• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Hayııır ama yakın benim de var belirtileri bugün yarın gelir sonra başlaın bakalım yeni döngüüüü
hiç hevesim yok desem... pazartesiye doktor randevusu aldım hemen regl iken hormon testlerimi falan veririm en azından dedim. normalde 2-3. gün hormon testi veriliyor benim bugün 1. gün dersek pazartesi 4. gün olmuş oluyor bir sıkıntı olur mu acaba

bende ilk ay yapmamıştı bu ay progestan kullandım diye gecıktı bence suan DPO18 de regli oldum dıyebilirim 4 gun o da progestandan. buarada bir dahakı ay test yapcam artık hahaha:D Z zeynos11
ahahahah dedim sana canım ama işte insan yapmak istemiyor sende kendine göre haklısın ne diyimmm hayırlısı olsun inşallah hepimiz için

Kızlar benim tam pik olmadan silikleşti akıntım falan da yok galiba ovulasyon olmadı bu ay

Eklentiler

• 1000049338.webp
    1000049338.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 8
Bilmiyorum bir tane daha test yaptım ona bakıcam biraz sıvı kısıtlamasına uyamadım ona yormak istiyorum
Bak canım ben onceden yanlıs yapıyomusjm bu ay saat 12 gıbı kahbaltımı yaoıyorjm ben hep evde oldugum ıcın 2 de butun sıvıları kesıyorum saaat 4 de hergun bu saate yaptım lh testını ve dogru sonucu bole gordum zaten lh ogleden sonra yuksekırmıs vucutta

internette soyma şekli var ama bayan gücüyle olacak gibi değil eşim testere ile kesti sonrasında ıcınde kı cekırdegı rendenını en kucuk yerıyle rendeleyerek beyaz kısmına ulastık sonrasında rendeledik
Sonra ballamı karısılacak bekleyecekmı balla

Bak canım ben onceden yanlıs yapıyomusjm bu ay saat 12 gıbı kahbaltımı yaoıyorjm ben hep evde oldugum ıcın 2 de butun sıvıları kesıyorum saaat 4 de hergun bu saate yaptım lh testını ve dogru sonucu bole gordum zaten lh ogleden sonra yuksekırmıs vucutta
Ben bazen evde değilim diye her gün akşam 8 de yaptım koyulaşma görünce piki kaçırmiyim diye sık sık yaptım dün de çay içtikten 1 saat sonra yaptım şu en koyu testi belki o pikti bilmiyorum 🥲 sadece akıntım yok geçen döngüde akıntım çok uyumluydu bakalım ne diycek doktora gidicem öğleden sonra

Ben bazen evde değilim diye her gün akşam 8 de yaptım koyulaşma görünce piki kaçırmiyim diye sık sık yaptım dün de çay içtikten 1 saat sonra yaptım şu en koyu testi belki o pikti bilmiyorum 🥲 sadece akıntım yok geçen döngüde akıntım çok uyumluydu bakalım ne diycek doktora gidicem öğleden sonra
Aslında hergun dedıgım saatte yapsan daha ıyı olur 8 cok gec dogru sonuc vermeyebılır

Aslında hergun dedıgım saatte yapsan daha ıyı olur 8 cok gec dogru sonuc vermeyebılır
Bu hafta çoğunlukla evde değildimmm yaa yoksa en iyisi öyle gerçekten, bir de şu silik olanı sabah ilk idrarla yaptım chat gbt onun düşük olması normal diyor, şimdi son kez sıvı alıp 2 saat sonra bakıcam tekrar bugün 10 tane test yapmazsam iyi 🤣

Back
X