- 2 Kasım 2025
- 247
- En iyi cevaplar
- 1
- 114
- 18
Ay ben daha ovulasyon testine bile başlayamadığım için araya reklam gibi giriyorum hahahahyarin test mi yapican, bak bende yaparim ha yapmayin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ben daha ovulasyon testine bile başlayamadığım için araya reklam gibi giriyorum hahahahyarin test mi yapican, bak bende yaparim ha yapmayin![]()
Benim artık 3. Gecikme günü olmuş oluyor 28. beklenen gündü 29u da belki beklenen yazıyordu 30 yani bugün kesin gecikti chatgpt yap artık diyoryarin test mi yapican, bak bende yaparim ha yapmayin![]()
ay sen dodona guven sali yapalim beraberBenim artık 3. Gecikme günü olmuş oluyor 28. beklenen gündü 29u da belki beklenen yazıyordu 30 yani bugün kesin gecikti chatgpt yap artık diyor![]()
Bence forumlara bir bak canınu sıkmadan önce. Bırakıp regl görüyor herkes ve sayıyorlar.Ay yani eski regl kanamaların gibi düşünme anlamında diyor
Salı ilk idrarla mı ben yarın akşam deneyeyim diyordumay sen dodona guven sali yapalim beraber![]()
civcivellaammm reklamlarin en guzeliAy ben daha ovulasyon testine bile başlayamadığım için araya reklam gibi giriyorum hahahah
Böyle yazmis ya inşallah doğru bilgidirrBence forumlara bir bak canınu sıkmadan önce. Bırakıp regl görüyor herkes ve sayıyorlar.
ilk idrar cok onemli askim ilk idrarla yapicaz ayrica aksamla sabah arasinda ne var ki uyuyon uyaniyon o kadar sabret azcikSalı ilk idrarla mı ben yarın akşam deneyeyim diyordum![]()
Yaacivcivellaammm reklamlarin en guzelieger biz regl olursak bizde senin dongune reklam gibi giricez jlfjdkkddk
ay insallah tabi orasi oyle ama diger ihtimali de dusunucez mecburYaaİnşallah hepinizin güzel gebelik haberlerini alıcam ben hayır
![]()
Dodooo bende yapıcam yarınyarin test mi yapican, bak bende yaparim ha yapmayin![]()
ilk idrar cok onemli askim ilk idrarla yapicaz ayrica aksamla sabah arasinda ne var ki uyuyon uyaniyon o kadar sabret azcik![]()
Hehhhh şöyleBöyle yazmis ya inşallah doğru bilgidirr
ay dur birini ikna etmeye çalışıyorum yarin yapma diye seni de ikna edemem iki kisi cok zorrr yapmayinnnDodooo bende yapıcam yarın
yok yok gelmicek hissediyorum ben seni sen hamilesinTamam hadi salıyı beklicem senin içinYarın inşallah gelmez
![]()
papatyaaammm inanmaaaa onlaraaa
Testimiz bolca var çıkmazsa ertesi gün bi daha yaparız hahahahaay dur birini ikna etmeye çalışıyorum yarin yapma diye seni de ikna edemem iki kisi cok zorrr yapmayinnn![]()
Valla gelcek olsa çoktan gelirdi ya ben hiç yaşamadım adet düzensizliğiyok yok gelmicek hissediyorum ben seni sen hamilesin![]()