Basuur:( :(

ileri derecedeyse hemen doktora git canım,
utanıyor olabilirsin ama daha fazla acı çekme,
şimdi çok basit yöntemlerle ameliyat ediyorlar ve hemen iyileşiyorsun.

kesinlikle baharatlılardan özellikle kırmızı biber ve domatesten uzak dur. geçenlerde çiğ köfte yedim. az kalsın ölüyordum. doktora söylediğinde kremini veriyormuş canım. ama ben yemeğe dikkat ettiğimde sorun olmuyor.

çok geçmiş olsun ben çektim o acıyı kaç yıl sizi çok iyi anlıyorum hamilelikten önce ameliyat oldum kurtuldum şu an siz bol bol sebze sulu gıdalar tüketin kuru şeyler fast food yemeyin, kuru incir kayısı tüketin bol bol su için sabahları aç karnına kuru kayısı yiyin üstüne ılık su için daha rahat tuvalete çıkarsınız..

Cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar, dikkat ediyorum yediğime içtiğime ama daha fazla dikkat gerek demek..ilk hamilelikte de başımdaydi aynı dert, bu seferki rahat derken daha fena oldu gitti.. dun çok çektim hele, düz duvara tırmanasim geldi ağrı acıdan, bugün daha iyi düne nazaran.. çok zor çok, anne olmak çok zor, canım annem benim, hamileyken başlıyo, ömür boyu devam.. inşallah kıymet bilir yavrular...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…