• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Zaten hepsinin fiyatları ortalama aynıdır gibime geliyor. Bir gebenin günlüğü de kullandım lab. Da kullandım innovita da kullandım. İnnovita kullanımı daha rahat geldi bana. Yanında hassas gebelik testinin olması da iyi. İnstagramda da minnakurabiyeler mi ne öyle bir sayfa var testler hakkında yardımcı da oluyor Kadın hani bu pik mi çatlama mı falan diye sorabilirsin kafana takılırsa. Gebelik testi kuruma çizgisi verebilir sadece ama zsten erken yapmamaya çalış onu da sütten ağzımız yandı sabretmek lazım
askim genelik testi icin awoxum var elimde eger kafama eser de erken yaparsam onlari yine awox siparis veririm ben

E6065885-3642-4057-970B-34F121C7B5B9.webp
İşte bu da benim hormon sonuclarım

Zaten hepsinin fiyatları ortalama aynıdır gibime geliyor. Bir gebenin günlüğü de kullandım lab. Da kullandım innovita da kullandım. İnnovita kullanımı daha rahat geldi bana. Yanında hassas gebelik testinin olması da iyi. İnstagramda da minnakurabiyeler mi ne öyle bir sayfa var testler hakkında yardımcı da oluyor Kadın hani bu pik mi çatlama mı falan diye sorabilirsin kafana takılırsa. Gebelik testi kuruma çizgisi verebilir sadece ama zsten erken yapmamaya çalış onu da sütten ağzımız yandı sabretmek lazım
Labo daha ucuzdu sankı ben alırken o yuzden bu pahalı geldı bana yok test yapmam ben zaten gunum gecsede yapmam benım sutten agzım cok yandı

Şey ovüleri attım ağrım da akıntım da var cizgiler de net gayette yumurtlama var
Yumurtlama ihtimalini gösteriyor o testler yüzde yüzde yumurtlama var hiçbir zaman denilemez ancak ultrasonla takip edilebilir bu net bir şekilde. Ama sizin zaten önceden tutmuş sanırım ovülasyon testleri de bunu desteklemiş. Aynı destek neden olmasın veya neden yanıltsın diyebiliriz gibime geliyor yani var gibime geliyor evet

Yumurtlama ihtimalini gösteriyor o testler yüzde yüzde yumurtlama var hiçbir zaman denilemez ancak ultrasonla takip edilebilir bu net bir şekilde. Ama sizin zaten önceden tutmuş sanırım ovülasyon testleri de bunu desteklemiş. Aynı destek neden olmasın veya neden yanıltsın diyebiliriz gibime geliyor yani var gibime geliyor evet
Çok kafa yordum cok gereksiz taktım düşük etkilemişti ama şimdi spora diyete de başladım folik asitte ve magnezyumda kullanıyorum ki tutmazsa regl olursam o zaman endokrine direkt

Prolaktın ıcın 15 20 gun sonda yenıden kan verebılırsın dustuyae ıyı dusmedıyae ılac baslar bu hormonda onemlı bır hormon bızler ıcın helede gebelım dusunuyozya zaten hersey yıksekıyo nasıl oluyosa
Ay sorma ilk kez yüksek cıktı 5. Hormon verişimdi ilk kez 49u gördüm ben şok… bakalım yumurtlama kaliteliyse tutunur yoksa ona göre ilaca başlarım hiçbir şeyi riske atmak istemem

Çünkü innovitada kuruma çizgisi de oluyor ve ilk idrara batırdıgında da çizgi olusuyor anlamıyorsun labo oyle değil daha güvenilir kesinlikle
Bende hıc kuruma cızgısı bırakmadı zaten 15 dakka sonra bakmayın sonuclara dıyolar 15 dakka ıcındede netlesıyor net pıkı bır yıl sonra o test sayesınde gordum yanı ben cok memnunum

Back
X