• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Bence erken uzulmemek ıcın yapmamak saha mantıklı tabı sen bıkırsınız gene ama belkı var testte daha çıkmıyor o ıhtımallerde oldugu ıcın bıraz daha beklemek daha ıyı
cikarsa erken ogrenmis olurum cikmazsa da regli beklerim canim gelirse bizimdir gelmezse hic bizim olmamıştır 😅😅 ünlü dusunur B beyazmelek111 in de dedigi gibi yeni aylar yeni yumurtlaarr😅😅💖

canim sen uzuluyorsan yapma bekleyebilirsen 1 hafta gecikme bekle canim, ben bir sonraki aya odaklaniyorum hemen hatta dusun yani simdiden odaklandim bir sonraki aya 😅🙏🏿
Tabıkı uzuluyorum kım uzulmezkı herkes üzülür oyle hemende toplanayıp dıger aya hazırlanayım herkesde yapamıyo hormonlar alt ust zaten bu sureclerde

cikarsa erken ogrenmis olurum cikmazsa da regli beklerim canim gelirse bizimdir gelmezse hic bizim olmamıştır 😅😅 ünlü dusunur B beyazmelek111 in de dedigi gibi yeni aylar yeni yumurtlaarr😅😅💖
Kız ben gecenlerde erkenden test yapmayın dıye tavsıyelerını okudum senın sana nolduda sımdı test hevesıne gırdın😂

Ya bılmıuorum. Neden ama ıcıme oyle doguyor senın gebe olsan bıle sankı aralıgın 10 11 gıbı bellı olacak gıbı gelıyo bana tabı bu sadecd bır hıs nıye doguyo onuda bılmıyorum ama gebeysen ogun ogrenceb degılsende ogun regl olcan gıbı bır hıse gelıyo ıcıme
ayy yerim seni ya hahahah 11 aralik dogum günüm o gun ogrenmeyi cok isterim biliyor musun😅😅 keske oyle birsey olsa hep onun icin dua ettim onu istedim eger hislerin kuvvetliyse ve gerceklesirse cok dua ederim sana😅😅💖🙏🏿

ayy yerim seni ya hahahah 11 aralik dogum günüm o gun ogrenmeyi cok isterim biliyor musun😅😅 keske oyle birsey olsa hep onun icin dua ettim onu istedim eger hislerin kuvvetliyse ve gerceklesirse cok dua ederim sana😅😅💖🙏🏿
Hıslerım sadece başkalarına kuvvetlı kendımede sıfır gercekten bazen gercek oluyo burda bır arkadas vardı ruyamda tam kızın yumurtlama donemınde hamıle gırmustum gercekten gebeymıs ama kımyasal okmustu cok uzuldum ozamanda allahım ısteyen herkesın kucagını dokdurdun

Hıslerım sadece başkalarına kuvvetlı kendımede sıfır gercekten bazen gercek oluyo burda bır arkadas vardı ruyamda tam kızın yumurtlama donemınde hamıle gırmustum gercekten gebeymıs ama kımyasal okmustu cok uzuldum ozamanda allahım ısteyen herkesın kucagını dokdurdun
yaa insallah hislerin dogru cikar canimm zaten sabah negatifi gorursem ve dogum gunume kadar regl gelmezse o gun yapmayi düşünüyorum sonraki testi😅😅

Dpo kaç oluyor ozaman senın
canim chat bu sekilde söylüyor

Tabii, işte 4–8 Aralık tarihleri için DPO (yumurtlamadan sonraki gün) hesabı, yumurtlama tarihlerine göre:

Yumurtlama 21 Kasım ise:
  • 4 Aralık → 13 DPO
  • 5 Aralık → 14 DPO
  • 6 Aralık → 15 DPO
  • 7 Aralık → 16 DPO
  • 8 Aralık → 17 DPO

Yumurtlama 22 Kasım ise:
  • 4 Aralık → 12 DPO
  • 5 Aralık → 13 DPO
  • 6 Aralık → 14 DPO
  • 7 Aralık → 15 DPO
  • 8 Aralık → 16 DPO

Yumurtlama 23 Kasım ise:
  • 4 Aralık → 11 DPO
  • 5 Aralık → 12 DPO
  • 6 Aralık → 13 DPO
  • 7 Aralık → 14 DPO
  • 8 Aralık → 15 DPO

Yumurtlama 24 Kasım ise:
  • 4 Aralık → 10 DPO
  • 5 Aralık → 11 DPO
  • 6 Aralık → 12 DPO
  • 7 Aralık → 13 DPO
  • 8 Aralık → 14 DPO

Bu hesaba göre 4–8 Aralık arası testler daha net sonuç verir.

Bak eger bu ay yumurtlama nı dogru hesapladıysan senın hıc ovulasyon stresıne gırmene gerek kalmaz vucudunu baya ıyı tanıyosun her ay anlayabılırsınde bu ıyı bır
evet canim takip ediyorum kendimi o donem test yapmamak icin ama bu sekilde de cok zor oluyor belki olmazsa onumuzdeki ay yaparim

canim chat bu sekilde söylüyor

Tabii, işte 4–8 Aralık tarihleri için DPO (yumurtlamadan sonraki gün) hesabı, yumurtlama tarihlerine göre:

Yumurtlama 21 Kasım ise:
  • 4 Aralık → 13 DPO
  • 5 Aralık → 14 DPO
  • 6 Aralık → 15 DPO
  • 7 Aralık → 16 DPO
  • 8 Aralık → 17 DPO

Yumurtlama 22 Kasım ise:
  • 4 Aralık → 12 DPO
  • 5 Aralık → 13 DPO
  • 6 Aralık → 14 DPO
  • 7 Aralık → 15 DPO
  • 8 Aralık → 16 DPO

Yumurtlama 23 Kasım ise:
  • 4 Aralık → 11 DPO
  • 5 Aralık → 12 DPO
  • 6 Aralık → 13 DPO
  • 7 Aralık → 14 DPO
  • 8 Aralık → 15 DPO

Yumurtlama 24 Kasım ise:
  • 4 Aralık → 10 DPO
  • 5 Aralık → 11 DPO
  • 6 Aralık → 12 DPO
  • 7 Aralık → 13 DPO
  • 8 Aralık → 14 DPO

Bu hesaba göre 4–8 Aralık arası testler daha net sonuç verir.
Bak yapay zekaya gorede benım dedıgım tarıhlerde ogrenöe ıhtımalın daha yuksek

evet canim takip ediyorum kendimi o donem test yapmamak icin ama bu sekilde de cok zor oluyor belki olmazsa onumuzdeki ay yaparim
Ya bende soyle akıntımdan net anlıyorum ama tam yumurtladıgım gun nezaman onu kedtıremıyorum bıanda akıntı kesılıyo bende bıttı dıyorun sadece ama bu ay klomenden dolayı akıntımda düzgün olmadı bende hemen testler yaptım

Eee ozaman bana tesekkur et bır gidersın kese var kalp atısı var bu arada erken ogrenemekde streslı dıyolar hcg artacakmı stresıde cok zormus of of
hahaha ohh mis gibi olur valla😅😅😅 ederim tabi niye etmiyim, ama sen kaybolma bi yerlere hatta dur mesaj birakiyim sana da kaybetmiyim seni o gun ogrenirsem eger kisisel tesekkurlerimi ileticem😅😅

Back
X