- Emoji Skoru
- 19.874
- Puanlar
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Askim aynen sen anlatınca ben direkt kadın sandım ajajaj erkek olması da şaşırtıcı ve bu süreçte sabırsız olmaktan daha doğal ne var allasen ya gerçekten keske iyi bir doktora denk gelebilseydin yaakadın değil erkek hayatım. kadınlar cadoloz oluyor diye yorumlara bakarak erkek aldım ama aynı hastanede bir tan kadında vardı onunla bunun arasında kararsız kalmıştım keşke kadından alaydım belki o daha düzgün konuşur ederdi. birde ben sabah en erken saat olan randevuyu almışım işe güce gidicem keyfime sabahın körüne randevu almıyorum dimi. erkenden geldi kendi gözümle gördüm o da beni gördü beklediğimi baktım gitti bir yere. asistanı geldi doktor bey vizite çıktı pansumanlara bakacak falan. ne zaman gelir dedim bir 20 dk ya gelir dedi. dedim ki zaten kaydı kontrol randevusu olarak açtınız ben işe gideceğim geç kalıyorum beni görsün sonra ne yapıyorsa yapsın. tamam ben doktor beye ileticem dedi. baktım 5 dk olmadan doktor geldi geri. daha orada baştan sinir oldum yine sözde özel hastane paramızla rezil oluyoruz ya
doktor birde bana kurulu mu geldi naptı işini yarım bıraktırdım diye bilemedim. zaten hsg yorumu yapmadan önce de hafif bir azarladı gibi hani böyle sabırsız olursan olmaz gibisine. bak misal burada da anlayışlı olması lazım biz bu süreci bekleyen insanlarız o gün gelsin diye iple çekiyoruz ne var yani hsg sonucumu hemen öğrenmek istememde insan merak ediyor bilmek istiyor
kızlar ya moralim çok bozuk koskoca bursada hala kafama göre doktor bulamamam... gittim doktora hsg sonucumu gösterdi işte videosunu tüplerden geçtiğini falan rahim biraz Y görünümlü ama sıkıntı olan bir durum değil müdahele edilecek bir şey değil dedi. eşimin sperm testine baktı sayısı iyi morfoloji de idare eder ama baş anomalisi yüksek çıkmış dedi. ürolojiye bir görün yine de dedi varikosel var mı niye anomali fazla çıkmış falan bir baksınlar dedi. geçen sene ürolojiye gitmişti muayene ultrason falan bir şeyler çekmişlerdi bir sıkıntı çıkmamıştı dedik. o da dedi ki allah allah niye yüksek çıkmış ki o zaman sigarayı da bırakmışsın bir bakmak lazım dedi. dölleme kapasitesi düşük ama olmaz değil dedi deneriz ederiz ama olmazsa da bazı şeyleri zorlamamak lazım tüp bebeğe yönlendiririm dedi...
ben kaldım öyle mal gibi geçen sene 2 çıkan morfoloji bu sene 4 çıkıyor olumlu gelişme anlamında ve doktor bu şekilde konuşuyor. ona moralim çok bozuldu. geçen sene bile doktor morfoloji tek başına sıkıntı yaratan bir şey değil sayısı yüksekse illa gider yerini bulur bir tanesi demişti.
benim yumurta sıkıntılı zaten biliyorsunuz pcos yumurtlamıyorum , eşim içinde böyle diyince ben alt üst oldum. şu an ofise geldim ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.
kafama göre doktor bulamadım deme sebebim biz ona dolu dolu gözlerle bakıyoruz ağzından çıkacak bir lafa bakıyoruz o öyle uslüp olarak tersleyen, laf sokan, dan dan söyleyen ve uğraş vermeyecek biri gibi davranıyor. insan biraz daha anlayışlı davranış bekliyor. kilo konusunu söyledi kilo vermeye başladın mı dedi , 1 kilo verdim 5 günde dedim. onu da hafife aldı sen hamurişi tatlıyı kessen zaten 3-5 kilo verirdin 5 günde diyor hala sanki ben terminatörüm robotum sen benim vücudun kilo verme şeklini nerden biliyorsun anasını satayım belki ne yapsa veremeyen bir bünyem var allahım
daha böyle bu tarz birkaç cümlesi varda şimdi aklıma gelmiyor. eşim bile dedi ki sen nerden buldun bu cinsi kıl oldum o ne biçim bir konuşma biçimi azarlar gibi buna gitme bir daha dedi ama döngünün 21. günü progestron ver , adetin 4. günü gel tedaviye bakalım o süre zarfında da zayıfla dedi. başladım bir kere tedaviyi de yapsın diyorum bir yandan başa sarmak istemiyorum da başka doktorla o yüzden bilemedim ya ne yapsam etsem
C civcivella24 @alsimist D dodo1234amanbocegi @melekparlaadapolat
benim kliniği olan sevdiğim bir doktor var ama adım başı ücret oluyor diye şey yapmadım hani bazı testleri muayeneleri en azında tamamlayacım var karşılasın diye şey ettimEvet fsm'de kliniği. Ben de öncesinde çok doktora gittiğim için elimde testlerle gitmiştim. Ben şu an için yaklaşımından memnun kaldım ama dediğim gibi bu döngümde başladım. Benim derdimi anladı ve destekleyici ilaçları ona göre verdi. Diğer doktorlar geçiştirmişti.
Valla dediğim gibi kuzum benden kan tahlili istedi doktor tamamlayıcı sigortam yok diye aile hekiminde yaptırabilirsin dedi mesela. Ben sadece 3200 lira muayene ücreti verdim. Onun dışında ekstra bir durum olmadı. Benim vitaminlerim vardı zaten eşime de vitamin verdi. Femara ve ovitrelle de bende vardı evde olmasaydı bir de ilaç alacaktık sadece.benim kliniği olan sevdiğim bir doktor var ama adım başı ücret oluyor diye şey yapmadım hani bazı testleri muayeneleri en azında tamamlayacım var karşılasın diye şey ettim
yoksa bu gidişle gidicem özel kliniğe zaten burada da testlerin çoğunu ücretli yaptırdım hsg desen direkt ücretli. bir muayene ücreti kar kaldı o kadar yani.
birde geçen arkdaşlarımla genel öyle konuşuyorduk hepsi diyor ki aman devlete giderim devlette de doğrurum ne var sanki boşa o kadar para dökmek falan o tarz konuştular içimden dedim böyle dertleriniz olsaydı bakalım öyle diyebilecek miydiniz , özele gidiyoruz yine istediğimiz gibi olmuyor
(maddiyatları kötü olanları tenzih ederim , bu diyen kişilerin maddiyatları olmasına rağmen öyle dediler ondan belirttim)
Merhaba kan verdin mi ne zamana çıkacakVericem bugun bakalım kimyasal olmasından korkuyorum sevınemedım bile
Vermedım daha akşam anca verırım hastanede verıcem acildeMerhaba kan verdin mi ne zamana çıkacak
Var görünüyor test gününüz bugün mü inşallah vardırKızlar çizgi var değil mii yanlış görmedim değil mii ? 13 Aralık'ta Ovitrelle vurulmuştum etkisi geçti dedim dün bugün yaptım hafif çizgi var gibii
tamam canım teşekkürler sağ olValla dediğim gibi kuzum benden kan tahlili istedi doktor tamamlayıcı sigortam yok diye aile hekiminde yaptırabilirsin dedi mesela. Ben sadece 3200 lira muayene ücreti verdim. Onun dışında ekstra bir durum olmadı. Benim vitaminlerim vardı zaten eşime de vitamin verdi. Femara ve ovitrelle de bende vardı evde olmasaydı bir de ilaç alacaktık sadece.
Tamam canım benim de senin gibi sabah aile hekimliğinden verdim ben deVermedım daha akşam anca verırım hastanede verıcem acilde
Var görünüyor test gününüz bugün mü inşallah vardır
İğneden sonra sayınca bugün dpo 10 oluyor bu sabah yaptığımda silik çizgi var gibiydiVar görünüyor test gününüz bugün mü inşallah vardır![]()
aynen dedi ki tedaviyle olmazsa aşılama falan fayda etmez o yüzden direkt tüp bebeğe yönlendiririm dedi. ama bismillah daha denemeden sen yolu kesiyorsun öyle şey mi olur boşa zaman kaybı olarak görüyor ne siz uğraşın ne biz uğraşalım dedizeynosum canım benım doktor işi gercekten şans. seni anlayan birini bulmak . istanulda olsan bir hoca onerırdım cok tatlı bir kadın halden en onemlısı ruhtan anlıyor. sürecine gelince eşin başka bir hastanede yine yapsın sprem için devlet hastanesinde yapın bir de. ben bazen boyle seylerın tup bebek için yaptırıldığını dusunuyorum önce cozume odaklanıp bir kaç denersın hatta 6 ay baktın olmuyor ona gore sıra sıra gıdersın yani.
selamm ben varımmmKızlar diyet motivasyon grubu açtım gelmek isteyenleri etiketleyeyim destek olalim birbirimize.
İğne sürecini tam bilmiyorum kuzum etkisi geçmiş oluyorsa istersen kan ver veya koyulaşma takip etİğneden sonra sayınca bugün dpo 10 oluyor bu sabah yaptığımda silik çizgi var gibiydi
HYırlı habeler verelım ıns bırbırımızeTamam canım benim de senin gibi sabah aile hekimliğinden verdim ben de
Var gibi ama kapağını açıp çekerseniz daha net olabilir bazen gölge yapıyor üstündeki kısmıKızlar çizgi var değil mii yanlış görmedim değil mii ? 13 Aralık'ta Ovitrelle vurulmuştum etkisi geçti dedim dün bugün yaptım hafif çizgi var gibii
Ayy bugün üç kişi kan vermişiz hadi bakalım hepimiz pozitif görürüz inşallah sağlıklaTamam canım benim de senin gibi sabah aile hekimliğinden verdim ben de