• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

bak bunlar geçen ay denediğim ovuler ama bunlar daha bir sonraki gün çekimi kurumuş halleri ve bu çizgiler ilk etapta yoktu hiç olmadı o yüzden aynı testin şimdi pembelik vermesi şaşırttı
Iste testın markasına ve ıdrarına gore degısır benım tsstlerımde yunurtlamam gelmeden yapınca pembe cızgı ılk basta hıc cıkmaz sonra cıkar bazende ılk basta azda olsa cıakr onlara cok takılma

Kendi kendime vesvese yapıyorum sanki göğüs ağrım azalmış gibi geliyor :(

Bendede ıkı yumurta var ama catladıgını anlayacafım hıc agrım olmadı sadece akıntı oda saatler sonra
Bende uzun zamandır ilk defa bu ay baya iyi bir ağrı çektim yani. Bu yumurtlama ve çatlamaysa önceki aylar neydi dedim heralde hiç çatlama olmamış dedim çok yoğundu

Bende uzun zamandır ilk defa bu ay baya iyi bir ağrı çektim yani. Bu yumurtlama ve çatlamaysa önceki aylar neydi dedim heralde hiç çatlama olmamış dedim çok yoğundu
Benımde kasım ayında oldu cok agrım varya bır gun okadar agrı cektımkı ılıskıde bıle ogun catladıgını anladım ama tutmadı cunku rahım agzkm tıkalıymıs bu ayda hıc agrım yok ıgne sonrsdı cok az yanı arada batmalar oluyor

Ben umutlandım baya alt karnımdada bi ağrı var hafiftan böyle nedense ben normalde ovüye inanmadım ama diğer testlerimde ilk 5-10 dkda hiç bu siliklik bile çıkmadı kuruma çizgisi yaptı sadece oda ertesi gün oldu yani şimdi size attığım ilk dakikalardaki siliklik ben gebelik direkt var diyemem çünkü bu gebelik testi değil sadece ilk dakikalara bakarak neden pembeleşti bu diye düşündüm adete 2-3 gün kala yumurtlama olmuş ollsa akıntım olurdu akıntımda yok yani bu yumurtlama değil N nurbrn @alsimist M melekparlaadapolat
Neden pembeleşti bebeğim söyleyim normalde de bu hormonu taşıyoruz ve hep silik çıkıyor. Umutlanmamız gerek yerde ikisininde canlı kırmızı olması gerekiyo. Önceden çizgi çıkmıyordu demiştin demekki hormonsal iniş çıkışlar oldu.ama silik çıkması da gebe değilsin anlamını taşımaz

Bir anda aklıma takıldı proxyfemnıy kullanıp da şiddeti geciken oldu mu acaba ondan mı adetim gecikti dedim de chgbt evet ondan olabilir dedi çok üzüldüm Düzce'de öyle midir

Neden pembeleşti bebeğim söyleyim normalde de bu hormonu taşıyoruz ve hep silik çıkıyor. Umutlanmamız gerek yerde ikisininde canlı kırmızı olması gerekiyo. Önceden çizgi çıkmıyordu demiştin demekki hormonsal iniş çıkışlar oldu.ama silik çıkması da gebe değilsin anlamını taşımaz
Aynen canım azda olsa umutlandım bakalım gebelik testim ne söylicek yarın🥹

Gerçekten erken bende adetime 3 gün kala yaptım negatif çıktı şuan 2 gün adetim gecikti pazartesi günü âdete girmezsem kan vericem direk Allah'ın izniyle
Benimde 2 gün gecikti ya bekliyorum ama göğüslerimde ağrı falan hafifledi iyice ama sökülemedi herhalde çok hafif sarımsı sümüksü akıntı geldi o kadar çok özür dileyerek söyledim..

Canım sen nasılsın bat ne zaman ben senden Eminim rabbimde nasip etsin🙏🏻❤️
Canım 31 falandı ama benim lekelenmeden dolayı umudum yok ben ocağa odaklandım gibi🤣 ama inşallah diyelim belli olmaz yinede bende bilinmedik bi marka kaset test var eşim almış bugün belki bende yaparım sabah 🫢🤣pazartesi kan vericem demiştim oda boşa kan verme diye test almış keşke sorsaymış🥴 benim damarımda bulunmuyo kan vermemi istemiyo

İyi akşamlar kızlar ve yine hüsran yine hamile değilim artık dayanamıyorum çok yıprandım olmuyor işte yine değilmişim az önce kanamam başladı inşallah bekkliyen diyet herkes hamiledir ama maalesef ben elendim 🥺

Benimde 2 gün gecikti ya bekliyorum ama göğüslerimde ağrı falan hafifledi iyice ama sökülemedi herhalde çok hafif sarımsı sümüksü akıntı geldi o kadar çok özür dileyerek söyledim..
Bence sizde olabilir pazartesi kan verin inşallah vardır 💝

Heee tamam @hyt___dlu galiba onun sonucuydu karıştı 🤦🏻‍♀️ G Gmzlicglar o da olmadı bende olacağımda işte nazlanıyor sen kurtuldun en azından diğer döngüye hazırlanacaksın😌
Kizlar hala olmadim ama takmiyorum da bu ay salcam kendime yeni bir ugras buldum😅 zayiflamaya caliscam 9-10 kilo fazlam var onu 2-3 ayda vermeye caliscam esimle iddaya girdik ilk kim vermeye baslarsa gardolabini yenilicez🌸💃🏻💃🏻💃🏻

Bence sizde olabilir pazartesi kan verin inşallah vardır 💝
Kendimi hiç öyle hissetmiyorum.. Kesin başladı mı sizin üzülmeyin Ocak ayına sıkıca hazırlanacağız bir çok anne adayıyla güzel sonuçları hep birlikte alacağız 🙏🏻

Merhaba kızlar bir senedir bebek istiyoruz Bır buçuk senedir evliyim
Üç ay önce doktora gittim Klomen verdi en son kasım ayında adet tarıhımde kullandım bıttı
Bu ay yumurtlama tarihlerini iyi değerlendirdiğimizi düşünüyorum
8- 10 Aralık gibi yumurtlama diyordu
O tarıhlere çok dıkkat ettık
16 aralıkta Bır ıkı gun feci bir kasık ağrısı yaşadım yürümekte zorlanıyordum ayakta kalamıyordum beyaz akıntılarım oluyordu bir ıkı gun içinde geçti
Şimdi 24 Aralık bat tarıhımdi hala adet olmadım belirtimde oylee her zaman yaşadığım adet belirtisi yok mesela benım hep adet tatıhımden bı kaç gün önce lekelenme başlardı kahverenginde olmadı bu ay
Sadece akıntı hıssedıyorjm adet olacak gibi kontrol edıyorum sürekli yok bişey
Acaba psıkolojık stres bu kadar etkıler mi adeti geciktirir mi
negatıf görmeye kendımı hazır hissetmiyorum o yüzden test yapmadım

Kizlar hala olmadim ama takmiyorum da bu ay salcam kendime yeni bir ugras buldum😅 zayiflamaya caliscam 9-10 kilo fazlam var onu 2-3 ayda vermeye caliscam esimle iddaya girdik ilk kim vermeye baslarsa gardolabini yenilicez🌸💃🏻💃🏻💃🏻
Bende sana yazacaktım şimdi bende olmadım ya biz birlikte olacağız herhalde 😂 Oo iddia harika arkadaşım glutensiz diyet yapmıştı kendince evde güzel verdi

Back
X