- 25 Ekim 2025
- 550
- 318
- 18
- 32
Sancılarım var. Rahim, kasıklar ve alt karınCanım inşallah olmuşturseninde bat 4 Aralıktı. Ben daha yapmadım test. Var mı yine belirtilerin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sancılarım var. Rahim, kasıklar ve alt karınCanım inşallah olmuşturseninde bat 4 Aralıktı. Ben daha yapmadım test. Var mı yine belirtilerin
canim moralini bozma ovulasyon yap benceKızlar ya benim canım çok sıkkın ben 25 inde primolut isimli ilacı bırakıp dün regl olmuştum hatta ağrım çok vs demiştim bugün özellikle gece kanamam neredeyse kesiliyor çok moralim bozuldu galiba döngüm saçmalayacak benim ocaktan da umudum kalmayacak
Bendeki başlangıcın aynısı buSancılarım var. Rahim, kasıklar ve alt karın
Yine de regl sayılmaz mı?Kızlar ya benim canım çok sıkkın ben 25 inde primolut isimli ilacı bırakıp dün regl olmuştum hatta ağrım çok vs demiştim bugün özellikle gece kanamam neredeyse kesiliyor çok moralim bozuldu galiba döngüm saçmalayacak benim ocaktan da umudum kalmayacak
Hamile misin? Topiğe de bakamadım var mı gelişmeBendeki başlangıcın aynısı buGaz ? Uyku hali sürekli esneme var mı takip et kuzum
Bu döngü için kullanacağım ama gerçekten umudum çok kırıldı ekim ayından beri her şey o kadar dengesiz ki öncesinde 3 4 yıldır her şey tamamen düzenliydi bebek istediğim gibi her şey allak bullak olducanim moralini bozma ovulasyon yap bence
Bilmiyorum ki chat gbt zaten bu ilaç çekilme kanaması normal adet kanaması değil diyor , cuma günü gittiğim doktor aralık ayındaki döngüm için bir şey demedi hatta ovulasyon düşündüğünde eğer takip ettirmek istersen gel dedi yani etkileyecek olsa söylerdi değil miYine de regl sayılmaz mı?
benimde hsg den sonra cok bozuldu dongulerim ya ama umutla devam ediyorum umudunu kaybetme canim belki de farkinda olmadan stres yapiyorsundur biraz rahatlat kendiniBu döngü için kullanacağım ama gerçekten umudum çok kırıldı ekim ayından beri her şey o kadar dengesiz ki öncesinde 3 4 yıldır her şey tamamen düzenliydi bebek istediğim gibi her şey allak bullak oldu
onun testi pozitif cikti papatyammmmBendeki başlangıcın aynısı buGaz ? Uyku hali sürekli esneme var mı takip et kuzum
Erken gebelik testiyle denesen?Kızlar şimdi size bir test atacağım ben bu testi dün yaptım T çizgisinin yanında beyaz bir çizgi belirmişti o an yaptığımda ama ben kuruntu yapıyorum diye oralı olmadım şimdide aklımı kurcalıyor acaba değer düşük olduğu için asit baz dengesimidir nedir olmadıda pembeye dönemedimi diye düşündüm yaşayan var mı ? D dodo1234selogi @gurbetsel @amanbocegi Eki Görüntüle 3680027
Evet gerçekten stresim çok fazla her şey nasıl olacak diye, eşim de kendinde varikoselden şüpheleniyor salı o test verecek zor bir süreci kaldıracak bir psikolojide değilim sanırım ondan korkuyorumbenimde hsg den sonra cok bozuldu dongulerim ya ama umutla devam ediyorum umudunu kaybetme canim belki de farkinda olmadan stres yapiyorsundur biraz rahatlat kendini
yarin olabilir canim ortalama 14 gun eklersek eger 1 2 si gibiKızlar merhaba ben 17 kasımda çatlatma iğnesi oldum daha önce gebeliğim yok ve ilk iğnem.Benim eğer gebelik oluşmazsa regl tarihim ne olmalı.Normaldede pcos var son 6 aydır tamamen ilaçla oluyorum o yüzden kendi döngümde yok
Yok uykum kaçtı. Uyuyamıyorum. Erkenden dikiliyorum. Gaz ve regl belirtileri dpo4ten beri varonun testi pozitif cikti papatyammmm
çok teşekkür ederimyarin olabilir canim ortalama 14 gun eklersek eger 1 2 si gibi
canim lutfen bu kadar yuklenme kendine evet gercekten cok zor bir süreç ama ne yapiyorsak kendimize yapıyoruz biraz kendimize deger vermeliyiz ve dikkat etmemiz gerekiyor strrs cok etkiliyor lutfen bu kadar yuklenme kendineEvet gerçekten stresim çok fazla her şey nasıl olacak diye, eşim de kendinde varikoselden şüpheleniyor salı o test verecek zor bir süreci kaldıracak bir psikolojide değilim sanırım ondan korkuyorum
hahahah sende uyku ters tepmisYok uykum kaçtı. Uyuyamıyorum. Erkenden dikiliyorum. Gaz ve regl belirtileri dpo4ten beri var
Allah’ın izniyle varsa bile bilmek önemli adım. Ameliyatından sonra pozitif alıyorlar. Nasibi olduktan sonra kimse tutamaz ki Rabbim beklettiğini kesinlikle güzelleştiriyorEvet gerçekten stresim çok fazla her şey nasıl olacak diye, eşim de kendinde varikoselden şüpheleniyor salı o test verecek zor bir süreci kaldıracak bir psikolojide değilim sanırım ondan korkuyorum
Ben haziranda kullandım onu ilk döngüm ağrılı geçti ama sonrasında sorun yoktuBilmiyorum ki chat gbt zaten bu ilaç çekilme kanaması normal adet kanaması değil diyor , cuma günü gittiğim doktor aralık ayındaki döngüm için bir şey demedi hatta ovulasyon düşündüğünde eğer takip ettirmek istersen gel dedi yani etkileyecek olsa söylerdi değil mi![]()