• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-2 Ocak

Ya ben hiç anlamadım yumurtlamam 19-20 Aralık diye düşünüyorum ve o günleri değerlendirdik bikaç gündür iştahım çok açıldı bugünde batma hissediyorum. Çok istediğim için psikolojik değildir inşallah:) Sizde belirtiler var mı ?
Sırt ve bel ağrısı var bende bide baş ağrısı başladı karın ağrısı vs canım bende böyle arada bacakta batma hissi var bu arada

Sizin ilk gebelik planı mı ? Birde yumurtlama takibi yapabildiniz mi
Evet ilk gebeliğim olacak yumurtlama takibi yaptım ama atıyorum regl bittiği gibi başlamadım ara ara ovülasyon testleriyle yaptım 19’unda yumurtlama gördüm yani o zaman baya kırmızıydı baktığımda canım

Evet ilk gebeliğim olacak yumurtlama takibi yaptım ama atıyorum regl bittiği gibi başlamadım ara ara ovülasyon testleriyle yaptım 19’unda yumurtlama gördüm yani o zaman baya kırmızıydı baktığımda canım
Benimde ilk gebeliğim olacak hayırlısıyla bekleyen herkese nasip olur inşallah 🙏

Ya ben hiç anlamadım yumurtlamam 19-20 Aralık diye düşünüyorum ve o günleri değerlendirdik bikaç gündür iştahım çok açıldı bugünde batma hissediyorum. Çok istediğim için psikolojik değildir inşallah:) Sizde belirtiler var mı ?
Sat kaçtı ? İnşallah inşallah piskololojik değildir ☺️bizim de aynı bu ay da yine umutluyuz. Belirtim yok gibi benim ya da belirti hissetmek istemiyorum 🤣her ay hissedip sonra olmayınca

Bendede hafif kasık sızısı bacaklarımda ağrı rahim batıyor sanki bide çatlamadan sonra akıntı olmaya başladı normalde olmaz dı sarımsı pembemsi sıvı kabızlık dun akşam bu akşam 1 kere geldi bakalım nasip daha önce böyle olmayınca umutlandım

Bendede hafif kasık sızısı bacaklarımda ağrı rahim batıyor sanki bide çatlamadan sonra akıntı olmaya başladı normalde olmaz dı sarımsı pembemsi sıvı kabızlık dun akşam bu akşam 1 kere geldi bakalım nasip daha önce böyle olmayınca umutlandım
Bu akşam bendede hafif sarımsı bir akıntı oldu kabızlıkta var. Okuduğum kadarıyla yumurtlamadan 6-10 gün sonra yerleşme oluyor ve belirtiler yerleşmeden sonra başlıyor. Çok istediğimiz için belirti olsun diye biraz pimpirikli davranıyoruz sanırım :(

Back
X