• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Hayır yoktu canım sadece adet olacakmışım gibi ağrı giriyordu heryerime anlık kramp gibi
Merhaba çok tebrik ederm Güzelliklerle alın kucağınıza aminnnn. :))) birşey sormak istiyorm daha öncesinde dpo kaçta yaptınız testi merak edp baktınızmı mesela bat tarihi nezamandı geciktiniz ertesi gn mü yaptınız sadece nasl ilerlediniz göğüs hassasiyeti ya da regl ağrısı gibi ağrınız oldumu

Başka yoktu elimde zaten bidaha ant içtim regl gecikmeden test yapmıcam😅
yapma askim bende yapmayacağım aslinda o günde yapmayacaktim ama mecburiyetten istedim rontgen cekilmesi gerekiyordu, erkendi belki ama bi üzüldüm sonra parmagimin agrisindan onu dusunmedim bile 😅

bugun dpo 11 test negatif umut varmı hala. regl ağrısı gibi ağrı var sadece birde göğüs hassasiyeti başka bsy yok bat 2 ocak

Bir gün gecikti ama heveslenmiyorum hsg sonrasıda baya gecikmişti ama negatifti. Adet düzenim oturmamış olabilir o yüzden heveslenemiyorum iki gün daha beklerim olmazsa kan vericem
bence de öyle yap oluyor regl gecikmeleri gag sonrasi benim 2 döngüde de gecikmem oldu

Kızlar Ovülasyon takibi yapıyorum tam net olmasa da çizgi vardı bugün çok çok az varla yok arası acaba yumurtlama mı olmuş oluyo bilen var mı?

Back
X