Rahatça uyumak için

Evet birçok şey etkileyebiliyor. Haklısın. Sanırım ben sadece anksiyeteden dolayı böyle değilim, aynı zamanda kişilik yapım hassas, duygusal , takıntılı olduğu için sürekli düşünüyorum gibi geliyor bana. Nereye kadar ilaç kullanacağım,bu durum hiç bitmeyecek mi, ömür boyu antidepresan mı kullanacağım diye düşünüyorum. Daha olmayan olayı zihnimde elli kere çeviriyorum, gelecekte ya şöyle olursa, ya bu olursa diye. Halbuki hepimiz faniyiz, ölüm var. Şu anın tadını çıkarmak varken geçmişi ya da geleceği düşünmek çok saçma. Güzel duan için çok teşekkür ederim. 🌸❤️Pilatese başladım yoga ve zumbaya da kayıt oldum. Evde de egzersiz yapıyorum, bazen denize gidiyorum kendime iyi gelen ne varsa onları yapıyorum.
Kaygı çevreden çok etkilenen bir durum. Aile, iş yeri, arkadaşlar vs kaygıyı tetikleyen tiplerse o da işini zorlaştırıyor. Ben hâlâ terapi de öneriyorum.
Ben de ömür boyu mu kullanacağım, nereye kadar böyle diyordum, sonra saldım, gerekirse kullanacağım dedim, baya süre de kullandım ve geçenlerde doktor kontrolünde azaltarak bıraktım, şükür iyiyim. Hepsinin bir vakti var bence, izin vermelisin.

Kaygı çevreden çok etkilenen bir durum. Aile, iş yeri, arkadaşlar vs kaygıyı tetikleyen tiplerse o da işini zorlaştırıyor. Ben hâlâ terapi de öneriyorum.
Ben de ömür boyu mu kullanacağım, nereye kadar böyle diyordum, sonra saldım, gerekirse kullanacağım dedim, baya süre de kullandım ve geçenlerde doktor kontrolünde azaltarak bıraktım, şükür iyiyim. Hepsinin bir vakti var bence, izin vermelisin.
Psikoloğa yönlendirme yaptı doktor fakat çok yoğunluk olduğu için henüz sıra gelmedi. Benimle ilgili bazı bilgileri aldılar, numaramı verdim sıra gelince ararız dedi psikolog hanım. Sen kaç yıl kullandın peki? İlacı bırakırken yoksunluk belirtileri oldu mu sende?

Psikoloğa yönlendirme yaptı doktor fakat çok yoğunluk olduğu için henüz sıra gelmedi. Benimle ilgili bazı bilgileri aldılar, numaramı verdim sıra gelince ararız dedi psikolog hanım. Sen kaç yıl kullandın peki? İlacı bırakırken yoksunluk belirtileri oldu mu sende?
Ben önce 15 ay kullandım ve güya doktor kontrolünde bıraktım ama çok hızlı oldu, inanılmaz zorlamıştım, perişan oldum hatta. Kendi isteğimle tekrar başladım 2 yıl sonra ve yaklaşık 1.5 sene kullandım, 3 ay önce de bırakmak için doktorla görüştüm, doz söz düşerek gittik ve çok şükür yoksunluk çekmedim, hiç zorlanmadım hatta, korkuyordum aslında ama daha önceki gibi olmadı.

Ben önce 15 ay kullandım ve güya doktor kontrolünde bıraktım ama çok hızlı oldu, inanılmaz zorlamıştım, perişan oldum hatta. Kendi isteğimle tekrar başladım 2 yıl sonra ve yaklaşık 1.5 sene kullandım, 3 ay önce de bırakmak için doktorla görüştüm, doz söz düşerek gittik ve çok şükür yoksunluk çekmedim, hiç zorlanmadım hatta, korkuyordum aslında ama daha önceki gibi olmadı.
Senin adına çok sevindim. 😊 Bu süreçte kendin için çok emek vermiş ve pes etmeden çabalamışsın. Kendini ve hayatı sevmek de bunları gerektirir zaten. Yorumlarına baktığımda pozitif ve iyimser birine benziyorsun. Hayata güzel bir açıdan bakıyorsun. Umarım hep mutlu, huzurlu olursun. 🥰🌸

Senin adına çok sevindim. 😊 Bu süreçte kendin için çok emek vermiş ve pes etmeden çabalamışsın. Kendini ve hayatı sevmek de bunları gerektirir zaten. Yorumlarına baktığımda pozitif ve iyimser birine benziyorsun. Hayata güzel bir açıdan bakıyorsun. Umarım hep mutlu, huzurlu olursun. 🥰🌸
Çok teşekkür ederim, amin 🥰
Pozitif, neşeli biriyim ama daha önce de demiştim ya, buraya üye olduğumda hayatı altüst olmuş, kolu kanadı kırılmış bir haldeydim, bidaha iyi olacağıma da inanamıyordum. Herkes kendi sürecini yaşıyor, herkesin imtihanları farklı, iyileşme yolları da bambaşka. Her duygu insanî, o yüzden kendine yüklenmemek, akışa bırakmak gerekiyor. Yaşarken geçmeyecek gibi geliyor, umutsuzluk da oluyor depresiflik de ama iyi olmak, iyileşmek de bir nasip; nasip ise eninde sonunda geçiyor Allah'ın izniyle ❤️ Söylemesi kolay değil, bizzat yaşadım ☺️

Back
X