• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 1-15 KASIM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻🙏🏻

Arkadaşlar merhaba bat 15 Kasım 9 gün var yani bu sabah hafif lekelenmem oldu konu açtım lütfen midesi bulanmayan biri bakabilir mi 🥺

Bu sabah ilk idrar ile freely erken gebelik yaptım canım ama negatif maalesef olsaydı çıkardı bugün bat günüm çünkü
canm gecikmeden 10 gün sonra öğrenenleri biliyorum ben adet olana kadar umut var bence başka marka test al dene o marka güvenilir değil geçmişi oku bak bana ne kadar çift çizgiller çıkardı kaç tane hemde ama adet oldum kiminde çıkarmadı çizgi

canm gecikmeden 10 gün sonra öğrenenleri biliyorum ben adet olana kadar umut var bence başka marka test al dene o marka güvenilir değil geçmişi oku bak bana ne kadar çift çizgiller çıkardı kaç tane hemde ama adet oldum kiminde çıkarmadı çizgi
Yarında adet olmazsam başka marka deniycem canım teşekkür ederim 🙏🏻❤️

Bir şey soracağım kızlar ben iki aydır dikkat ediyorum yumurtlamadan sonra 12. Günden kahverengi leke görüyorum sonra kanamam başlıyor aceba benim 12 gün mü sürüyor adet olmam. Herkes genelde 14 gün diyor

Back
X