ayy aminnn insallahhhh insallah hepimiz geciririzdoğum günün kutlu olsun dodocummm yeni yılda sevdiklerinle beraber hamiş bir yıl geçirirsin inşallahhh![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy aminnn insallahhhh insallah hepimiz geciririzdoğum günün kutlu olsun dodocummm yeni yılda sevdiklerinle beraber hamiş bir yıl geçirirsin inşallahhh![]()
![]()
ayy teşekkür ederimm insallahh aminnDogum gunun kutlu olsun canım ınsallah mutlu huzurlu bır yıl olur bebısınler![]()
tesekkur ederiimmmİyi ki doğdun dodoooooooHer şey gönlünce olsunnn
![]()
çok tesekkur ederiimm insallahhNice senelerin olsun. Sağlık,mutluluk,sevdiklerin hep seninle olsun. Yeni yaşında hep güzel haberler al❤
![]()
cok erken daha bosuna yapmış olursunBata 9 gün kaldı…
Test yapmamalıyım test yapmamalıyım…
yok kiz bugunde yarinda degerlendir 3 gun ust uste kuraliAyy akıntım da başladi niyeyse çok heyecanlandimm akşama bile pik olabilirama dün değerlendirmiştik bugünü pas geçip yarın değerlendireceğim galiba
![]()
askim sende cok tatlisinnnnKızlar çok tatlısınız hepinize kucak dolusu kalpler gönderiyorumbenim bir sorum var size dpo 4 te başlayan göğüs dolgunluğum ve ağrım var bugün dpo 10 dayım düne kadar artarak devam etti dün çok feciydi bu sabah çok hafif azalmış gibi geldi bana hala ağrıyor ama dünkü kadar değil sanki. Gebelik olsaydı azalma olmazdı değil mi artarak mı devam ederdi hep ?
Askim eşimin ileri hızlı sperm oranı hafif düşük %16 olması lazim %15 diğer değerleri iyi ama o işte hızlı vs oranları hep hafif altında o yüzden beklicemyok kiz bugunde yarinda degerlendir 3 gun ust uste kurali
Canım tüm sevdiklerinle çok sağlıklı, bereketli ve güzel bir ömür yaşaman dileğiyle doğum günün kutlu olsunayy bugun dodonuzun dogum günücok istiyordum bugun o guzel haberi almak ve vermek ama nasip olmadi olsun ben devam ediyorum yeni yaşımda yeni baslangicim olur belki, insallah bu ay guzel haberler alabilirim
![]()
anladim canim o zaman yarin değerlendirmen lazım doğruAskim eşimin ileri hızlı sperm oranı hafif düşük %16 olması lazim %15 diğer değerleri iyi ama o işte hızlı vs oranları hep hafif altında o yüzden beklicem![]()
çookkk tesekkur ederiimm insallah olurr bakalimCanım tüm sevdiklerinle çok sağlıklı, bereketli ve güzel bir ömür yaşaman dileğiyle doğum günün kutlu olsuninşaAllah bu yaşın da bebişin kucağında olsun
![]()