• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Benim de regl 15 Aralık ama sanki şuanda regl olacak gibi hissediyorum psikolojik mi bilmiyorum belim ağrıyor göğüslerim dolgun hafif ağrı var
işte bu dediklerin hem gebelik hem adet belirtisi olduğu için bir şey diyemiyorum ya chatgbt de öyle diyor. ne hamilelik belirtisi diyebilirim ne adet diyor ikiside diyor siir ediyor beni hahaahdgh

zeynosumun her tusa basmaya calismasina kac puan veriyosunuz peki fjxjxjfnkf
afedersin ama benim bilmediğim bir bok yok. kadın doğum uzmanı oldum anasını satayım dfghf böyle konulara oldum olası ilgiliyim ondan her konudan bir şeyler biliyorum bana sorabilirsiniz ffjklgbh

afedersin ama benim bilmediğim bir bok yok. kadın doğum uzmanı oldum anasını satayım dfghf böyle konulara oldum olası ilgiliyim ondan her konudan bir şeyler biliyorum bana sorabilirsiniz ffjklgbh
zeynosum peki bisey sorim sana o zaman ben ne zaman test yapim dkdjdjdnkdkdkd

zeynosum peki bisey sorim sana o zaman ben ne zaman test yapim dkdjdjdnkdkdkd
ahahaha bat ı 4-8 aralık beklediğin için yarın yapabilirsin. hem belki batın yarındır. değilse de bata 4 gün kalmış olur yine de çok erken bir tarih değil. elinde test varsa kullan yarın pozitif çıkmazsa diğer olası bat gününe adet olmazsan bir daha yaparsın

ahahaha bat ı 4-8 aralık beklediğin için yarın yapabilirsin. hem belki batın yarındır. değilse de bata 4 gün kalmış olur yine de çok erken bir tarih değil. elinde test varsa kullan yarın pozitif çıkmazsa diğer olası bat gününe adet olmazsan bir daha yaparsın
ayni chat gibi konustun jdjdjdkfnckxk elimde test var canim test sorunum yok fjdjdjdjdjd o zaman yarin baslasin mesai benim fjdjdjdm peki hocam pozitife doner mi

evet ya benim gecen ay gecikmem vardi 4 gun de oyle mi oluyormuş fjdjjdkd hic duymamistim onu
Bizim burdaki koca karılar diyor. Birde çok denk geldim bu uzun gecikmeden sonra gebelik oluşanlara ve ilk evlenildiginde de korunursaniz rahim kendini korumaya alıyor gebelik gecikir demistiler. Artık ne kadar doğru ne kadar yalan bilemiyorum 🥹😂

Sanırım onun geçen aydan bayağı gecikmesi vardı. Senin de öyle ben de geçen döngüde geciktim. Biraz araştırdim da bu gecikmelerden sonra bebiş geliyormuş 🥹🥹
Nasıl yani ben de 10 ekimde adet olup 20 kasıma kadar olmamıştım sonra ilaç kullanıp 29 kasımda oldum bu döngümde ihtimal mi artıcak yani 🥹

Bizim burdaki koca karılar diyor. Birde çok denk geldim bu uzun gecikmeden sonra gebelik oluşanlara ve ilk evlenildiginde de korunursaniz rahim kendini korumaya alıyor gebelik gecikir demistiler. Artık ne kadar doğru ne kadar yalan bilemiyorum 🥹😂
benim ilk evlendigimde enfeksiyonum vardi 3 ay iliski yasayamiyordum doktor doktor gezdim tefavilerle duzeldim sadece 3 ay geri cekilme ile korundum sonrasindaki 2 ay esimle ayriydik sonra bir araya geldigimizde ise hic korunmadim, hsg sonrasi 2 yumurtlama donemini bos gectim bide, hatta bence öncesindeki 2 ayi da bos gecmis olabilirim hdjdjdjdjd bakalim bu ay umudum var

Nasıl yani ben de 10 ekimde adet olup 20 kasıma kadar olmamıştım sonra ilaç kullanıp 29 kasımda oldum bu döngümde ihtimal mi artıcak yani 🥹
İnşallah civciv geliyor diyelim 🥰 Aslında ben böyle düşünüyorum gebelik odaklı olduğumuz için gecikme yaşamamız çok normal. Vücutta buna göre çalışıyor. Bu kadar belirti ve gecikmenin sonu güzel biter bence 🫂

Back
X