- 1 Nisan 2019
- 907
- 425
- 103
Direk google kk uygulama yazıp aratsana canım belki ordan ulaşırsınAmh gayet iyi hic panige gerek yok regli bittikten 4 gun sonra ovu teste basla istersen.
Soylemis uc cizgiye tikladim ama cikmiyor birsey
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Direk google kk uygulama yazıp aratsana canım belki ordan ulaşırsınAmh gayet iyi hic panige gerek yok regli bittikten 4 gun sonra ovu teste basla istersen.
Tutmaz mı diyorsun ümitlenmeyeyimevet papatyam o sekilde yaparsim ama herseye hazirla kendini.lutfennnnnn
Ne kadar garip bir sistemimiz var gerçekten. Belki de işte gebelik oluşuyordu ama ilerlemedi bilmiyorum. Biz artık kedi alıcaz galiba çocuk için beklettik hep hamilelikte zor olmasın diye çünkü benim toksoplazma testim negatif çıktı yani hiç kapmamışım o virüsü. Kedi alalım bari diyoruz ya 2 tanr kuş var evde ama yine de yetmiyor çocuk olasıya evi hayvanat bahçesine çevireceğiz sonra da birlikte büyürler napalım hshdhshsCanım benımde basıma ne geldı ekım ayında bılıyomusun belkıde aynı sey senın yasadıgın klomen tedavısıne baslıycaz o ay lh testı yapmadım akıntısan anladım yunurtladıgımı bırde ayın ortasında doktorum yumurtan var dedı 14 mm ben adet oldum 3 gunu gıttım doktor tedavıye baslamadı atılmıs 17 mm folıkul ızlendı yazdı rapora banada dedıkı atılmıs yunurtan var yakın zamanda ılıskın oldumu bunu bekleyelım ne kadar sacma adet oluyorum nasıl olcak o ıs buyuk ıhtımal sdet oömadan yunurtladım ben yanı aynı senın gını
YaptDirek google kk uygulama yazıp aratsana canım belki ordan ulaşırsın
Ay sayende oldu buldum sagol canim benim;*Direk google kk uygulama yazıp aratsana canım belki ordan ulaşırsın
Ay oh be oldu canım sagolDirek google kk uygulama yazıp aratsana canım belki ordan ulaşırsın
Gecen sene alıcaktım dedıgın tsstten alamadım gebelıkde engel dıye sımdıye buyurdu sımdıde masrafları cok zod alamam dahada ıgnesı asısı mamasıNe kadar garip bir sistemimiz var gerçekten. Belki de işte gebelik oluşuyordu ama ilerlemedi bilmiyorum. Biz artık kedi alıcaz galiba çocuk için beklettik hep hamilelikte zor olmasın diye çünkü benim toksoplazma testim negatif çıktı yani hiç kapmamışım o virüsü. Kedi alalım bari diyoruz ya 2 tanr kuş var evde ama yine de yetmiyor çocuk olasıya evi hayvanat bahçesine çevireceğiz sonra da birlikte büyürler napalım hshdhshs
Kediyi alırız kesin çocuk olur hahshsbGecen sene alıcaktım dedıgın tsstten alamadım gebelıkde engel dıye sımdıye buyurdu sımdıde masrafları cok zod alamam dahada ıgnesı asısı maması
Kadınlar kulübü yazıyor ya üstte onun yanındaki 3 çizgiye tıklayınca eeeen aşağıda uygulamasını kur varAmh gayet iyi hic panige gerek yok regli bittikten 4 gun sonra ovu teste basla istersen.
Olmuşmuş yazdığımdaYapt
Ay sayende oldu buldum sagol canim benim;*
Ay oh be oldu canım sagol
5,6,7 hala vardır ihtimalKızlar 2-3 aralık ovulasyonda pik 4 aralık çatlama. 4 ünden sonra yaşanan ilişkilerde döllenme ihtimali yoktur değil mi?
Yumurtanın en fazla 36 saat canlı kalabildiğini okudum çatlamadan sonra. Ama ovulasyon testlerinde çatlama gösterip de ultrasonda hala çatlama görünmeyenler de var bekleyeceğiz olursa da düşük ihtimal olur benimki5,6,7 hala vardır ihtimal
Evet ve onların sayısı az değil bu da benim ovulasyon testlerine güvenimi sarstı. O sebeple artık zamanı geçti 36 saat aradan geçti ihtimal bitti gibi düşünmemek ve bu sebeple moral bozmamak gerekiyor.Yumurtanın en fazla 36 saat canlı kalabildiğini okudum çatlamadan sonra. Ama ovulasyon testlerinde çatlama gösterip de ultrasonda hala çatlama görünmeyenler de var bekleyeceğiz olursa da düşük ihtimal olur benimki
Teşekkür ederim cevapladığınız içinEvet ve onların sayısı az değil bu da benim ovulasyon testlerine güvenimi sarstı. O sebeple artık zamanı geçti 36 saat aradan geçti ihtimal bitti gibi düşünmemek ve bu sebeple moral bozmamak gerekiyor.
Estağfirullah ne demek her zamanTeşekkür ederim cevapladığınız için![]()
Sağ kasıkla bacak birleşiminde doluluk hissi şeklinde ağrı vardı aslında tam ağrı da diyemem ama önceki gün çok uzun bir yürüyüş yapmıştım ona bağlıyordum. Acilde hekim olan arkadaşımın yanına gitmiştim. Önceki gün de olur olmadık bir sebepten ağladığım için şakalaşmıştık. Tetkiklerin içinde hcg de istedi zaten ara ara gittiğimde bakardı ama hep 0.1, 0.2 falan olurdu hcg. O gün 10.8 geldi. Şu anda erken gebelik belirtileri yaşıyorum sabahları daha ağır olmak üzere gün içinde ara ara mide bulantısı, koku hassasiyeti, memelerde aşırı hassasiyet meme uçlarım değişti yuvarlaklaştı ama en baskın belirtim uyku hali. O kadar halsizim ki mutfakta 2-3 dklığına uyukluyorum güpegündüz.Planlı değilse size 6 gün öncesinden kan verdiren durum ne oldu? Belirti yerleşme kanaması vs mi
Sağlıkla kucağınıza alın inşallahSağ kasıkla bacak birleşiminde doluluk hissi şeklinde ağrı vardı aslında tam ağrı da diyemem ama önceki gün çok uzun bir yürüyüş yapmıştım ona bağlıyordum. Acilde hekim olan arkadaşımın yanına gitmiştim. Önceki gün de olur olmadık bir sebepten ağladığım için şakalaşmıştık. Tetkiklerin içinde hcg de istedi zaten ara ara gittiğimde bakardı ama hep 0.1, 0.2 falan olurdu hcg. O gün 10.8 geldi. Şu anda erken gebelik belirtileri yaşıyorum sabahları daha ağır olmak üzere gün içinde ara ara mide bulantısı, koku hassasiyeti, memelerde aşırı hassasiyet meme uçlarım değişti yuvarlaklaştı ama en baskın belirtim uyku hali. O kadar halsizim ki mutfakta 2-3 dklığına uyukluyorum güpegündüz.
İnşaAllahh. Buraya da yazarsın artıık sonucu. İyi sonuçlar alırsın umarımmm.İnşallah yarın adet gecikmemin 4. Günü hiç gecikme yaşmazdım ben gidip kan testi vereceğim. İnşallah vardır.
temizlendikten hemen sonra basla istersenSöylemiş üstte arkadaş kuzulsr ben uygulamayı indirdiğim için siteye giremiyorum dolayısıyla bende görünmüyor.
Kızlar ya bu ay benim reglim çok garipti kanamam çok yoğun olmadı nerdeyse çok az pıhtı oldu ped doluyordu ama eskisi gibi değiş yumurtlama çok erken başladı sağlı sollu batıyor bu yumurtlama batması biliyorum acaba lh testine erken mi başlasam ki bu ay. Bir de göğüs dolgunluğum inmedi. Korkum yumurtlama fonksiyonunun azalması hani kanama miktarı azaldıkça rezerv azalır ya. Amh 2.94 normalde