Herkese merhaba...
Yine malesef bi dertle karsinizdayim.. Bi sure yalnizdim, bi sure daha yalniz kalmayi umut ediyordum ama instagram uzerinden denk geldi hos biriyle tanistim... Basta uzatma gibi bi niyetim yoktu ama cok hos ve efendi(?) geldigi icin devam ettim... Fakat bi sure sonra olay biraz cinsellige kaydi benim de hatam var ilgisini kaybetmesin diye dikkatini cekmek icin biraz bunu kullanmis olabilirim...Kendime guvensizlik mi yada artik neden bilmiyorum... Simdiyse malesef kendisi bi beklenti icine girdi, yer yer asla bu benim beklentim degil diyor ama kendini de tutamayip konuyu oraya kaydiriyor. Icim asiri rahatsiz asla hazir degilim ama onu da kaybetmek istemiyorum... Acaba bloklayip hayatimdan cikarsam mi? Bu raddeden sonra bana bakisi da degismez gibi cunku...
Kizabilirsiniz bana ve haklisiniz da bu konuyu hic kendim acmamali ve beklemeli onu tanimaliydim... 3 hafta oldu sadece ve kendimi ne duruma dusurdum...
duzenleme: simdi sunu merak ediyorum, durumu aciklamali miyim kendisine yoksa uzaklasmali miyim