Bastırmaya, dizginlemeye çabaladıklarınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İş ilginç bir hal almaya başladı, hmm 🤔 size doktorlukla veya tıpla ilgili herhangi bir konuda atıp tutmadım, siz konuyu nasıl ve neden buraya getirdiniz?

Bakın ben daha fazla yorum yazmak istemiyorum. Rica ediyorum yazmayın bana.

Neden bana taktınız bilmiyorum, dilerseniz beni suçlayın, iyi hissedecekseniz, tamam. Ama işi iyice ilginç bir hale getirmeye başladınız. Hoşçakalın.
iki doktor arasında dip numarasının ne önemi var
doktor değilsin:) d3ğil mi
özelden gelen mesajlar doğru :)))
zaten doktor olsan yazfıklarımı beğenmemek yerine tepkisiz kalmayı tercih ederdin

arkadaşlar siz sözleyin kaç saat harcıyor burda bu üye
?
ben bilmiyıorunm

Yalniz o doktor, ben biliyorum. Ustelik burda kimseye bir sey ispatlamak zorunda degil ki. Soylediklerine kizip kizin kendini ifsa etmesini beklemiyorsunuz heralde 🤷🏼‍♀️
Hayır asıl soru konu neden doktorluğa geldi? Beğenmedim atmakla doktorluğun ne alakası var? Birisi bana burada doktor varmış dedi, dedi hanımefendi. Ne alaka cidden?

Galiba bu kişi eski bir üye. Birbirimizi tanıyor olabiliriz.

Yalniz o doktor, ben biliyorum. Ustelik burda kimseye bir sey ispatlamak zorunda degil ki. Soylediklerine kizip kizin kendini ifsa etmesini beklemiyorsunuz heralde 🤷🏼‍♀️
bekliyorum
ben tıp doktorundan yazdıklarımı olumsuz beğenmesini beklemiyourum
nerden biliyorsunuz?
dip gördünüz mü

zaten doktor olsan yazfıklarımı beğenmemek yerine tepkisiz kalmayı tercih ederdin

?
ben bilmiyıorunm
burada bırsuru avukatda var ogretmende hepsı yogun calısıyorlar bende cok yogun calısan bırıyım ama gunumun yarısı burada gecıyor

Hayır asıl soru konu neden doktorluğa geldi? Beğenmedim atmakla doktorluğun ne alakası var? Birisi bana burada doktor varmış dedi, dedi hanımefendi. Ne alaka cidden?

ben bırıne cok benzettım emın degılım o kısıyle bızım aramız yok aslında hatta goz ardı lıstemdeydı acıkcası yazıs seklını gorunce cok benzettım ama yardımcı olmak ıstedım fakat o oldugunu dusundugum kısı oldugundan emınım
benı anlayan varsa berı gelsın :D yazdıgımı soyle bır okudumda pek anlasılır degıl

Asıl soru neden konu sana geldi? intihardan bahsedip konuyu sana getirmesi ne alaka? Lütfen dahil olma ve kimseyle diploma no falan paylaşma.

?
ben bilmiyıorunm

sana doktor tavsiyesi falan vermeyen birinin doktor olup olmamasına neden kafayı taktın?
doktor yada değil.
ilaç mı tavsiye etti tedavi yöntemi mi?

ben bırıne cok benzettım emın degılım o kısıyle bızım aramız yok aslında hatta goz ardı lıstemdeydı acıkcası yazıs seklını gorunce cok benzettım ama yardımcı olmak ıstedım fakat o oldugunu dusundugum kısı oldugundan emınım
benı anlayan varsa berı gelsın :KK70: yazdıgımı soyle bır okudumda pek anlasılır degıl
beni mi kasttıiniz

bekliyorum
ben tıp doktorundan yazdıklarımı olumsuz beğenmesini beklemiyourum
nerden biliyorsunuz?
dip gördünüz mü
Hayir calistigi hastanede kendisini ziyaret ettim. Yazdiklariniza begendim ya da begenmedim atmakta ozgur herkes, uslubunuzu, cumlelerinizi begenmemistir begenmedim atmistir. Bunun meslekle alakasi yok yani. Ornegin ben de avukatim, ben de cesit cesit insan taniyorum, yazdiklarinizi ben de begenmeyebilirdim ama ben olaya farkli baktim. Oldu ki begenmedim atsam benden de ruhsat fotosu mu isteyecektiniz? Bakin boyle anlatinca cok sacma degil mi?

ay ben bilmiyorum vallla ben gece anca giriyorum
demın ne demıstım bır yorumla ınsanlar hakkında karar vermeyın ıyıdır kotudur odur sudur demeyın o kadar kolay degıl bazı seyler demıstım
ah ah benı dınlesenız keske :)
burada fazla zaman gecırmekle iş arasında baglantı kurmaya calısmayın yanıltır burada zaman gecırmesek baska bırsey yapıcaz veya bos oturucaz degıl mı ama o zaman her turlu gececek . burada olunca bak bos vaktı cok dıye dusunuluyor degıl aslında ben suan hem fıyat teklıfı cıkarıyorum hem sıze yazıyorum mesela ;)

Asıl soru neden konu sana geldi? intihardan bahsedip konuyu sana getirmesi ne alaka? Lütfen dahil olma ve kimseyle diploma no falan paylaşma.
yahu zate3n özelden yazdılar seri beğenmediği için o doktor dediler ben de o yüzden sordum

öe4kinecek ne var

Ben de bunu diyorum ya. Kasıt var bu işte. Kulisler çevrilmiş. Üye bizleri tanıyor. Bilinçli bir şekilde hedef haline getirmeye çalışıyor.

Diploma ve kaşe no mu ölsem kimseyle paylaşmam. Deli miyim? Doktor olan biri bu iki no’nun meslek hayatında ne kadar önemli olduğunu bilir. Ulu orta paylaşmaz. Kimseye bir şey ispat etmek zorunda da değilim. Ancak bu üye kim merak ediyorum.

Ovv fena yalnız. Şu forumu kapatınca okudugu konuları ve sizi unutacak üyeleri bile kırma, yıkıp dökme egilimindesiniz. Başkalarını kırarak duzelemezsiniz.
Sanirim tedaviye gitmişsiniz ama doktorlarıniz bile umutsuz demiş. Eee başka doktora gidin.
Uyum yakalayacaginiz doktor çıkar elbet.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X