• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bastırmaya, dizginlemeye çabaladıklarınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kusura bakmayın ama bu yazdıklarınızı ben ve benim gibi bazı üyeler unutmadı. Her türlü hakareti ettiniz bize, sonra yine gelip fikir almak istiyorsunuz, bir de en başından bize ayar vermeye çalışıyorsunuz.

Kusura bakmayın çocuk gibi azarlayamazsınız kimseyi.

Bir de sorunu söylesem yanlış yönlendirme yapacaksınız diyorsunuz, hem bizi beğenmeyip hem de gelip neden bizimle dertleşiyorsunuz o zaman?
sen iyi misin kadın üye
benimle uğraşmak için ne çaba sarf ettin
ben kimseyi azarlamadım
azar işiten beri gelsin derdini anlatsın
kimsenin sözcüsü olma

bir adım attım
deniyorum
bilmiyorum
ben tecrübe konuşsun istedim
taşlandım
üzüldüm
Uzulmeyin, herkes anlamadigina tepki verir. Yazdiklarinizin bir kismi anlasilmiyor; cunku ofkelisiniz. İnsanlar da anlatmamakta israrci oldugunuz icin ve yardim edemedikleri icin tepki veriyor. Sakince tane tane en azindan ana hatlariyla anlatsaniz?

yazdım işte ama
üyelerin tutumunu gördünüz
bize burda yer yok
kime ne yazayım
yakınımlarıma zaten anlatmıyorum
tek başıma cebelleşiyorum
Bura kac milyonluk cesit cesit kisiliklerin bulundugu bir site o yüzden lütfen kafanıza takmayın. Bu dünya cekilecek gibi degil zaten.
Depresif bir dönemdeymissiniz zaten. Tekrar ilaclarınıza düzenli baslarsanız eger her sey eskiye dönebilir ne dersiniz?

Uzulmeyin, herkes anlamadigina tepki verir. Yazdiklarinizin bir kismi anlasilmiyor; cunku ofkelisiniz. İnsanlar da anlatmamakta israrci oldugunuz icin ve yardim edemedikleri icin tepki veriyor. Sakince tane tane en azindan ana hatlariyla anlatsaniz?
derdimi anlatacak kadar insan olsam inanın ben böyle olmazdım
yazarım belki anlayan olur dedim

Bura kac milyonluk cesit cesit kisiliklerin bulundugu bir site o yüzden lütfen kafanıza takmayın. Bu dünya cekilecek gibi degil zaten.
Depresif bir dönemdeymissiniz zaten. Tekrar ilaclarınıza düzenli baslarsanız eger her sey eskiye dönebilir ne dersiniz?
hepsini deniyorum
zaten sadece deniyorum
son adım işte
siz çok iyisiniz

ölüm ceza değil ki
kurtuluş
aksine hayatta kalmak insanlara rol yapmak zulum
en fazla 20 dakika kıvranırım sonsuz uyurum
biter hepsi
katliamdan korkuyorum
arkamda kalacakları da götürmeyi düşünüyorum
anladım.
evet tabıkı kurtulus ama nasıl öldugumuz onemlı sızınkı pek kurtulus gıbı gorunmuyor kurtulus gıbı gorunse soylerdım .
kırılma noktanız ne oldu ne zaman nerede ve ne sebeple koptunuz kendı baglamınızdan ?
sızı boyle yapan sey neydı yanı
sımdı acık soylemek gerekırse hepımız cıldırabılırız ustelık an meselesı

kendımden ornek vereyım cok acayıp gelebılır
mesela 2 aylık bebegı doven bır baba haberı oldu
gunlerce gecelerce o adama nasıl ıskence ettıgımı dusundum dusundukce rahatladıgımı farkettım tovbe yarabbım psıkopatmıyım ne ama gercekten bu benı rahatlattı yanı bende parcalamak zarar vermek kan ıcınde bırakmak ıstedım ama bu benı rahatlatmayacak veya oldurunce olunce duzelmeyecek gecmeyecek benden sonra benımle aynı sekılde olanlar kalacak o zarar gorenler yıne olacak yıne devam edecek yanı
dunya yok olursa tum sorunlar duzelebılır kıyamet kopar mesela , tum ınsanlar yok olur o zaman sorun cozulur tek basımıza yaptıgımız eylemlerle sorun cozulmuyor ondan emın oldugum ıcın kendımı durduruyorum yoksa adam oldurmekte kolay ölmekte dedıgınız gıbı 20 dk lık ıs pekı cozum mu ? degıl ıste . olmek cozum olsa yasayan kalmazdı

bakın bu komıktı ıste :KK70:

ölüm ceza değil ki
kurtuluş
aksine hayatta kalmak insanlara rol yapmak zulum
en fazla 20 dakika kıvranırım sonsuz uyurum
biter hepsi
katliamdan korkuyorum
arkamda kalacakları da götürmeyi düşünüyorum
Mune Mune bu mesajı okur musunuz lütfen?

hepsini deniyorum
zaten sadece deniyorum
son adım işte
siz çok iyisiniz
Deneyin lütfen elinizden geldiğince deneyin. “Sadece deniyorum” demeyin. “Bu deneylerin sonucu zafer olacak” diyin.
Son adım diye bir sey yok. Dokuz köyü ateşe verip mangal yapacak yaşama isteğinizi ta burdan hissettim ben. :) neden olmasın?
Burada yazamazsanız eger lütfen bana özelden de ulaşabilirsiniz.

sizi rahat ettirecekse söyleyim ben de psiyatri uzmanıyım
ben de başka doktorlara gidiyorum
ispat isteyen hekim arkadaşlar önce kendi diploma yazsın
ben de yazarım
Deneyin lütfen elinizden geldiğince deneyin. “Sadece deniyorum” demeyin. “Bu deneylerin sonucu zafer olacak” diyin.
Son adım diye bir sey yok. Dokuz köyü ateşe verip mangal yapacak yaşama isteğinizi ta burdan hissettim ben. :) neden olmasın?
Burada yazamazsanız eger lütfen bana özelden de ulaşabilirsiniz.
çok tatlısınız
teşekkür ederim
bana dokundunuz
teşekkür ederim

ben sizin güzel yüreğininizden öperim
canım uzak
sizi hep hafızamda tutacağım
çok iyi insansınız
Tesekkur ederim, siz de oyle. Tedavinize devam edin lutfen, bipolarin depresif donemleri ne yazik ki boyle olabiliyor. Bu donemi olabildigince kisa surede en az hasarla atlatmak sizin elinizde biliyorsunuz. Yardim edebileceginiz bir canli (insan, hayvan) bulmaniz hayata tutunmanizi ve depresyonu daha kisa surede atlatmanizi saglar. Bir sekilde bag kurun ozetle ☺️

burda doktor varmış
ben bilmiyorum
herkesin bildiği dip numrasını göndersin ben de göndereyim
ben uzmanım

Tesekkur ederim, siz de oyle. Tedavinize devam edin lutfen, bipolarin depresif donemleri ne yazik ki boyle olabiliyor. Bu donemi olabildigince kisa surede en az hasarla atlatmak sizin elinizde biliyorsunuz. Yardim edebileceginiz bir canli (insan, hayvan) bulmaniz hayata tutunmanizi ve depresyonu daha kisa surede atlatmanizi saglar. Bir sekilde bag kurun ozetle ☺️
sizi kocaman şükranla sarıyorum
canımsınız :)

Tecrübe duymak istediğinizi söylemişsiniz, diğer konunuzda Strobe ve Samantha size uzun uzun kendilerini açtılar. Benim de intihar dürtümün aşırı baskın olduğu 2 uzunca dönemim oldu. Varoluş sıkıntısını, yaşayamamayı çook iyi bilirim. İnsan koca dünyada kendine nasıl yer bulamaz, ayrık otu gibi durmak nedir bilirim. Ben ot gibi de olsa yaşamayı seçtim. Nasıl olsa öleceğiz. Ölümsüz değiliz. O dürtü uzun yıllardır gelmedi. Umarım yaşamda yerinizi bulursunuz ve ruh sancılarınız diner. Ama lütfen evcillerinize bir şey yapmayın... Lütfen.

Tecrübe duymak istediğinizi söylemişsiniz, diğer konunuzda Strobe ve Samantha size uzun uzun kendilerini açtılar. Benim de intihar dürtümün aşırı baskın olduğu 2 uzunca dönemim oldu. Varoluş sıkıntısını, yaşayamamayı çook iyi bilirim. İnsan koca dünyada kendine nasıl yer bulamaz, ayrık otu gibi durmak nedir bilirim. Ben ot gibi de olsa yaşamayı seçtim. Nasıl olsa öleceğiz. Ölümsüz değiliz. O dürtü uzun yıllardır gelmedi. Umarım yaşamda yerinizi bulursunuz ve ruh sancılarınız diner. Ama lütfen evcillerinize bir şey yapmayın... Lütfen.
bunu anca düşünen biri tahmin eder
yanımda mısın

siz istisna :)
kabuk ediyorum
haksızlık ettim
önceki yorumları mal ettim

yanlış oldu
yaa ıste hayatada boyle bakacaksınız bu ısın kuralı bu
mesela hemen ıyı ınsansın dedınız bana
bır yorumla ıyı veya kotu olunmaz o kadar basıt ve kolay degıl bu ısler
tam aksıne ıyı bır ınsan oldugumu hıc dusunmuyorum benımde cok hatalarım oldu. cok buyuk kızgınlıklarım buyuk ofkem var . eger ustune cok dusunursem takılı kalırsam buyuk sorun yasayacagımı bılıyorum . o yuzden kendı ıcımde kendıme bıle mesafelı durdugum konularım var. mesela ınsanlar bana gore cok sıkıntılı gercekten ınsan sevmıyorum . ınsanın oldugu heryerdemı sorun olur arkadas evet hep sorunlar bızlerden dolayı. uzak kalmak bana cok ıyı gelıyor yalnızlıga bayılıyorum ozellıkle kafası calısmayan salak ınsanlara hıc de tahammulum yok. ama bu fıkrıme cok katılırsam adaptasyon sorunu yasayacagım kendı hayatımı zorlastıracagım dıslanacagım cunku kendımı kendım en basta dıslamıs olacagım ondan sonra gelsın duygu durum bozukluklarım

ne yapıyorum katlanmaya calısıyorum mecbur katlanmayıp ne yapıcam bende cok meraklı degılım bazı ınsanlarla aynı dunyada yasamaya ama onlar ıcın nıye gorecegım guzel gunlerın onunu kapatayım :KK66: buna deger mı

bıpolar oldugunuz ıcın burada bıpolar arkadaslar var oradan bılıyorum bu duygularınız normal . cunku bıpolarsınız. bunu kabul edıp kendınızı dızgınlemenız lazım. bunu da yapabılecegınızı bılıyorsunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X