60’tan fazla. Kızla değil memeleriyle konuşuyor. Sanki kız değil memeler amcaya kahvenin yanına bir de waffle yapayım diyor. Amca o derece hipnotize. Kızın bir tepkisi olmadı, belki fark etmedi belki orda bir çalışan olduğu için göz yumdu.
Bu olayın maalesef yaşla, giyimle hiç alakası yok. Karşıdakinin bir davar olmasıyla alakası var.

Evet sokakta beni görünce de böyle sanki virüs bulaştırıyorum gibi tip tip bakıyorlar. Nedenini ben de anlamadım. Anladığım kadarıyla kadın olmak yetiyor :(

Back
X