• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Ara ara adet olacak gibi ağrı giriyor başka da bir şey yok açıkçası akıntım falan da yok biraz sıcak basıyor ara ara
Askim kaygılarında çok haklısınn ama hiçbir belirtinin belirti değişiminin bir anlamı kalmıyor bak bunu en iyi buraları çok okuyanlar bilir biri demisri ki dpo 9 da negatifti göğüslerim tamamen söndü hiç belirtim kalmadı dpo 12 de test pozitifti o da korkmuş işte belirti olmamasından ama beta yükseledikçe belirtiler geri gelmiş , sende şuan hormon dalgalanması var beta hcg progesteronun önüne geçiyor, şuan senin olana da olacak olana da hic bir şey yapamayacağın bir süreç ve iyi olacak 🫶🏻 bol olumlama nefes çalışması rahimde stres sıkıntı olusturma simdi durrr rahatlat kendini bi inşirah falan dinle , birine söyledin mi sen negatif enerji de çekmiş olabilirsin kendini bi oku üfle bebeğim

Askim kaygılarında çok haklısınn ama hiçbir belirtinin belirti değişiminin bir anlamı kalmıyor bak bunu en iyi buraları çok okuyanlar bilir biri demisri ki dpo 9 da negatifti göğüslerim tamamen söndü hiç belirtim kalmadı dpo 12 de test pozitifti o da korkmuş işte belirti olmamasından ama beta yükseledikçe belirtiler geri gelmiş , sende şuan hormon dalgalanması var beta hcg progesteronun önüne geçiyor, şuan senin olana da olacak olana da hic bir şey yapamayacağın bir süreç ve iyi olacak 🫶🏻 bol olumlama nefes çalışması rahimde stres sıkıntı olusturma simdi durrr rahatlat kendini bi inşirah falan dinle , birine söyledin mi sen negatif enerji de çekmiş olabilirsin kendini bi oku üfle bebeğim
Kuzummm çok sağol ne güzel yazdın çok iyi geldi Allah razı olsun 😍😍yok hiç kimseye söylemedim burda yazdım sadece netleşmeden söylemem kimseye zaten

Kuzummm çok sağol ne güzel yazdın çok iyi geldi Allah razı olsun 😍😍yok hiç kimseye söylemedim burda yazdım sadece netleşmeden söylemem kimseye zaten
İyi yapmışsın bol bol oku içini rahatlat ve olacağın önüne ne yazık ki geçemeyiz stres de yapsak düşünsek de Rabbimize dua edelim sadece 🫶🏻🤲🏻

Kızlar nasılsınız 😍bugun sag kasıgım belım cok agrıyor aksamdan basladı gece uykuda sağ bacağım sıgmadı yataga ıgneden sonra 4. Gun bugun hıc gebelık testı yapmadım acaba pozıtıfmı cıkar ovulasyon dun pıktı bugunde sılınmıs bıraz esım rahatsız hasta malesef degelrendıremedım dun sadece 2 gun degerlndırdık oda zar zor bu ay olacakmı bılmem bursurude emek vermıstım cok uzuluyorum 🥹

Selam kızlar napiosunuz:) ben antibiotik devam canım 1 ocak ta randevum var öyle. Birsey yaptığım yok.:) siz napiosinuz hamile olan güzel haber veren var mı özet geçin bana snsn:)

Bir gün önce yaptım ben canım dün sabah yani ilk testi o zamandan beri beş tane test yaptım hepsi silik
Benimde ovulasyon düne göre daha belirgin ne düşüncemi şaşırdım adete üç gün kalmış testler kafamı bulandırıyor ya of

Eklentiler

• IMG_4888.webp
    IMG_4888.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 26
Birde testte ilk T çizgisi pembeleşince idrar içinden çıkarttım şaşırıpta o yüzdende belki tam koyulaşamamış olabilir 😅

Ben combinol kullanacagim dun gece regl oldum sukur ki folik asit combinol ile desteklicem soyle bir 10 kilo verip 67-68 olmam lazim🥹
Aslında çokta kilo yokmuş ya 🙄 Bende 67deyim.. Ayy bende bu sabah oldum bu ay az ağrılı geçiyor şaşkınım 🙄 Ağrı kesici yutmadan halledeceğim sanırım.. Hadi bakalım yeni döngüye hazırız

Back
X