- 2 Kasım 2025
- 410
- En iyi cevaplar
- 1
- 276
- 18
Aaay dodomuzz belki devami gelmez ama gelirse dee yeni döngü yeni yumurtalar inşallahdodonuz elendi..............................
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaay dodomuzz belki devami gelmez ama gelirse dee yeni döngü yeni yumurtalar inşallahdodonuz elendi..............................
her zamman burdayiiiizzzzzz bi yere gitmiyrouzzz fjdjdkkDodo benimde yarın baslarsa 3 ocak olacak buradayızzzzz
Ah inşallah bize de nasip olur iyi haber almakBizim neden böyle oldu anlamadım böyle olan bir kaç kişi ile konuştum 10 gün gecikmeden sonra geç döllenme ile öğrenen varmış
bakalim takipteyim gelmezse seviniriz gelirse yeni umutlar yeni yumurtlar jfjdjdxkAaay dodomuzz belki devami gelmez ama gelirse dee yeni döngü yeni yumurtalar inşallah![]()
Merhaba. Yoeumunuzu gördüm de.Canım gebelik belirtilerinde de yorgunluk uyku hali varkahrolası pms belirtileri nasıl da gebelik belirtilerine benziyor
ben ayırt edemiyorum o yüzden
Bende eleniyorum galiba şimdi peçeteyle sildiğimce 1 damla çok çok açık pembe bir şey gördüm hadi baslasında yeni aya hazırlanalım ahdhdjbakalim takipteyim gelmezse seviniriz gelirse yeni umutlar yeni yumurtlar jfjdjdxk
Yanlıs bilmiyosam eger progeston dusuklugunden oluyoKızlar iyi akşamlar :) bir sorum olacak benim reglimin başlaması çok uzun sürüyor sürekli kahverengi kan geliyor böyle bir durum yaşayan var mı ? Mesela ilk lekem çarşama öğlen geldi daha kahverengi kan şeklinde devam ediyor.
Benim geçen ayki adetim sürekli kahverengi kan şeklinde gelmişti doktora gidiyorum sorun yok deyip gönderiyorlarKızlar iyi akşamlar :) bir sorum olacak benim reglimin başlaması çok uzun sürüyor sürekli kahverengi kan geliyor böyle bir durum yaşayan var mı ? Mesela ilk lekem çarşama öğlen geldi daha kahverengi kan şeklinde devam ediyor.
Her ay böyle oluyor. Doktora gittim temmuz ayında pek önem vermedi hormon tahlili yaptı bazı hormonlar için hepsi normal değer dedi. Bazı yerlerde okuyorum kahverengi kan önceki adet döneminden kalma falan yazıyorduYanlıs bilmiyosam eger progeston dusuklugunden oluyo
Ben. Pcos oldugunu bu sekılde ogrendim regllerım azaldıKızlar iyi akşamlar :) bir sorum olacak benim reglimin başlaması çok uzun sürüyor sürekli kahverengi kan geliyor böyle bir durum yaşayan var mı ? Mesela ilk lekem çarşama öğlen geldi daha kahverengi kan şeklinde devam ediyor.
ay bi baslayamadi ya hdjxjfkfBende eleniyorum galiba şimdi peçeteyle sildiğimce 1 damla çok çok açık pembe bir şey gördüm hadi baslasında yeni aya hazırlanalım ahdhdj
Ben doktora gittim ama bir şey demediBen. Pcos oldugunu bu sekılde ogrendim regllerım azaldı
baslasanaaaaaaaa delirtti beniay bi baslayamadi ya hdjxjfkf
artimed ovuMarkası neydi
Ben cok doktora gıttım canım hıcbırı bıse demdı en son bır doktor bıldı detaylı testlerle ıyce bır gıt arastırsınlarBen doktora gittim ama bir şey demedi