- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.213
- 698
- Konu Sahibi batilinanc
Burası bdv. Yani siz sorunlarınızı anlatıyorsunuz. Bizim sıkıntımız olsa konu açar sorarızHayır bu defa konu ben değil, benim gibileri yazsın istiyorum
Herhangi dürtüsü olanlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burası bdv. Yani siz sorunlarınızı anlatıyorsunuz. Bizim sıkıntımız olsa konu açar sorarızHayır bu defa konu ben değil, benim gibileri yazsın istiyorum
Herhangi dürtüsü olanlar
Yemin ederimIşık kendi içinde başka yerde aramA.
Neden bu kadar umutssuzsun
Uğraşmadığınız belli ki emojiye özel mesaj yazmışsınızinanın kimsenin beğenmesi umrumda değil de
Beğenmedim ne alaka
Baksın çıksın
Beğenmediğini beyan etmek zorunda değil
Bu yaştan sonra kıytırık kıytırık beğenmedimlerle uğraşamam
Evet bunlar da beni yaralıyor
teşekkür ederimUğraşmadığınız belli ki emojiye özel mesaj yazmışsınız
yani şaşkınım. hiçbirimiz çok mutlu değiliz. hepimizin sorunları var ama bir şekilde gülmek için bahaneler çıkıyor.hayır
burda benimle dalga geçenlere bile gülmedim şu an
ispat etmem zor
yolun sonundayım biliyorum
belki aşık aradım ama burda yokmuş
burdaki herkes suçlu bence tüm üyelikleri boyunca yazdıklarından
bana böyle yazan başkasını darma duman eder
Siz klinikte devam etseniz tedaviye daha iyi.teşekkür ederim
en azından varlığımdan haberdarsınız :)
Sürekli bebeğini kaybeden ve hamile olan üyebır uye vardı eskılerden ona benzettım arkadası
uye ısmı vermek yasaktır belkı son senelerde buralarda gormuyorum ama konusma seklı aynı o...
tedavı oluyormussunuz anladıgım kadarıyla
burada yorumları sert bulanlar var kısıye gore degıdır bende cogunlukla cok dogrucu bulurum.yanlıs yorum yapanları zaten uyelerde uyarıyor yanlıs konusuyorsun dıyerek.
kımısı tasıyabılır kımısı tasıyamaz. elestıreye acık olabılen konu acarsa sorun kokten cozulmus olur aslında.
konuyu acıs seklınızden oturu sıze yardımcı olabılmek zor halıyle buradan memnun olamayısınızda normal .
keske ben nasıl konusuyorum yazarken nasıl yazıyorum dıye bır baksanız mesela dırekt sert suclayıcı , anlasılması zor ve uc noktadan yazıyorsunuz belkı farkında degılsınızdır
hayır öyle yazmıyorumbır uye vardı eskılerden ona benzettım arkadası
uye ısmı vermek yasaktır belkı son senelerde buralarda gormuyorum ama konusma seklı aynı o...
tedavı oluyormussunuz anladıgım kadarıyla
burada yorumları sert bulanlar var kısıye gore degıdır bende cogunlukla cok dogrucu bulurum.yanlıs yorum yapanları zaten uyelerde uyarıyor yanlıs konusuyorsun dıyerek.
kımısı tasıyabılır kımısı tasıyamaz. elestıreye acık olabılen konu acarsa sorun kokten cozulmus olur aslında.
konuyu acıs seklınızden oturu sıze yardımcı olabılmek zor halıyle buradan memnun olamayısınızda normal .
keske ben nasıl konusuyorum yazarken nasıl yazıyorum dıye bır baksanız mesela dırekt sert suclayıcı , anlasılması zor ve uc noktadan yazıyorsunuz belkı farkında degılsınızdır
bu ikinci seçenekSiz klinikte devam etseniz tedaviye daha iyi.
Sizin çözümünüz türk kadınlarında değil Türk hekimlerindehayır öyle yazmıyorum
burada kimi tanıyorum ki suçlayayım
ben şundan eminim
Türk kadınları kötü
Kimse üstüne alınmasın ama
dertleri başka olunca kucak açtılar gördüm 3 günde
siz yine ılımlı yaklaştınız
ben çok korkuyorum bu kadınlardan
O zaman bunu ihtihar ihbarı gibi değerlendirmek mi gerek. Hangi birime haber vermeliyiz, yönetim adres ve telefondan ulaşabilir sizebu ikinci seçenek
ama orayı bilmiyorsunuz
hapishane şartları bile daha iyi
tekrar dönmek evet seçenek ama
benim zamanım zaten çok yakın
yurt dışındayım :)Sizin çözümünüz türk kadınlarında değil Türk hekimlerinde
ulaşsın sorun yokO zaman bunu ihtihar ihbarı gibi değerlendirmek mi gerek. Hangi birime haber vermeliyiz, yönetim adres ve telefondan ulaşabilir size
O zaman o beğenmediğiniz kadınların olduğu platformda çare aramayın. Hem insanları aşağılayın hem de çare bekleyin.yurt dışındayım :)
teşekkür ederim
Kusura bakmayın ama bu yazdıklarınızı ben ve benim gibi bazı üyeler unutmadı. Her türlü hakareti ettiniz bize, sonra yine gelip fikir almak istiyorsunuz, bir de en başından bize ayar vermeye çalışıyorsunuz.
Kusura bakmayın çocuk gibi azarlayamazsınız kimseyi.
Bir de sorunu söylesem yanlış yönlendirme yapacaksınız diyorsunuz, hem bizi beğenmeyip hem de gelip neden bizimle dertleşiyorsunuz o zaman?
acaba mevzuya soyle mı baksanızhayır öyle yazmıyorum
burada kimi tanıyorum ki suçlayayım
ben şundan eminim
Türk kadınları kötü
Kimse üstüne alınmasın ama
dertleri başka olunca kucak açtılar gördüm 3 günde
siz yine ılımlı yaklaştınız
ben çok korkuyorum bu kadınlardan
Arkadaşlar sorunu anlatsam aranızda psiyatr var mı sanki?
teşhis bipolarTeşhisiniz nedir? Engelleyemediğiniz dürtülerin basında “intihar” mı geliyor?