Bastan soyluyorum konu arkadasim icindir

Didem'in çocuğu mu varmış? 😳
Evet ama eski kocasına bıraktığı gibi hiç sallamıyor da.. zavallı kızcağız. Anası burda saç baş derdinde. Mehtapcım Didem’e söylüyorum yanlış anlama şekerim.djfjfk

Evet ama eski kocasına bıraktığı gibi hiç sallamıyor da.. zavallı kızcağız. Anası burda saç baş derdinde. Mehtapcım Didem’e söylüyorum yanlış anlama şekerim.djfjfk
Hanimefendi ister inanin ister inanmayin ama konumu sabote etmeyin.cocugum olsa bilirim degil mi

Bazı konular gerçekten yorucu. Aynı konu birkaç gün önce açıldı bir dünya yorum geldi. İstediği cevabı bulamadı mı? Ne densin herkes hep birden evet yapabilirsin yaşayabilirsin mi aradığı cevap bu mu.
Cesarete ihtiyaci var gibi yureklendirilmeye
Cunku burada hayir gitme sacmalama.diyen bir aile var.ayaklari uzerinde durmak.onun da hakki.actik iste

Beylikdüzü'nden sariyere gidemezsin. Hele arabayla hiç gidemezsin..konu aynı şey gibi; Ordu'da yasiyorum, Giresun'daki arkadaşımla yaşasam her gün gelip gidebilir miyim?
Bu çok saçma bir şey, ille de beraber otururum derseniz metrobüse yakin ya da 145t hizasında bir ev bulun

Ya bir hesap almak ne kadar zor olabilir ki, koskoca kadınlarsınız, annesinin hesaplarını kullanan ergen çocuklar gibi neden arkadaşına sordurtuyor?

Hayır geçinemez. Esenyurt’ta bile 2 3 binden aşağı ev kalmadı. Açlıktan bitini yer arkadaşınız. Yüreklendirecek bir şey yok, saçma çünkü. Herkes olduğu yerde kalsın lütfen.

Maddi kısmına değinmeden geçiyorum,
Erkenden yaşlanayım, sinirlerim laçkalaşsın, yolunacak çok saçım var diyorsanız...
Trafik olmadan, Sarıyer' den Beylikdüzü'ne gitmek için sabah ezanında da değil gece çıkarsanız anca gidersiniz
+ bir de dönüşü var ki, Allah çekene yardım etsin.
Düşüncesi bile beni 🤢
Planlarınızı uygulamadan, hafta içi bir gün bahsettiğiniz güzergahta, iş saatlerinde, araç kullanmayı bir deneyin derim.

İstanbul gibi yerde sosyal hayatım olmayacaksa (çünkü para gerekli) ay sonunu nasıl getireceğim diye kendimi sürekli kısacaksam, metro, metrobüs gibi kalabalıkta sıkılarak seyahat edeceksem niye dertsiz başıma dert alayım ki...

Back
X