• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

bak bana adet oldum bende napalim nasip iste
Askim gebelik planı konusunda bıkmadım diğer sorunlar ve diğer sağlık sorunlarım beni yordu bir de gebelik gelirse baş edemez miyim diye yoruldum aslında belki de şuana kadar nasip olmaması benim hayrımaydı bilmiyorum hayırlısı dediğim gibi bebisim ben hepinizi desteklemek için ve güzel pozitif haberlerinizi almak için buralarda olucammm

Askim gebelik planı konusunda bıkmadım diğer sorunlar ve diğer sağlık sorunlarım beni yordu bir de gebelik gelirse baş edemez miyim diye yoruldum aslında belki de şuana kadar nasip olmaması benim hayrımaydı bilmiyorum hayırlısı dediğim gibi bebisim ben hepinizi desteklemek için ve güzel pozitif haberlerinizi almak için buralarda olucammm
nasip belkide hic beklemediğin bir anda baher gibi gelicek hayatin hayirlisi olsun💖💖

Aynı durumdayım canım benimde 3 gün gecikmeli. Ama negatif. Kasıklarım batıyor ama gelen giden yok daha.
Çok sınkıntılı bir durum olacaksam olayım artık diyorum ama yok hakkımızda hayırlısı olsun inşallah gecikmeli bir adet gelecek sanırım ☹️

Kizlar pek birsey yazmiyorum ama okuyorum yazdiklarinizi.. 😍 benim bir sorum olacak.. normalde bat 8 aralik olmasi gerekiyordu.. fakat pik bu sefer gec oldu 30 kasimda.. pike gore ben suan dop 6 dayim.. tatli tatli sirtim agriyor sanki adet olacagim gibi. Bende mi elendim bu ay acaba 🥹😢

Back
X