hayırlısıyla kalp atışını duyduğun günleri de görürsün inşallah sayılı gün çabuk geçerrrHala daha inanamıyorum hamile olduğuma içime kuşku giriyor kalp atışını dinlemek için gün sayıyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlısıyla kalp atışını duyduğun günleri de görürsün inşallah sayılı gün çabuk geçerrrHala daha inanamıyorum hamile olduğuma içime kuşku giriyor kalp atışını dinlemek için gün sayıyorum![]()
üzülme canım bu ay istedigin gibi olmadı muhtemelen benim de yok yeni döngüde güzel şeyler olur insallah
Ben çok umutluydum bu sefer yaüzülme canım bu ay istedigin gibi olmadı muhtemelen benim de yok yeni döngüde güzel şeyler olur insallah
bende cok umutluydum aşkım bu ay kesin dedim hissediyorum dedim belirtilerim de güzeldi ama olmadı nasip değilmiş... awoxu kullanmasaydin keske canimBen çok umutluydum bu sefer yaO kadar güzel beklemiştim testimde boşa gitti sinirliyim
![]()
Başka yoktu elimde zaten bidaha ant içtim regl gecikmeden test yapmıcambende cok umutluydum aşkım bu ay kesin dedim hissediyorum dedim belirtilerim de güzeldi ama olmadı nasip değilmiş... awoxu kullanmasaydin keske canim
Merhaba çok tebrik ederm Güzelliklerle alın kucağınıza aminnnn. :))) birşey sormak istiyorm daha öncesinde dpo kaçta yaptınız testi merak edp baktınızmı mesela bat tarihi nezamandı geciktiniz ertesi gn mü yaptınız sadece nasl ilerlediniz göğüs hassasiyeti ya da regl ağrısı gibi ağrınız oldumuHayır yoktu canım sadece adet olacakmışım gibi ağrı giriyordu heryerime anlık kramp gibi
Dodo bana bi özel mesaj atsanabende cok umutluydum aşkım bu ay kesin dedim hissediyorum dedim belirtilerim de güzeldi ama olmadı nasip değilmiş... awoxu kullanmasaydin keske canim
yapma askim bende yapmayacağım aslinda o günde yapmayacaktim ama mecburiyetten istedim rontgen cekilmesi gerekiyordu, erkendi belki ama bi üzüldüm sonra parmagimin agrisindan onu dusunmedim bileBaşka yoktu elimde zaten bidaha ant içtim regl gecikmeden test yapmıcam![]()
gecikmen mi var canimBenim testler negatif çıkıyor ama hala adet olmadım
Bir gün gecikti ama heveslenmiyorum hsg sonrasıda baya gecikmişti ama negatifti. Adet düzenim oturmamış olabilir o yüzden heveslenemiyorum iki gün daha beklerim olmazsa kan vericemgecikmen mi var canim
bence de öyle yap oluyor regl gecikmeleri gag sonrasi benim 2 döngüde de gecikmem olduBir gün gecikti ama heveslenmiyorum hsg sonrasıda baya gecikmişti ama negatifti. Adet düzenim oturmamış olabilir o yüzden heveslenemiyorum iki gün daha beklerim olmazsa kan vericem
Bakalım ya nasip.bence de öyle yap oluyor regl gecikmeleri gag sonrasi benim 2 döngüde de gecikmem oldu
ay çok güzel maşallah barekAllah mübarek olsun . sağ salim kucağınıza alın çok tebrikler. hepimize nasippp olsunnnnn :)İlk 26 aralıkta yaptım çıkmadı .. ikincide bugün sabah yapıldı
volkan dede instagramdan araştırabilirsinPeki izmirde gideceğim güzel bir doktor var mı? İzmirde yaşayanlar bana önerebilir mi?
aa evet kesin kan vermelisinKızlar benim 2 ocakta tomografi çekimim vardı unuttum onu kan vermeyip bekleyeceğim demiştim ama yarın mecbur vereceğim sanırım denk geldi