• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

ay saglik ocaginda bakmiyorlar randevu bulana kadar cok geçer zaten doktor kullanamini yazmisti haftada iki alirim bisey olmaz damlada var oda gunde 4 damla düşük zaten biliyom yani
Genede randevu bulmaya calıs canım onemlı degerler sana da baya olmus ocaktan bır yıl nerdeyse verelı o vıtamın ıcın dahılıyeye daha kokay bulunuyo randevu zaten fazlasıda zarar bu vıtamınların azıda

Kızlar benim bat bugün veya yarın 27 28 günde bir adet oluyorum ve bugün feerly test yaptım çok ama çok silik bir çizgi çıktı şu an sol kasığım ve sol belim inanılmaz ağrıyor çok kötüyüm sanırım yalancı pozitifti :(

Genede randevu bulmaya calıs canım onemlı degerler sana da baya olmus ocaktan bır yıl nerdeyse verelı o vıtamın ıcın dahılıyeye daha kokay bulunuyo randevu zaten fazlasıda zarar bu vıtamınların azıda
biliyorum canim bende eczanede calistim bir yil kadar o yuzden rahatim yani jdjdjdkdkd ben kucuk bi sehirdeyim burda randevu sıkıntısı olan ilk 3 bolumdeen biri dahiliye maalesef hfjfjdk

Kızlar benim bat bugün veya yarın 27 28 günde bir adet oluyorum ve bugün feerly test yaptım çok ama çok silik bir çizgi çıktı şu an sol kasığım ve sol belim inanılmaz ağrıyor çok kötüyüm sanırım yalancı pozitifti :(
canim eger yarinda olmazsan tekrar twst yap ve koyulasmayi takip ett

İnositol hangisini kullanıyorsun canim?
Ya ben iki tane farklı bir var biri kardiyoloğun önerdiği diğerini de kafama göre almıştım, kadın doğumcu günlük 4000 mg olsun dediği için. İkisini de atayım ama burada inofolic çok gördüm bunlar işe yaramazsa ona geçicem.

Eklentiler

• 1000047929.webp
    1000047929.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 10
  • 1000047931.webp
    1000047931.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 10
Ya ben iki tane farklı bir var biri kardiyoloğun önerdiği diğerini de kafama göre almıştım, kadın doğumcu günlük 4000 mg olsun dediği için. İkisini de atayım ama burada inofolic çok gördüm bunlar işe yaramazsa ona geçicem.
Ben de bunu kullanıyorum içeriği çok fazla gerekli mi gereksiz mi bilmiyorum 😂 kız 4000 mg çok fazla olmaz mı🥹

Eklentiler

• IMG_20251201_210149.webp
    IMG_20251201_210149.webp
    59,3 KB · Görüntüleme: 6
Ya kızlar eşim ağzımı arıyor test yaptın mı içime doğuyor diye. Ben de geçen yaptığım vardı negatif olan onu kastediyorum. Adetime de var daha diyorum. Çok korkuyorum en ufak bir ağrı beni endişelendiriyor. Umarım sağlıklıdır. En azından keseyi göreyim dış gebelik olmadığı kesinleşsin öyle söylemek istiyorum. Dualarınıza ihtiyacım var 🙏

Ya kızlar eşim ağzımı arıyor test yaptın mı içime doğuyor diye. Ben de geçen yaptığım vardı negatif olan onu kastediyorum. Adetime de var daha diyorum. Çok korkuyorum en ufak bir ağrı beni endişelendiriyor. Umarım sağlıklıdır. En azından keseyi göreyim dış gebelik olmadığı kesinleşsin öyle söylemek istiyorum. Dualarınıza ihtiyacım var 🙏
Kız nasıl durabiliyorsun söylemeden maşallah

Back
X