- 19 Eylül 2025
- 437
- 402
- 18
- 28
Sanmıyorum oyle olsa hissederdim benceniye baslamadi ki bi turlu ya belkide yerlesmedir gerçekten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanmıyorum oyle olsa hissederdim benceniye baslamadi ki bi turlu ya belkide yerlesmedir gerçekten
Aynı durumdayım canım benimde 3 gün gecikmeli. Ama negatif. Kasıklarım batıyor ama gelen giden yok daha.Kızlar benim gecikmemin 6. Günü hala adet olmadım bugün test yaptım negatif
Sağol canım çok şükür bugün daha iyiyimyaa gecmis olsun canim
bi yarin test yap sabah bak bakalim ne olacakSanmıyorum oyle olsa hissederdim bence
Yapıcam yarın bugün ki test kafamı karıştırdıbi yarin test yap sabah bak bakalim ne olacak
simdi baktim ona canim biraz kafa karıştırıcıYapıcam yarın bugün ki test kafamı karıştırdı
Bakalim bebis ya hayırlısıcanimm tükenmek yok yola devam edecegiz
bak bana adet oldum bende napalim nasip isteBakalim bebis ya hayırlısı
Askim gebelik planı konusunda bıkmadım diğer sorunlar ve diğer sağlık sorunlarım beni yordu bir de gebelik gelirse baş edemez miyim diye yoruldum aslında belki de şuana kadar nasip olmaması benim hayrımaydı bilmiyorum hayırlısı dediğim gibi bebisim ben hepinizi desteklemek için ve güzel pozitif haberlerinizi almak için buralarda olucammmbak bana adet oldum bende napalim nasip iste
nasip belkide hic beklemediğin bir anda baher gibi gelicek hayatin hayirlisi olsunAskim gebelik planı konusunda bıkmadım diğer sorunlar ve diğer sağlık sorunlarım beni yordu bir de gebelik gelirse baş edemez miyim diye yoruldum aslında belki de şuana kadar nasip olmaması benim hayrımaydı bilmiyorum hayırlısı dediğim gibi bebisim ben hepinizi desteklemek için ve güzel pozitif haberlerinizi almak için buralarda olucammm
Çok sınkıntılı bir durum olacaksam olayım artık diyorum ama yok hakkımızda hayırlısı olsun inşallah gecikmeli bir adet gelecek sanırımAynı durumdayım canım benimde 3 gün gecikmeli. Ama negatif. Kasıklarım batıyor ama gelen giden yok daha.
Pazartesiye kadar olmazsan kan ver sende ben vermeyi düşünüyorum canımÇok sınkıntılı bir durum olacaksam olayım artık diyorum ama yok hakkımızda hayırlısı olsun inşallah gecikmeli bir adet gelecek sanırım![]()