• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Kimyasal olduğu anlaşılması için betanın yükselmesi gerekirken düşmesi gerekmez mi canım. Şuan ilk kan verişin belli olmaz şimdi.neyse Hayırlı olsun 🥰💕
Şundan dedim onu test silik çıktı cumartesi den bu yana yani gebelik cumartesiden beri var pazartesi kan verdim hcg bin daha yüksek olması gerekmez miydi diye

Kızlar günaydınn
Devlette de bir doktora görüncem dedim ya doktora gittim muayene etti , hafif polikistik görünüm var dedi. test sonuçlarıma falan baktı dedi ki kızım senin hiçbir sorunun yok yaşında genç , (28 yaşındayım hatta 29 olcam yeni yıl geldi djdjdjd o kadarda genç olduğumu düşünmüyorum anca yani bence) özellere gidip para dökme zayıflarsan olur bu iş kendiliğinden dedi …
Kızlar şimdi aklıma takılan zayıflamasına rağmen yumurtlaması düzelmeyenlerde var yine tedavi görüyorlar ediyorlar o nasıl olcak

Kızlar günaydınn
Devlette de bir doktora görüncem dedim ya doktora gittim muayene etti , hafif polikistik görünüm var dedi. test sonuçlarıma falan baktı dedi ki kızım senin hiçbir sorunun yok yaşında genç , (28 yaşındayım hatta 29 olcam yeni yıl geldi djdjdjd o kadarda genç olduğumu düşünmüyorum anca yani bence) özellere gidip para dökme zayıflarsan olur bu iş kendiliğinden dedi …
Kızlar şimdi aklıma takılan zayıflamasına rağmen yumurtlaması düzelmeyenlerde var yine tedavi görüyorlar ediyorlar o nasıl olcak
Zeynos peki ovulasyon takibi meselesini açtın mı suanda yumurtan var mıymış hafif olmasına çok sevindim ya pcosun

Kızlar günaydınn
Askim onlar muhtemelen orta ağır pcos benim halamın kızı ileri pcos 50 kilo ama soğan suyu ile ya da doğum kontrol hapıyla sürekli adetini söktürüyordu yoksa adet olmuyordu aşırı kıllanma aknelenme vardı ama çok zayıftı, simdi 3 aylı hamile yani pcos = infertilite değil kuşum düzeltilebilir tabi ki her sey bence bize ısrarla kilo ver demelerinin sebebi hafif pcos olmamız biliyor musun orta ağır pcosa direkt 6 ay falan doğum kontrol ilacı veriyorlar, pcos hafifse inşallah düzelecek demektir benim kuzenim en çok soğan kürü yapıyordu ama şuan yurtdışında hamile kalmadan önce ne yaptı bilmiyorum 🤣🤣

Zeynos peki ovulasyon takibi meselesini açtın mı suanda yumurtan var mıymış hafif olmasına çok sevindim ya pcosun
sadece hani hiç tedavi olmadığımı takip yapılmadığını falan söyledim ama sıra dağ gibi varya insan fazla durmaya bile çekiniyor insanlar bekliyor diye o yüzden orayı çok detaylandıramadım ya
birde çok uzak hastane oraya takibe falan gidemem ki çalışıyorum da öyle habire izin alma durumum da yok.
işte sonrada diyorlar ki devletin suyu mu çıktı niye özele gidiyorsun. özelde işler hem daha çabuk halloluyor hem de istediğin konumda sabahtan hemen 1 saate işini halledip işe dönebiliyorsun

Askim onlar muhtemelen orta ağır pcos benim halamın kızı ileri pcos 50 kilo ama soğan suyu ile ya da doğum kontrol hapıyla sürekli adetini söktürüyordu yoksa adet olmuyordu aşırı kıllanma aknelenme vardı ama çok zayıftı, simdi 3 aylı hamile yani pcos = infertilite değil kuşum düzeltilebilir tabi ki her sey bence bize ısrarla kilo ver demelerinin sebebi hafif pcos olmamız biliyor musun orta ağır pcosa direkt 6 ay falan doğum kontrol ilacı veriyorlar, pcos hafifse inşallah düzelecek demektir benim kuzenim en çok soğan kürü yapıyordu ama şuan yurtdışında hamile kalmadan önce ne yaptı bilmiyorum 🤣🤣
valla amh değerim 5,68 çıkmıştı kuzu
birkaç tane insan gördüm 20 çıktı falan diyorlardı onlar mı acaba yoğun pcos olarak geçiyor bilmiyorum ki

valla amh değerim 5,68 çıkmıştı kuzu
birkaç tane insan gördüm 20 çıktı falan diyorlardı onlar mı acaba yoğun pcos olarak geçiyor bilmiyorum ki
Ay askım maşallah amh gerçekten iyi bazen de biz kendi durumumuzu kafamızda gözümüzde büyütüp bedeni buna inandırıyoruz yaa bunu ben kendimde görüyorum sen çok minik pcossun kızz çok azıcık pcosun var minnacık

Kızlar günaydınn
askim kilo aldikca yumurta tembelligine sebep oluyor biliyosun evet bütün doktorlar aynı şeyi söylüyorsa biraz sık dişini elinden geleni yap sabrin sonu selamet💖🙏🏿

Ay askım maşallah amh gerçekten iyi bazen de biz kendi durumumuzu kafamızda gözümüzde büyütüp bedeni buna inandırıyoruz yaa bunu ben kendimde görüyorum sen çok minik pcossun kızz çok azıcık pcosun var minnacık
valla doktorun dediği, bir şeyin yok , bilemiyorum artık başından atmıyordur herhalde :KK70: eşimde kızdı bugün bana dedi ki diyetisyenlere harcadığın parayı spor salonuna verseydin daha iyiydi zaten nasıl beslenmen gerektiğini biliyorsun sporla desteklemiyorsun diye

askim kilo aldikca yumurta tembelligine sebep oluyor biliyosun evet bütün doktorlar aynı şeyi söylüyorsa biraz sık dişini elinden geleni yap sabrin sonu selamet💖🙏🏿
aynen işte kısır döngüye giriliyor kilo aldıkça yumurta tembelliği azıtıyor o azıttıkça daha çok kilo alıyorsun insülin direnci vs. sürüncemeye giriyorsun

aynen işte kısır döngüye giriliyor kilo aldıkça yumurta tembelliği azıtıyor o azıttıkça daha çok kilo alıyorsun insülin direnci vs. sürüncemeye giriyorsun
evet sen zaten daha iyi bilirsin o yuzden en kisa zamanda kendine bir plan hazirla ve uygulamaya başla aşkim ve sonra bize guzel haberler verrrr😍😍😍

bugun regl olmam icin tum kozlarimi oynadim bakalim olacak miyim yoksa minik zigotum tutunmus mu gorucez yarin jfjfjfkkfjdjdj bide gercekten göğüsler dışında hic bir belirtim yok garip jdjfjjdk

İnşallah canım sen ara verecek misin kesin kararlı mısın regl olmadın henüz değil mi
Regl gibi bir şey oluyorum suan tam çözemedim , evet kuşum kesin karar bu süreçte kendimi de iç dış temizlik takviye btikisel kür falan öyle bir şeyler yapacağım 🤣🤣

Back
X