Ben açtım grubu canım seni de etiketliyim tabloya o grupta bana yaş kilo ve hedef kilonu yazarsınBeni de alır mısınızz bı 6-8 kilo vermem lazimmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben açtım grubu canım seni de etiketliyim tabloya o grupta bana yaş kilo ve hedef kilonu yazarsınBeni de alır mısınızz bı 6-8 kilo vermem lazimmm
Tamam canımBen açtım grubu canım seni de etiketliyim tabloya o grupta bana yaş kilo ve hedef kilonu yazarsın
Naptın vignette sen ? Çatlatma iğnesi işe yaradı mıBenim çok ağrılı ve hafif kanama ile geçiyor kuzum hatta bazı aylar çok çok az oluyor rahim inceliği var bende
askim insallah olmazsin olursan eger onzaman yazalim bence bende kendimi yazmadim henuzdodo canım benım bat 15 aralıktı 15 ocak ama ıste çatlatma ıgnesı benım yumurtlamamı one aldı nezman adet olurum bılmıyorum Insallah olmam
Ayyy yazdıklarınız beni heyecanlandırdı.Amin inşallah regl 3 kala erken gebelik testi yaptım pozitifti.. acilde kan verdim beta 14.83 çıktı. dün kan verdim yükselmiş mi diye oda çıkmadı şansa.![]()
İnşallah, güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederimTeşekkür ederim inşallah sizinde güzel sonuçlar olur.![]()
İnşallah vardır tutunuyordur miniğinAyyy yazdıklarınız beni heyecanlandırdı.İnşallahh çokluk güzel bir değer görürsünüz
Benim bat 1 Ocak. Dün test yaptım ama pozitifi göremedim ben malesef. Meraktan kan verdim hissediyorum sanki meleğim bana tutunmaya çalışıyor, bir kızım var onda da aynı belirtileri yaşamıştım![]()
İnşallahİnşallah vardır tutunuyordur miniğinçıkmayabilir bende 5 gün kala test yaptım çıkmadı 3 kala yaptığımda çıktı. Negatiften pozitife dönebiliyor. İnsan anlıyor vücudunda farklı şeyler olduğunu bende o farklılıklardan yola çıkarak test yaptım.
Canım bu mesajını yeni gördüm boşver zararları çok burdan moral bozmayim şimdi sende hamilesin. Biz saglikli beslenmeye sağlıklı bir gebelik için ugrasalim inşallahÖmürlük olmasına üzüldümvücuda etkileri nasıl peki zarar olarak, açlık durumu olarak
TamamCanım bu mesajını yeni gördüm boşver zararları çok burdan moral bozmayim şimdi sende hamilesin. Biz saglikli beslenmeye sağlıklı bir gebelik için ugrasalim inşallah![]()
İnşallah beklediğin sonucu en kısa zamanda görürsün. Eşinede süpriz olur.İnşallah
Cocama henüz bir şey söylemedim, ama dediğiniz gibi heyecanla bekliyorum cumayı![]()
Umarım :)İnşallah beklediğin sonucu en kısa zamanda görürsün. Eşinede süpriz olur.belirtilerin ne durumda?
Bende de aynı belirtiler varUmarım :)
Bir hafta bel ağrısı çekmiştim o hafifledi çok hissetmiyorum. Ama sağ kasığımda sürekli ağrı ve batma var. Afedersin, sıvı şekilde bir akıntı söz konusu iki gündür de. Kızımda bunlara ek göğüs hassasiyeti yaşamıştım ama şuan yok.
Vücudumu tanıyorum regl öncesi bel kasık ağrısı hiç yaşamam. Belkide hava koşullarından, üşüttüğümdendir diye de düşünmeden edemiyorum kafalar karışık:)
Sizlerde belirtiler ne durumda ?
Sizin bat ne zaman ? Test yaptınız mı ?Bende de aynı belirtiler var
Teşekkürler canım sormak istedim bir an telaşlandım çünkübence ameliyatın faydası canım aslında adet olunca ağrı sızı aşırı olması normal olmayan durum ki sende de bu durumun sebebi bulunmuş. şu an normal olan durumu yaşıyorsun yani bence doğurganlıkla bir ilgisi yok.
ben normalde regl olduğum zaman 4 gün falan sürüyor 5. gün temizlenmiş oluyorum isitsnalar dışında. ilk iki gün yoğun gelir 3. gün azalır ama hala var. 4. gün lekeli lekeli gelir. o şekilde. herkesin birde normali kendine göre farklıdır o yüzden kıyas yapmaman gerekir
Bu sabah test negatif geldi canımNaptın vignette sen ? Çatlatma iğnesi işe yaradı mı
Yumurtlamadan hemen sonra başlayan aşırı bel ve sırt ağrım oldu. Ayrıca başım o kadar çok dönüyordu ki uyuyamıyordum, 'herhalde demirim düştü' diye düşündüm ama meğer hamileliktenmiş. İki gün felan sürdü baş dönmem. Bu nedenlede acile gittim. Testede çift görünce hemen koştum.Umarım :)
Bir hafta bel ağrısı çekmiştim o hafifledi çok hissetmiyorum. Ama sağ kasığımda sürekli ağrı ve batma var. Afedersin, sıvı şekilde bir akıntı söz konusu iki gündür de. Kızımda bunlara ek göğüs hassasiyeti yaşamıştım ama şuan yok.
Vücudumu tanıyorum regl öncesi bel kasık ağrısı hiç yaşamam. Belkide hava koşullarından, üşüttüğümdendir diye de düşünmeden edemiyorum kafalar karışık:)
Sizlerde belirtiler ne durumda ?