• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

PROGESTAN YA DA YUMURTA UYARICI birşeyler kullandıysaN değişik olabiliyor. benımde dedıgın gıbı oluyordu kanama 2 gun sonra tamamen söküldü.
Askim 20 kasımda kullandım 25 inde bıraktım 29 unda adet başladı ,yumurta uyarıcı değil de inositol kullanmıştım ben de anlamadım inşallah sökülür

Afedersin benimde pıhtı şeklinde atıyor vücut bu ay ilaçta kullanmayınca tamamen tertemiz olup ocakta coşacağız 🙏🏻😂
aynen ben geçen ay duphastonla olmuştum bu ay kendim oldum bence daha iyi olacak ve ocakta da daha sağlıklı ilerleyeceğiz :)

Ne gibi farklar vardı kuzum bir de belirtin var mı
Kasık ağrısı ilişkiden 3 gun sonra basladi eşim şehir dışında çalışıyor yumurtlama günü yakaladık 😀 sonra bele vuran sağ taraftan önce bacaklarıma yayıldı sonra ortalara doğru bele doğru yayılmaya ince ince agrilar batmalar pıt pıt atmalar oldu iliskiden 4. Günü pembemsi akinti geldi benden enfeksiyon ya da yeniden yumurtlamis olbilirsiniz dediler herhalde öyle dedim ama dün beklenenr 4 kala göguslerimdeki ne halkası genişlemiş gerilmes ağrılar oldu dokunamiyordum bile masaj yaptım hiç olmazdı benim ben adetim geldiğini Anlamazdın bile dedim ki kesin bir şeyler oluyor dedim 😀 elimde 3 test vardı hepsi aynı marka artı mec yorumlara bakınca güven yok pek diye 3 üne de baktım hepsi de aynı silik çıktı. Bakalım adeti beklicem 3 gün kaldı adet olmazsam kan vericem. İnşallah sağlıkla devam eder varsa da bilemiyorum artık Allah bilir 🤲 Rabbim bu güzel.duyguyu isteyen dileyene hayırlı ise nasip etsin inşallah

Kasık ağrısı ilişkiden 3 gun sonra basladi eşim şehir dışında çalışıyor yumurtlama günü yakaladık 😀 sonra bele vuran sağ taraftan önce bacaklarıma yayıldı sonra ortalara doğru bele doğru yayılmaya ince ince agrilar batmalar pıt pıt atmalar oldu iliskiden 4. Günü pembemsi akinti geldi benden enfeksiyon ya da yeniden yumurtlamis olbilirsiniz dediler herhalde öyle dedim ama dün beklenenr 4 kala göguslerimdeki ne halkası genişlemiş gerilmes ağrılar oldu dokunamiyordum bile masaj yaptım hiç olmazdı benim ben adetim geldiğini Anlamazdın bile dedim ki kesin bir şeyler oluyor dedim 😀 elimde 3 test vardı hepsi aynı marka artı mec yorumlara bakınca güven yok pek diye 3 üne de baktım hepsi de aynı silik çıktı. Bakalım adeti beklicem 3 gün kaldı adet olmazsam kan vericem. İnşallah sağlıkla devam eder varsa da bilemiyorum artık Allah bilir 🤲 Rabbim bu güzel.duyguyu isteyen dileyene hayırlı ise nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim detaylı anlattığın için. İnşallah pozitiftir ve sağlıkla dünyaya gelir canım ben de çok istiyorum :KK200:

Gözünüz aydın tebrikler

Kızlar selamlar, kafam çok karışık olduğu için yazıyorum, benim adetim sökülmüyor bir türlü inositolden mi bilmiyorum, tecrübesi olanlara sormak için tarif etmem gerekecek özür dilerim şimdiden, bat bugün veya yarın olması lazım dün benim önce turuncu sonra kahverengi leke geldi pede hemen hemen hiç geçmemiş böylee ayakta kaldıkça geliyor uzandıkça yattıkça hiçbir şey yok özür dileyerek yazıyorum çamur gibi, lh testim pozitif ve doktor foliküller ovüle olmaya başlamış dediği için acaba ovulasyon kanaması mı dedim ama onu da hiç yaşamadım daha önce benim normlade önce ağrım başlar sonra 1 saat içinde pat diye reglim başlar, dünden beri ağrım da yok anlamadım 😢😢😢
Merhaba canım bende iki aydır inofolic kullanıyorum daha önceleri her zaman ilk günden hemen kırmızı gördüğüm reglim iki aydır önce kahverengi çamur gibi geliyor hiçbir artma kanama yok. daha sonraki gün kırmızıya dönüyor bende şaşırdım hatta chatgpt ye sordum olabiliyormuş böyle koku vs yoksa sorun yokmuş yarın büyük ihtimalle sökülür

Teşekkür ederim detaylı anlattığın için. İnşallah pozitiftir ve sağlıkla dünyaya gelir canım ben de çok istiyorum :KK200:
İnşallah 🤲 Rabbim dileyen cümle anne adaylarına hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin. Dua ederken hep hayırlı ve sağlıklı olacaksa bana katından gönder emanetini Allah'ım anneliği bende yaşamak istiyorum beni layık gördüklerinden eyle diye dua ettim hep zaten zor dedim eşim şehir dışında ayda 2.3 birliktelik oluyor nasıl olur ki diyordum Allah isterse tek ilişkide de olur akışına bırakın bol dua edin namaz kilinca hemen kalkmayın içinizden nasıl geliyorsa dua edin samimiyetle inşallah hayirliyla gebeyimdir bakalım kana baktirinca yazarım burdan hanımlar

Burdan birisi kullanıp hamile kalmıştı. Faydası oluyor ama mutlaka pik zamanında kullanmak gerekiyormuş. Bende aldım kullanacağım bu ay. Aslında geçmiş yazılarda bahsetmiştim bu jelden
Bu ay ıkı kere kullandım ınsallah faydası olur

Kızlar selamlar, kafam çok karışık olduğu için yazıyorum, benim adetim sökülmüyor bir türlü inositolden mi bilmiyorum, tecrübesi olanlara sormak için tarif etmem gerekecek özür dilerim şimdiden, bat bugün veya yarın olması lazım dün benim önce turuncu sonra kahverengi leke geldi pede hemen hemen hiç geçmemiş böylee ayakta kaldıkça geliyor uzandıkça yattıkça hiçbir şey yok özür dileyerek yazıyorum çamur gibi, lh testim pozitif ve doktor foliküller ovüle olmaya başlamış dediği için acaba ovulasyon kanaması mı dedim ama onu da hiç yaşamadım daha önce benim normlade önce ağrım başlar sonra 1 saat içinde pat diye reglim başlar, dünden beri ağrım da yok anlamadım 😢😢😢
Canım sende pcos varmıydı bende pcos varya combınol kullanırken bendede olmustu semıstım aksam sana bazen kahverengı bazende camur gıbı bazen pembe su gıbı oluyodu hatta ılıskı sonrası gelıyofu bazen aok gecırıyodum ben combınole bagladım onu cunku gunde ıkı defa kulllanoyodum ınosıtolu baya yuksek gelıyofu onu bırakıp baska takvıyye gecınce kalöadı ole bır sorunum hem adetlerımde erken oluyodu onu ıcerken ıste regl gunumden baya onde bole lekelenme baslıyıdu sımdı tam gunumde olabılıyorum bıde sana sunu soyleyım ben adetken ıkı kere yumurtam catladı hatta gecne haftada aynısı oldu doktor dedı olabilir pcosw cok yunurta varya

iyim canım normal :) şukur geniz akıntım azalıyor :) sen napıosun D dodo1234 naptı haberın var mı ?
ablam gunaydin ben dun test yapicaktim ya onceki gunun aksami elimi kapia sıkıştırdim atel takildi rontgen cekilcekti beta istedim negatif çıktı o yuzden dün test yapmadim artık

Merhaba canım bende iki aydır inofolic kullanıyorum daha önceleri her zaman ilk günden hemen kırmızı gördüğüm reglim iki aydır önce kahverengi çamur gibi geliyor hiçbir artma kanama yok. daha sonraki gün kırmızıya dönüyor bende şaşırdım hatta chatgpt ye sordum olabiliyormuş böyle koku vs yoksa sorun yokmuş yarın büyük ihtimalle sökülür
Teşekkür ederim ,inşallah tamamen sökülür insan rahat edemiyor 🥰

Peki izmirde gideceğim güzel bir doktor var mı? İzmirde yaşayanlar bana önerebilir mi?

Back
X