- 6 Eylül 2025
- 226
- 127
- 18
Ay evet öğretmenim zaten. Bebişte olursa analık yapacam inşallahAyy benim de yükselen yengeç biz doğuştan anayız ana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay evet öğretmenim zaten. Bebişte olursa analık yapacam inşallahAyy benim de yükselen yengeç biz doğuştan anayız ana
O nerde kız ben nedne bilmiyorumPapatya gelirken minilab early pregnancy test getirir misin 100 lü kutuda satılıyo 50€ ben talibim üzerine kar da ekle najsjsjs
Sen hangi şehirdesinay bize gelirken çikolata getir![]()
aaa bennnBursada olan kimdi ben bursaya geliyorum![]()
Yaaa test hassasiyeti 10mIu cok iyi bi test nasıl bilmiyosunnnnO nerde kız ben nedne bilmiyorum![]()
Seni şimdi ben napiiimYaaa test hassasiyeti 10mIu cok iyi bi test nasıl bilmiyosunnnn
![]()
100 x Ultra Early Pregnancy Tests (10 mIU)
High-Quality Pregnancy Test Strips for Early Detection Our individually foil-wrapped pregnancy test strips are designed specifically for couples trying to conceive, with a 10 mIU/ml sensitivity level allowing testing 3-8 days after conception. This cost-effective format offers early detection...www.minilabhealthcare.com
bebim dongulerin karmasikligi saka mi djxjxjxk ekimdekinde 3 gun ara ara normale donen akintim oldu o gunleri eklemedim 3 gun yani normalde 33 gunÇok stres ama yazaten bu ay zaman yok o yüzden 8-10-12-13 değerlendircem birde dönüşte
en az 20 dk bel altina yastik koyup ayaklari kaldiriyoruz ve hemen dus almiyoruzzzzBirde ne aklıma geldi ben ilk hamileliğimde ilişkiden sonra yatmıştım uyumuştumBunda 5 dk yatık durdum sonra gittim duş aldım
![]()
İnşallah awoxları sipariş ettim bugünKasik ağrısı, akıntı vs kendisini belli ediyor aslında o süreç. Umarım hiç takip etmenize gerek kalmaz bebiş gelir ,![]()
Ay benimde mi öyle oluyor ozamanbebim dongulerin karmasikligi saka mi djxjxjxk ekimdekinde 3 gun ara ara normale donen akintim oldu o gunleri eklemedim 3 gun yani normalde 33 gun
Ya ne biliyim biliyosundır sandım belçikaya 5 iş gününde geliyor eğer alırsan ben gelir bursaya gelirim no problem üzerime kar da koyabilirsin dua ederim ansjsjsjjsjSeni şimdi ben napiiimbitsnr teste 14 € verdim ben hassas diye oda negatif çıktı neden demiyon bana
zeynosum aklimi.okudun resmen hahahahaah ama bakmayacagim tutuyorum kendimi fjxdjdkodmspsslskızlar aranızda kahve falı bakmayı bilen var mı jdfjkgnfjkb
belki orada bebek falan görünür ahahahah
Ben onu 5 dk yaptım bu sefer işte yaen az 20 dk bel altina yastik koyup ayaklari kaldiriyoruz ve hemen dus almiyoruzzzz
ben köjglkjgkızlar aranızda kahve falı bakmayı bilen var mı jdfjkgnfjkb
belki orada bebek falan görünür ahahahah
Sen nerdesinYa ne biliyim biliyosundır sandım belçikaya 5 iş gününde geliyor eğer alırsan ben gelir bursaya gelirim no problem üzerime kar da koyabilirsin dua ederim ansjsjsjjsj
dokuluyor ama zaten o asaigda kalnlar yukari kacan kacmistir ama ne kadar uzanirsan o kadar iyiBen onu 5 dk yaptım bu sefer işte yazaten kalktığım gibi şaldırt diye peçete döküldü sanki birazı
Papatya getirirse bana hepinize veririm kız bu testten ajdjdbebim dongulerin karmasikligi saka mi djxjxjxk ekimdekinde 3 gun ara ara normale donen akintim oldu o gunleri eklemedim 3 gun yani normalde 33 gun