• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Canım benımde basıma ne geldı ekım ayında bılıyomusun belkıde aynı sey senın yasadıgın klomen tedavısıne baslıycaz o ay lh testı yapmadım akıntısan anladım yunurtladıgımı bırde ayın ortasında doktorum yumurtan var dedı 14 mm ben adet oldum 3 gunu gıttım doktor tedavıye baslamadı atılmıs 17 mm folıkul ızlendı yazdı rapora banada dedıkı atılmıs yunurtan var yakın zamanda ılıskın oldumu bunu bekleyelım ne kadar sacma adet oluyorum nasıl olcak o ıs buyuk ıhtımal sdet oömadan yunurtladım ben yanı aynı senın gını
Ne kadar garip bir sistemimiz var gerçekten. Belki de işte gebelik oluşuyordu ama ilerlemedi bilmiyorum. Biz artık kedi alıcaz galiba çocuk için beklettik hep hamilelikte zor olmasın diye çünkü benim toksoplazma testim negatif çıktı yani hiç kapmamışım o virüsü. Kedi alalım bari diyoruz ya 2 tanr kuş var evde ama yine de yetmiyor çocuk olasıya evi hayvanat bahçesine çevireceğiz sonra da birlikte büyürler napalım hshdhshs

Kızlar 2-3 aralık ovulasyonda pik 4 aralık çatlama. 4 ünden sonra yaşanan ilişkilerde döllenme ihtimali yoktur değil mi?

Ne kadar garip bir sistemimiz var gerçekten. Belki de işte gebelik oluşuyordu ama ilerlemedi bilmiyorum. Biz artık kedi alıcaz galiba çocuk için beklettik hep hamilelikte zor olmasın diye çünkü benim toksoplazma testim negatif çıktı yani hiç kapmamışım o virüsü. Kedi alalım bari diyoruz ya 2 tanr kuş var evde ama yine de yetmiyor çocuk olasıya evi hayvanat bahçesine çevireceğiz sonra da birlikte büyürler napalım hshdhshs
Gecen sene alıcaktım dedıgın tsstten alamadım gebelıkde engel dıye sımdıye buyurdu sımdıde masrafları cok zod alamam dahada ıgnesı asısı maması

Yumurtanın en fazla 36 saat canlı kalabildiğini okudum çatlamadan sonra. Ama ovulasyon testlerinde çatlama gösterip de ultrasonda hala çatlama görünmeyenler de var bekleyeceğiz olursa da düşük ihtimal olur benimki
Evet ve onların sayısı az değil bu da benim ovulasyon testlerine güvenimi sarstı. O sebeple artık zamanı geçti 36 saat aradan geçti ihtimal bitti gibi düşünmemek ve bu sebeple moral bozmamak gerekiyor.

Kızlar kanamam çok yoğun benim dün normal sakin başladı ama gece üç kez üst baş değişmek zorunda kaldım gün boyu da çok fazla kanamam oldu niye böyle oldu acaba ?

Planlı değilse size 6 gün öncesinden kan verdiren durum ne oldu? Belirti yerleşme kanaması vs mi
Sağ kasıkla bacak birleşiminde doluluk hissi şeklinde ağrı vardı aslında tam ağrı da diyemem ama önceki gün çok uzun bir yürüyüş yapmıştım ona bağlıyordum. Acilde hekim olan arkadaşımın yanına gitmiştim. Önceki gün de olur olmadık bir sebepten ağladığım için şakalaşmıştık. Tetkiklerin içinde hcg de istedi zaten ara ara gittiğimde bakardı ama hep 0.1, 0.2 falan olurdu hcg. O gün 10.8 geldi. Şu anda erken gebelik belirtileri yaşıyorum sabahları daha ağır olmak üzere gün içinde ara ara mide bulantısı, koku hassasiyeti, memelerde aşırı hassasiyet meme uçlarım değişti yuvarlaklaştı ama en baskın belirtim uyku hali. O kadar halsizim ki mutfakta 2-3 dklığına uyukluyorum güpegündüz.

Sağ kasıkla bacak birleşiminde doluluk hissi şeklinde ağrı vardı aslında tam ağrı da diyemem ama önceki gün çok uzun bir yürüyüş yapmıştım ona bağlıyordum. Acilde hekim olan arkadaşımın yanına gitmiştim. Önceki gün de olur olmadık bir sebepten ağladığım için şakalaşmıştık. Tetkiklerin içinde hcg de istedi zaten ara ara gittiğimde bakardı ama hep 0.1, 0.2 falan olurdu hcg. O gün 10.8 geldi. Şu anda erken gebelik belirtileri yaşıyorum sabahları daha ağır olmak üzere gün içinde ara ara mide bulantısı, koku hassasiyeti, memelerde aşırı hassasiyet meme uçlarım değişti yuvarlaklaştı ama en baskın belirtim uyku hali. O kadar halsizim ki mutfakta 2-3 dklığına uyukluyorum güpegündüz.
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 💕🐣

Söylemiş üstte arkadaş kuzulsr ben uygulamayı indirdiğim için siteye giremiyorum dolayısıyla bende görünmüyor.

Kızlar ya bu ay benim reglim çok garipti kanamam çok yoğun olmadı nerdeyse çok az pıhtı oldu ped doluyordu ama eskisi gibi değiş yumurtlama çok erken başladı sağlı sollu batıyor bu yumurtlama batması biliyorum acaba lh testine erken mi başlasam ki bu ay. Bir de göğüs dolgunluğum inmedi. Korkum yumurtlama fonksiyonunun azalması hani kanama miktarı azaldıkça rezerv azalır ya. Amh 2.94 normalde
temizlendikten hemen sonra basla istersen

Back
X