• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

değerinde maallah çok güzel çıkmış hadi hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn darısı başımıza hamişlerin duası kabul olurmuş bir hayır duanı alırımm :KK200:
Çok teşekkür edeim Allah isteyen herkesin gönlüne göre versin inşallah yok bitmeden herkes güzel haberleri alır 🫂

herkese merhaba surecımı anlatayım DPO 16 bugun. test yapmadım bugun doktor kontrolum vardı , vajınal muayenede baktı rahim kalınlaşmış cuma gunu sabah kan ver dedi. progestan ve diğer ılaclara devam dedi. cuma netleşecek o zaman kdr olmazsam tabı:)

Kızlar günaydın bu ay reglim 9 gün önceden geldi 6 Aralık ta ovülasyon testim yoktu hemen sipariş verdim yarın teslimi edilecek muhtemelen chat 9 aralıkta başla test yapmaya dedi ama benim regl bugün anca bitti gibi yumurtlamayı kaçırmamak için erken başlamalısın dedi siz ne düşünüyorsunuz eczaneden alıp başlayayım mı bugün yolda kargoyu bekleyeyim mi
Canım etken başlamak her zaman daha iyi. Ben hep reglimin 4. Günü başlıyorum. Zaten az az leke gelmeye başladı mı bitmiş gibi oluyor. Bazı kadınlar erken yumurtlayabiliyor

Çok zormuş gerçekten bunu yapmak. Ben ilk gebeliğimde hemen hamile kalmıştım. Bunda mayıstan bu yana tık yok 🥲
Ya evet bunu çok duyuyorum bir de tam tersini. Doğumda ayarlar mı bozuluyor ne oluyor 😪 Gerçi hep kendimizde arıyoruz sorunu belki beyler de yaşlanıyor 😂 Abisi&Ablası kaç yaşında?

Ya evet bunu çok duyuyorum bir de tam tersini. Doğumda ayarlar mı bozuluyor ne oluyor 😪 Gerçi hep kendimizde arıyoruz sorunu belki beyler de yaşlanıyor 😂 Abisi&Ablası kaç yaşında?
Çok garip ama amh düşüklüğü var. Ben ona bağlıyorum. Tüm değerlerim iyi amh çok düşük. Ablası diyelim 3 yaşında canım. 😅

herkese merhaba surecımı anlatayım DPO 16 bugun. test yapmadım bugun doktor kontrolum vardı , vajınal muayenede baktı rahim kalınlaşmış cuma gunu sabah kan ver dedi. progestan ve diğer ılaclara devam dedi. cuma netleşecek o zaman kdr olmazsam tabı:)
Evde test yapmış mıydınız?

Sende klomen kullandın dıye hatırlıyorum dpo 16 baya plmus test yapmadınmı

kız test yapsana ya cuma günü nedir allah aşkınaaa

Kız strese gırcek nevar zaten rahım kalınlaşmış yunurtlamadan sınra bayada gecmıs varsa cıkacak erken olsa katılıyorum test stres yapıyor bende suan o yuzden yapmıyorum ama dpo 16 tam test zamanı
tamam strese girecek de rahim progestandan dolayı da kalın olabilir kaç gündür kullanıyor onu. ben olsam bekleyemezdimm

Back
X