• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bastırmaya, dizginlemeye çabaladıklarınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Işık kendi içinde başka yerde aramA.
Neden bu kadar umutssuzsun
Yemin ederim
İçimi kazdım
yoldum kendimi
bir ışık aradım ama
yok
artık doktorlarım da intihardan seni engellemeyiz
bize kayıt imzalat dediler
imzaladık
onları suçsuz ilan ettim
yolun sonu burası
bu platform bir kez daha gitmem gerektiğini hatırlattı

inanın kimsenin beğenmesi umrumda değil de
Beğenmedim ne alaka
Baksın çıksın
Beğenmediğini beyan etmek zorunda değil
Bu yaştan sonra kıytırık kıytırık beğenmedimlerle uğraşamam
Evet bunlar da beni yaralıyor
Uğraşmadığınız belli ki emojiye özel mesaj yazmışsınız

hayır
burda benimle dalga geçenlere bile gülmedim şu an
ispat etmem zor
yolun sonundayım biliyorum
belki aşık aradım ama burda yokmuş
burdaki herkes suçlu bence tüm üyelikleri boyunca yazdıklarından
bana böyle yazan başkasını darma duman eder
yani şaşkınım. hiçbirimiz çok mutlu değiliz. hepimizin sorunları var ama bir şekilde gülmek için bahaneler çıkıyor.
eğer bu dediğin doğruysa ya evden hiç çıkmıyorsun ya da hiç kimseyle muhatap olmuyorsun.
ayrıca buradaki insanları neden o kadar dikkate alıyorsun ki. gerçekten bazı konularda yardım istiyorsan ve tanıdıklarına anlatamıyorsan çok aklı başında yorumlar yapan üyeler var onlara özelden mesaj atıp paylaşabilirsin.

bır uye vardı eskılerden ona benzettım arkadası
uye ısmı vermek yasaktır belkı son senelerde buralarda gormuyorum ama konusma seklı aynı o...

tedavı oluyormussunuz anladıgım kadarıyla
burada yorumları sert bulanlar var kısıye gore degısır bende cogunlukla cok dogrucu bulurum.yanlıs yorum yapanları zaten uyelerde uyarıyor yanlıs konusuyorsun dıyerek.
kımısı tasıyabılır kımısı tasıyamaz. elestıreye acık olabılen konu acarsa sorun kokten cozulmus olur aslında.

konuyu acıs seklınızden oturu sıze yardımcı olabılmek zor halıyle buradan memnun olamayısınızda normal .

keske ben nasıl konusuyorum yazarken nasıl yazıyorum dıye bır baksanız mesela dırekt sert suclayıcı , anlasılması zor ve uc noktadan yazıyorsunuz belkı farkında degılsınızdır

uye ısmı vermek yasaktır belkı son senelerde buralarda gormuyorum ama konusma seklı aynı o...

burada yorumları sert bulanlar var kısıye gore degıdır bende cogunlukla cok dogrucu bulurum.yanlıs yorum yapanları zaten uyelerde uyarıyor yanlıs konusuyorsun dıyerek.
kımısı tasıyabılır kımısı tasıyamaz. elestıreye acık olabılen konu acarsa sorun kokten cozulmus olur aslında.

konuyu acıs seklınızden oturu sıze yardımcı olabılmek zor halıyle buradan memnun olamayısınızda normal .

keske ben nasıl konusuyorum yazarken nasıl yazıyorum dıye bır baksanız mesela dırekt sert suclayıcı , anlasılması zor ve uc noktadan yazıyorsunuz belkı farkında degılsınızdır
Sürekli bebeğini kaybeden ve hamile olan üye

burada yorumları sert bulanlar var kısıye gore degıdır bende cogunlukla cok dogrucu bulurum.yanlıs yorum yapanları zaten uyelerde uyarıyor yanlıs konusuyorsun dıyerek.

hayır öyle yazmıyorum
burada kimi tanıyorum ki suçlayayım
ben şundan eminim
Türk kadınları kötü
Kimse üstüne alınmasın ama
dertleri başka olunca kucak açtılar gördüm 3 günde
siz yine ılımlı yaklaştınız
ben çok korkuyorum bu kadınlardan

hayır öyle yazmıyorum
ben şundan eminim
Türk kadınları kötü
Sizin çözümünüz türk kadınlarında değil Türk hekimlerinde

bu ikinci seçenek
ama orayı bilmiyorsunuz
hapishane şartları bile daha iyi
tekrar dönmek evet seçenek ama
benim zamanım zaten çok yakın
O zaman bunu ihtihar ihbarı gibi değerlendirmek mi gerek. Hangi birime haber vermeliyiz, yönetim adres ve telefondan ulaşabilir size

Kusura bakmayın ama bu yazdıklarınızı ben ve benim gibi bazı üyeler unutmadı. Her türlü hakareti ettiniz bize, sonra yine gelip fikir almak istiyorsunuz, bir de en başından bize ayar vermeye çalışıyorsunuz.

Kusura bakmayın çocuk gibi azarlayamazsınız kimseyi.

Bir de sorunu söylesem yanlış yönlendirme yapacaksınız diyorsunuz, hem bizi beğenmeyip hem de gelip neden bizimle dertleşiyorsunuz o zaman?

Ay neler kaçırdım:) Varlığımdan haberdarsiniz falan demiş ben arkadaşın varlığından haberdar değilim umarım büyük bir kaybım yoktur :) neden böyle atarli bu arkadaş?

hayır öyle yazmıyorum
ben şundan eminim
Türk kadınları kötü
acaba mevzuya soyle mı baksanız
benım cevremde denk geldıklerım kotu bunlarla bas etmeyı beceremedım
ben olsam boyle dusunurdum turk kadınları kotu demek yerıne
ınsanları bırbırınden ayıran tek ozellık ıyı ve kotu olmaları ınsan olan her ortamda gecerlıdır 9 mılyar dunya nufusu ulkelere mal etmeyın ben sıze turk kadının kotu olmadıgını sadece dunyada kotu ınsanlar olabılecegını ıspatlarım ama suan ıkna olacak gıbı durmuyorsunuz

begenmedım butonunu neden yaptıklarını sormadan begenmedım yapmayın bakın cıkın ugrasamam kaldıramam dedınız
bır derın nefes alın bu ne sıddet bu celal sakin ya suan bu sekılde dusunmenız sıze fayda saglıyor mu yok ?
konuyu acarken durtulerı olanlar yazsın demıssınız aglamak gulmek baska ortamı bırden temızlemek gıbı demıssınız
bunların hepsı hepımızde var zaten ve normal hepımız aglarız gulerız ve bızı sok eden ya da yasadıgımız seyın agırlıgına gore kafamızı dagıtmak ıcın sacma davranabılırız ısı normalın dısına tasıyan sey bu konuda ısrar etmek

ısrarla mutsuz olmak ,ısrarla yolun sonuna gıtmek, ısrarla dıpde beklemek acıyı sevmek . hah ıste o noktada bır durulmanız gerekıyor

yardıra yardıra dalıyorsunuz farkında degılsınız hepımızın kusuru var hepımızın hayatında berbat donemlerımız oldu hepımızın yasadıgı zorluklar var. sız yasadıgınız sıkıntıdan gercekten kurtulmak ıstıyorsanız kendınıze yardım edeceksınız
yolun sonundayım ıntıharın esıgındeyım ne demek ? ölünce ne olacak allah askına bır soylermısınız bakalım faydası olacak mı merak edıyorum

Arkadaşlar sorunu anlatsam aranızda psiyatr var mı sanki?

madem yazip anlatmayacaksiniz, neden burda konu aciyorsunuz ki?:110:

Hicbir ayrinti vermemissiniz ki durtu asagi, durtu yukari ne durtusu kendine mi zarar verme, baskasina mi zarar verme baska bir sey mi bari onu yazsaydiniz:KK51:

Psikolojik bir rahatsizlik yasiyorsunuz sanirim, ne oldugunu soylerseniz en azindan basindan gecmis olanlar yorum yapar. Ona yok diyorsunuz, buna yok diyorsunuz bizden ne istiyorsunuz anlamadik ki:KK51:

Teşhisiniz nedir? Engelleyemediğiniz dürtülerin basında “intihar” mı geliyor?
teşhis bipolar
dep dönem
evet intihar var, bunu ben kararlaştırdım zamanı var
Ben burda ne umdum ne buldum
resmen şaşkına döndüm
kızgın öfkeli değilim
sadece yazmakta bile zorlanıyorum
az kelime kullanıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X