• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Kızlar çok tatlısınız hepinize kucak dolusu kalpler gönderiyorum 🌺🌺❤️❤️ benim bir sorum var size dpo 4 te başlayan göğüs dolgunluğum ve ağrım var bugün dpo 10 dayım düne kadar artarak devam etti dün çok feciydi bu sabah çok hafif azalmış gibi geldi bana hala ağrıyor ama dünkü kadar değil sanki. Gebelik olsaydı azalma olmazdı değil mi artarak mı devam ederdi hep ?

Kızlar çok tatlısınız hepinize kucak dolusu kalpler gönderiyorum 🌺🌺❤️❤️ benim bir sorum var size dpo 4 te başlayan göğüs dolgunluğum ve ağrım var bugün dpo 10 dayım düne kadar artarak devam etti dün çok feciydi bu sabah çok hafif azalmış gibi geldi bana hala ağrıyor ama dünkü kadar değil sanki. Gebelik olsaydı azalma olmazdı değil mi artarak mı devam ederdi hep ?
askim sende cok tatlisinnnn💖💖💖💖 belirtilrre odaklanma canim 4 gun sonra ilk testini yap herkeste pms ve gebelik farkli belirti gosteriyor illa olacak diye bisey yok artacak azalacak diye bisey yok canim o yuzden buna odaklanmaa

ayy bugun dodonuzun dogum günü 💖💖💖💖 cok istiyordum bugun o guzel haberi almak ve vermek ama nasip olmadi olsun ben devam ediyorum yeni yaşımda yeni baslangicim olur belki, insallah bu ay guzel haberler alabilirim 💖💖💖💖
Canım tüm sevdiklerinle çok sağlıklı, bereketli ve güzel bir ömür yaşaman dileğiyle doğum günün kutlu olsun 💕 inşaAllah bu yaşın da bebişin kucağında olsun 🌸

Back
X