- Emoji Skoru
- 1.339
- Puanlar
- 333
Az kalmış şeninde benim bugündü regl günüm halen pozitif görebilirsinBenim 31 aralık veya 1 ocak gösteriyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Az kalmış şeninde benim bugündü regl günüm halen pozitif görebilirsinBenim 31 aralık veya 1 ocak gösteriyor
Askim kaygılarında çok haklısınn ama hiçbir belirtinin belirti değişiminin bir anlamı kalmıyor bak bunu en iyi buraları çok okuyanlar bilir biri demisri ki dpo 9 da negatifti göğüslerim tamamen söndü hiç belirtim kalmadı dpo 12 de test pozitifti o da korkmuş işte belirti olmamasından ama beta yükseledikçe belirtiler geri gelmiş , sende şuan hormon dalgalanması var beta hcg progesteronun önüne geçiyor, şuan senin olana da olacak olana da hic bir şey yapamayacağın bir süreç ve iyi olacakAra ara adet olacak gibi ağrı giriyor başka da bir şey yok açıkçası akıntım falan da yok biraz sıcak basıyor ara ara
Beni de alin beni deeVerirsin sen be. Zaten araştırmacı bi tipsin ne yapılcağını da biliyosun, sadece yapmak kalıyor. Sana eşlik edebilirimm diyet spor konusunda
Olur tatlım neden olmasınnnVerirsin sen be. Zaten araştırmacı bi tipsin ne yapılcağını da biliyosun, sadece yapmak kalıyor. Sana eşlik edebilirimm diyet spor konusunda
Kuzummm çok sağol ne güzel yazdın çok iyi geldi Allah razı olsunAskim kaygılarında çok haklısınn ama hiçbir belirtinin belirti değişiminin bir anlamı kalmıyor bak bunu en iyi buraları çok okuyanlar bilir biri demisri ki dpo 9 da negatifti göğüslerim tamamen söndü hiç belirtim kalmadı dpo 12 de test pozitifti o da korkmuş işte belirti olmamasından ama beta yükseledikçe belirtiler geri gelmiş , sende şuan hormon dalgalanması var beta hcg progesteronun önüne geçiyor, şuan senin olana da olacak olana da hic bir şey yapamayacağın bir süreç ve iyi olacakbol olumlama nefes çalışması rahimde stres sıkıntı olusturma simdi durrr rahatlat kendini bi inşirah falan dinle , birine söyledin mi sen negatif enerji de çekmiş olabilirsin kendini bi oku üfle bebeğim
İyi yapmışsın bol bol oku içini rahatlat ve olacağın önüne ne yazık ki geçemeyiz stres de yapsak düşünsek de Rabbimize dua edelim sadeceKuzummm çok sağol ne güzel yazdın çok iyi geldi Allah razı olsunyok hiç kimseye söylemedim burda yazdım sadece netleşmeden söylemem kimseye zaten
Chatgpt bence hamile değilsin diyor senin kaç gün kala çıktıAz kalmış şeninde benim bugündü regl günüm halen pozitif görebilirsin
Bir gün önce yaptım ben canım dün sabah yani ilk testi o zamandan beri beş tane test yaptım hepsi silikChatgpt bence hamile değilsin diyor senin kaç gün kala çıktı
Ovülasyon 15 inde pik ti 15 ve 17 sinde ilişki oldu sadeceChatgpt bence hamile değilsin diyor senin kaç gün kala çıktı
Ay keşke ben sana pozitif haberi verebilsemSelam kızlar napiosunuz:) ben antibiotik devam canım 1 ocak ta randevum var öyle. Birsey yaptığım yok.:) siz napiosinuz hamile olan güzel haber veren var mı özet geçin bana snsn:)
Benimde ovulasyon düne göre daha belirgin ne düşüncemi şaşırdım adete üç gün kalmış testler kafamı bulandırıyor ya ofBir gün önce yaptım ben canım dün sabah yani ilk testi o zamandan beri beş tane test yaptım hepsi silik
Aslında çokta kilo yokmuş yaBen combinol kullanacagim dun gece regl oldum sukur ki folik asit combinol ile desteklicem soyle bir 10 kilo verip 67-68 olmam lazim![]()
Şom ağızlı şeyChatgpt bence hamile değilsin diyor senin kaç gün kala çıktı
Daha da kırmızı düne göreeeBenimde ovulasyon düne göre daha belirgin ne düşüncemi şaşırdım adete üç gün kalmış testler kafamı bulandırıyor ya of
Evet ve ilk T belirdi bu sefer umut var mı senceDaha da kırmızı düne göreee![]()