• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Kızlar saat 06:12 ve benim sağa sola dönerken olan gerilmelerim azalmadı, sanki orda kas mı diyeyim, doku bağları mı diyeyim tutulmuşum da hareket ettirmiyormuş gibi. Awox egt yaptım. Dpo sanırım 9.
Ne düşünüyorsunuz? Şüphelerimde haklı mıyım? Ay bugün de pazar erkenden uyanmazsınız kii 😕
Ayy ne güzel bir görüntü.🧿🧿 Gayet görünüyor canım. Gün gün koyuluğunu takip et, ya da kan ver. Umarım sağlıkla ilerler inşallah, dua et bizlere 🫂

Kızlar şimdi size bir test atacağım ben bu testi dün yaptım T çizgisinin yanında beyaz bir çizgi belirmişti o an yaptığımda ama ben kuruntu yapıyorum diye oralı olmadım şimdide aklımı kurcalıyor acaba değer düşük olduğu için asit baz dengesimidir nedir olmadıda pembeye dönemedimi diye düşündüm yaşayan var mı ? D dodo1234 selogi selogi gurbetsel gurbetsel amanbocegi amanbocegi
IMG_4031.webp

Kızlar şimdi size bir test atacağım ben bu testi dün yaptım T çizgisinin yanında beyaz bir çizgi belirmişti o an yaptığımda ama ben kuruntu yapıyorum diye oralı olmadım şimdide aklımı kurcalıyor acaba değer düşük olduğu için asit baz dengesimidir nedir olmadıda pembeye dönemedimi diye düşündüm yaşayan var mı ? D dodo1234 selogi selogi gurbetsel gurbetsel amanbocegi amanbocegi Eki Görüntüle 3680027
Bikac gün sonra tekrar deneyin ilk 10dakikasi geçerli

Konu dışı ama kizlar erkek bebek için ovulasyon testi de koyu olduğu zamanmi olması lazım geçen yıllarda kadınlar konular açılmış ama sizede sorayım dedim

Kızlar şimdi size bir test atacağım ben bu testi dün yaptım T çizgisinin yanında beyaz bir çizgi belirmişti o an yaptığımda ama ben kuruntu yapıyorum diye oralı olmadım şimdide aklımı kurcalıyor acaba değer düşük olduğu için asit baz dengesimidir nedir olmadıda pembeye dönemedimi diye düşündüm yaşayan var mı ? D dodo1234 selogi selogi gurbetsel gurbetsel amanbocegi amanbocegi Eki Görüntüle 3680027
canim net bisey soylenmez varsa vardir emin olmak icin beklemen gerekiyor maalesef:(

Konu dışı ama kizlar erkek bebek için ovulasyon testi de koyu olduğu zamanmi olması lazım geçen yıllarda kadınlar konular açılmış ama sizede sorayım dedim
canim kesin olmamakla birlikte ovulasyon pikken degerlendirilirse erkege daha yakin, hemen adet sonra pikten 2 3 gun once olursa kiz deniliyor (erkek kromozomu daha hizli ama gucsuz kiz kromozomu daha yavas ve guclu oldugu icin) tabi bu kesin yuzde yuz bisey degil canim

Ben anlamadım asit baz denemesi derken test bozuk olabilir mi?

Belirtilerin nasıldı ? Hangi gün yaptın ? Adete kaç gün kala çıktı ?
Şöyle ben adetime yakın hiç sarı veya şeffaf beyaz akıntı görmezdim şeffaf ve beyaz akıntım oldu çok azıcık ama çamaşırımda farkediyordum birde göbek deliğim etrafında ve altlarında inanılmaz hissedilir batmalar mevcuttu hatta ben göbeğim düştü sandım tam bat günü yaptım kızlar bat günü yapın gerçekten yoksa çıkmıyormuş ben bunu anladım predictora 6 gun edken yazıyordu o kadar para verdım yaptım ama cıkmadı awox bat günü o kadar net pozitif cıkardı ki

Şöyle ben adetime yakın hiç sarı veya şeffaf beyaz akıntı görmezdim şeffaf ve beyaz akıntım oldu çok azıcık ama çamaşırımda farkediyordum birde göbek deliğim etrafında ve altlarında inanılmaz hissedilir batmalar mevcuttu hatta ben göbeğim düştü sandım tam bat günü yaptım kızlar bat günü yapın gerçekten yoksa çıkmıyormuş ben bunu anladım predictora 6 gun edken yazıyordu o kadar para verdım yaptım ama cıkmadı awox bat günü o kadar net pozitif cıkardı ki
Teşekkür ederim canım sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini 🤗

Back
X