- 23 Nisan 2022
- 90
- 43
- 38
- 27
Ah bu bebiş sevdasıııdegisik bi süreç bakalim her ay yeni bisey ogreniyorum jxjxj
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah bu bebiş sevdasıııdegisik bi süreç bakalim her ay yeni bisey ogreniyorum jxjxj
Bende kullanayım o zamanBana da aynı şeyi söyledi kuzum yumurtan büyüyüp gelişiyo ve çatlıyor herhangi bir sorun yok ama kendimizi garantiye alalım dedi ben kendim de istedim zaten ilaç kullanmak
Kullan tabi onun dışında ben inomax diye bir takviye kullanıyorum onu da öneririm yumurta kalitesi için. Ultrasonda yumurta sayımı yaptı mı kaç yumurtan varmışBende kullanayım o zaman
Sağ ol canımrica ederim cok gecmis olsun
Daha gitmedim ki bu ay mesaj attım ben bugün reçetemi gönderdi kasımda konuştuğumuzda bu ay olmazsa aralıkta bunları yapıcaz demiştik çünkü ayın 14-18 gibi giderimKullan tabi onun dışında ben inomax diye bir takviye kullanıyorum onu da öneririm yumurta kalitesi için. Ultrasonda yumurta sayımı yaptı mı kaç yumurtan varmış
minik kusum benim gelse de sevinsek sevsek artik yaa dnjdjdkdAh bu bebiş sevdasııı
benimde bugun namaz kilarken secdeye gidip gelirken cok batiyordu sonra duzeldi ama sol kasıkta bi ağırlık var sanki gibiBir kere böyle bir bıçak batması gibi oldu ama 5-10 saniyelikti sonra geçti başka da yok çok şükür
Ovulasyon olduğunu düşündüğümde ben de gidicem de yumurta doğal olarak gelişiyor mu çatlıyor mu baktırmak için, vajinal usg ile mi bakılıyor psikolojik olarak kendimi hazırlayayım daha önce hep kaçtım çünküüKullan tabi onun dışında ben inomax diye bir takviye kullanıyorum onu da öneririm yumurta kalitesi için. Ultrasonda yumurta sayımı yaptı mı kaç yumurtan varmış
Evet vajinal usg ile bakılıyorOvulasyon olduğunu düşündüğümde ben de gidicem de yumurta doğal olarak gelişiyor mu çatlıyor mu baktırmak için, vajinal usg ile mi bakılıyor psikolojik olarak kendimi hazırlayayım daha önce hep kaçtım çünküü![]()
Canım adetin 2. günü gitmelisin. Evet vajinal bakılıyor. Adetliyken bakıyor ona göre yumurtan var mı yok mu kaç tane var tedavi belirliyor. Sen şu an adetli misinOvulasyon olduğunu düşündüğümde ben de gidicem de yumurta doğal olarak gelişiyor mu çatlıyor mu baktırmak için, vajinal usg ile mi bakılıyor psikolojik olarak kendimi hazırlayayım daha önce hep kaçtım çünküü![]()
Yarın adetimin son günü, benim henüz 3. Ayım olduğu için doktor bu ay bir tedavi planlamadı pcos a bağlı yumurta kendiliğinden gelişmezse veya çatlama olmazsa bir sonraki döngüde planlayabiliriz dedi , biraz benim merak etmem yani bu durumCanım adetin 2. günü gitmelisin. Evet vajinal bakılıyor. Adetliyken bakıyor ona göre yumurtan var mı yok mu kaç tane var tedavi belirliyor. Sen şu an adetli misin
hosgeldin canim bende de durumlar ayni.kasik agrilarim azaldi sadece namaz kilarken sol kasigimda batma oluyor egilip kalkarken ve orada bi doluluk cekilme hissi falan var 2 gundur goguslerim ozelleikle aksamlari cok agriyor hassas ve şişler ara ara belim ve karnim agriyor adet olacagim gibi hissediyorum bakalim gebelik mi adet miSelam kızlar yeni gelebildim. Bugün alt karnımda doluluk hissi alıyorum ve sürekli kasık ağrım oldu. Süreklide idrara çıkıyorum.Ve işin garip tarafı 3-4 gündür unutkanlık başladı bende bir şeyi bir yere koyuyorum unutuyorun yada bir şeyler kaybediyorum unutkanlıktan. Az kaldı cuma günü test yapmayı sabırsızlıkla bekliyorum. Sizde durumlar nasıl?
bebgim benimde regl olacakmıs gibi his var kasıklarımda beynim benimle dalga geciyo yalandan inanıyomusum gibi yaptım jajxjxjhosgeldin canim bende de durumlar ayni.kasik agrilarim azaldi sadece namaz kilarken sol kasigimda batma oluyor egilip kalkarken ve orada bi doluluk cekilme hissi falan var 2 gundur goguslerim ozelleikle aksamlari cok agriyor hassas ve şişler ara ara belim ve karnim agriyor adet olacagim gibi hissediyorum bakalim gebelik mi adet mi
ben direk inandim sahsen cxjxjfjxjxjxbebgim benimde regl olacakmıs gibi his var kasıklarımda beynim benimle dalga geciyo yalandan inanıyomusum gibi yaptım jajxjxj
evet bende acikiyorum cabucak iki gundur bide bugun uyku bastiriyor normalde gunduz uykum yoktur gece bile dalarken 1 saati bulur uyumam uykum sıkıntılıdır ve halsizim de iste ben regl olurken de boyle oluyom ya jfhfjfkfkfjjfmfSelamlar kızlar tekrardan, az önce bulaşıkları yerleştirdim ve çamaşır katladım ve farkettim ki çok hızlı yoruluyorum nefes nefese kalıyorum gibi hatta. Bir de kollarımı kaldırırken sanki koltuk altımdan göğsüne doğru bir sancı var gibi psikolojik mi bilmiyorum yaşayan var mı böyle şeyler. Dpo 10 civarındayım
khd uzmanimiz zeynosumuz geldi nfjfjjddjndKızlar femara iyi bir ilaç pcosta özellikle veriliyor. Rahmi de kalınlaştırıyor yumurtaları da uyarıyor. Genelde yumurtası gelişmeyenlere veriliyor büyütüyor diye. Ama yumurtası büyüyenlere de bana göre saçma olmasına rağmen tedavi ilk aşaması bu olduğu için yine de veriyor doktorlar B beyazmelek111Vignette
bi süpriz yapsa cok mutlu olurum ahsjdben direk inandim sahsen cxjxjfjxjxjx