Bat 1-2-3-4-5 Temmuz olanlar gelin birlikte bekleyelim 👼👩‍🍼🤰🏼

tam aynı renk ya da bir tık koyu olması gerekiyor T çizgisinin. bence henüz yumurtlama olmadı ama olmak üzere 1-2 güne kadar :) bu sıralar yaklaşık 7-8 gün hatta mümkün olduğunda gün aşırı ilişki tavsiye ederim :)
Aynı renk olmuş şimdi :) ilkini ilk bir iki dakikada çekmiştim

Eklentiler

• IMG_6660.webp
    IMG_6660.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 36
Arkadaşlar yaptığım günleri sıralayarak ovülasyon testlerimi atıyorum bakar mısınız?

Eklentiler

• IMG_6673.webp
    IMG_6673.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 24
canım en üsttekinde pik olmuş, aşağıya indikçe tarihin ileriye gittiğini düşünerek o günden sonra da çatlamış yumurtan diyebilirim
Evet canım aşağıya indikçe tarih ilerliyor,Lh böyle pik yapıp düşüşe geçtiği halde yumurtanın çatlamama ihtimali var mı sence?
pik yaptığı gün adetimin 11.günüydü yani dört günce ayın 18inde gördüm pik seviyesi olanı.

Evet canım aşağıya indikçe tarih ilerliyor,Lh böyle pik yapıp düşüşe geçtiği halde yumurtanın çatlamama ihtimali var mı sence?
pik yaptığı gün adetimin 11.günüydü yani dört günce ayın 18inde gördüm pik seviyesi olanı.
hormonal bir dengesizliğin yoksa mutlaka çatlamıştır diye düşünüyorum

belirti aradığımdan mıdır, regl ve yumurtlama belirtilerine benzediğinden midir bilmem ama göğüslerimde dolgunluk hissi ve ağrı vardı ve beyaz akıntı. bunlar 2 gün kadar önce kesildi. ama ince biz sızı gibi kasık ağrım devam ediyor, bir de ayın 22'sinde sanki vajinamdan içeri bir şey batıyor gibi sağ kasık tarafım ağrımış, öksürürken acımıştı
Canım selam göğüs hassasiyeti vardı reglden önce kesildi demişsin bu durumdan biraz bahseder misin? Benim de Ağrı dolgunluk vardı bugün birden söndü adet olacağım gibi düşündüm senin mesajını görünce umutlandim

Canım selam göğüs hassasiyeti vardı reglden önce kesildi demişsin bu durumdan biraz bahseder misin? Benim de Ağrı dolgunluk vardı bugün birden söndü adet olacağım gibi düşündüm senin mesajını görünce umutlandim
evet göğüs hassasiyetim oldu yumurtlamadan sonra, heveslendim sonra birden sönmüş balon gibi oldular gerçekten. 6+3'teyim, göğüs dolgunluğum ve hassasiyetim başlayalı 2-3 gün oluyor. belirtilerin varlığına ya da yokluğuna göre karar vermemek lazımmış onu anladım :)

Dün sabah kontrole gittim,ilçeye iki ay önce tayin ile geldim çalıştığım yerdekilerin önerisi ile bir doktora gitmiştim,dün sabah kontrolüm vardı,doktor bana çok güzel iki tane yumurtan var dedi çatlamamış dedi sonra milimleri kaç hocam dedim biri 36 diğeri 40 mm demez mi,hocam çok çok büyük değil mi dedim hayır dedi benim kasığım şiddetli ağrıyor dedim o ağrı ile çatlar zaten dedi ve ısrarla çatlatma iğnesi de vermiyor zaten,sonra benim aklıma yatmadı sonrasında başka bir hastanede başka bir doktora gittim,gittiğim doktor bana artık bunlar yumurta değil kist olmuş sağ kasıktaki patlamış içe kanama yapmış soldaki de rüptüre olmak üzere,barsak uçları bile içe kanama nedeni ile sıvı toplamış bayağı ödemlenmiş deyip kist tedavisi başladı :(

hormonal bir dengesizliğin yoksa mutlaka çatlamıştır diye düşünüyorum
Dün sabah kontrole gittim,ilçeye iki ay önce tayin ile geldim çalıştığım yerdekilerin önerisi ile bir doktora gitmiştim,dün sabah kontrolüm vardı,doktor bana çok güzel iki tane yumurtan var dedi çatlamamış dedi sonra milimleri kaç hocam dedim biri 36 diğeri 40 mm demez mi,hocam çok çok büyük değil mi dedim hayır dedi benim kasığım şiddetli ağrıyor dedim o ağrı ile çatlar zaten dedi ve ısrarla çatlatma iğnesi de vermiyor zaten,sonra benim aklıma yatmadı sonrasında başka bir hastanede başka bir doktora gittim,gittiğim doktor bana artık bunlar yumurta değil kist olmuş sağ kasıktaki patlamış içe kanama yapmış soldaki de rüptüre olmak üzere,barsak uçları bile içe kanama nedeni ile sıvı toplamış bayağı ödemlenmiş deyip kist tedavisi başladı :(

çok geçmiş olsun :( sıkma canını tedavin bitsin önce güzelce, sonra yine planlamalarına devam edersin canım

Back
X